АПРИЛСКИТЕ дечица тичат и на слънце се припичат!

• 8 832
  • 276
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Море няма да пропуснем.Ние миналата година отидохме, когато беба не беше навършила 3 месеца. А тази......Вече го сънувам!

# 31
Дала съм си 5 минутка да отдъхна.
Значи предложението за Железница, за всички интересуващи се Соф.мами, а и на тези на които им се разхожда до тук е един приятен ден от някой уикенд на полянка с рекичка и барбекю маси. Недостатък - мъжете ще трябва да шофират навръщане и няма как да изпият бирата в околността Wink

Рени, объркахме мила нещата. Не трябваше да разделяме парите, ама ей на направихме го. Ако прати няколко смс-а за Светльо от наше име.

А и още нещо щах да пиша. Думите са на нашето доки за последната ваксина - "Очаквайте към 7 ден Т, реакция от едната шарка, и към 20 ден обрив, реакция от другата" Пък и Юлчето беше споделила че иво има обрив. не знам защо на повечето ви казват, че няма реакции от ваксината newsm78

# 32
А и още нещо щах да пиша. Думите са на нашето доки за последната ваксина - "Очаквайте към 7 ден Т, реакция от едната шарка, и към 20 ден обрив, реакция от другата" Пък и Юлчето беше споделила че иво има обрив. не знам защо на повечето ви казват, че няма реакции от ваксината newsm78

Това zа ММР ваксината ли? Ние Ще я сложим в понеделник, плюс варицела, Ще питам докс...

# 33
  • Boston, MA
Ехееее, нова тема. Вече се разписах за морето, да ви следя къде ще ходите.
И ние сме от южното Черноморие, даже искаме още по на юг тази година. Но никога нищо не се знае знае ли се.

Ето на Дани любимите сандали, показвам ги като модел, защото ми харесват как са затворени:
http://www.shoebuy.com/pi/strid/strid111441_56430_jb.jpg

Вече номер 21 му умаляват.  Shocked На баща си ще прилича, с плавници.

Нашето момче още е с дълга коса, непрекъснато го мислят за момиче, но на мен ми харесва с такава прическа. Преди го бяхме остригали и ми беше много смешен.

Наде, изтръпването на краката при мен е редовно, е не толкова, колкото докато бях бременна, де. Мисля, че при мен е, че се старая да не мърдам като се настанят и детето, и котето при нас. Но може и да е неврологично - ако те притеснява много, иди на лекар!

# 34
Наде, да нямаш притиснат нерв от бременността? По принцип след раждането трябва (уж) да мине, но поне при мен не мина! На мен нищо не ми се схваща, болката е в една точка в костта, все едно, че ме пробожда игличка. След раждането усещам доста по-рядко, но я има и сега пак почва да зачестява. Преди да родиш схващаше ли се по същия начин?

# 35
Юлче, по време на бременността ми се схващаше крака. Сега е малко по-различно, изтръпва като спя в една и съща поза по-дълго време. Както е казала Бубка, аз също гледам да не шавам много, за да не буда малкия. В момента, който се размърдам и се оправя.

Сега съм си сипала чаша червено вино, защото ми е лошо оросяването и казаха, че трябва да се пие червено вино............затова наздраве от мен  newsm24

# 36
Привет-мривет!
Много хубави снимки на още по-хубави дечица и родители! Страшни сте,  казахте и я направихте срещата!

На мисЗ (не знам кога ще го прочете) пожелавам да си изкарат страхотно в Родината! Ще я чакам да дава после съвети как се пътува с едногодишно хлапе в самолет  Mr. Green! На нас ни предстои същото след 2 месеца.

Юлче, пусни снимка на зетя с новата прическа  Wink
Ние малко изоставаме с косата. Затуй гледам все да и бодна по някоя фибичка като ходим по гостета. И пак - един сърбин веднъж и се радва и и говори като на момче, а жена му го сръга "Ово е цура бе".

Диня и дадох веднъж да опита, но не я хареса много. И ягода съм давала, но пак не беше очарована. Любими са и круша, грозде и банан от пресните плодове.

На моренце мислим да отидем за 3-4 дни само с мъжа ми. За толкова малко дни не си струва да я мъчим с дългия път, и без това много ще и дойде от тука първо в София, после във Видин...а и ние все пак да се видим за малко нас си  Grinning .

Схващания и изтръпвания нямам, да чукам на дърво!

# 37
Фил,
качих снимки с новата прическа Wink.

# 38
Ааааа, Ванче, супер е тоз сладур! Hug Hug Hug

Тъй го искам за зет, ама май и този път ще имам момченце, така усещам нещата, а и по едни сметки все това излиза.

# 39
  • Boston, MA

Ох, това е велико! Целувки на Мимата, айде дано ги съберем с Дани лятото (на нашия пък му викат момиче  Mr. Green).

Къде е Юли?

# 40
# 41
  • София
Ванче, кака успя да го подстрижеш толкова късо? С машинка ли - не плака ли? Аз Мати го водих на фризьор, но само с ножица го подстригаха и не е толкова късо, а ми се иска така!

Юлче, гледах и ваши последни снимки - Иво много е пораснал и физиономийката му се е променила!

Да взема и аз да си сложа албума в подписа, а? newsm78

# 42
До сега гледах снимки и мечтах  Whistling Много са готини и веселяшки.
Лека нощ от мен.

# 43
  • 2 етажа над тавана
Ехо, момичета, тук съм.

Леле, направо не намирам кога да пиша, сигурно нещо съм пропуснала, затова лееееко обобщителен ще ми е постинга Mr. Green Blush
На новощъкащите с бързи крачета дечица - само напред да вървят, смело  и стабилно!
На малчовците с нови зъбки - да са здрави и бели!
На сладурите с нови прически - с кеф да си се фукат с тях!

По отношение на зъбите - доколкото знам и аз, куческите излизат най-трудно. То при Маги като знам сега с тия как се мъчи как ли ще е като тръгнат кучешките ooooh!

Диня не съм давала, но може да пробвам. Ягодите ще почакат определено, че с тая алергия - и нейната, а  и мойта, която я предразполага, не ми се рискува.

За ходенето на море - много ми се иска, но за нищо не се навивам, че накрая да не пропаднат нещата.
За изтръпването - понякога ми се случва, когато лежа дълго в една поза - не че не смея да мръдна заради Маги, но просто като заспя в една поза и много не шавам по принцип. newsm78 Но пък гръбнака много ме боли, особено докато се раздвижа сутрин Tired

Зарче, "Ово е цура бе" много ми хареса hahaha Joy

Вече номер 21 му умаляват.  Shocked На баща си ще прилича, с плавници.
Бубка, имам предположение, че при вас номерацията е друга - брат ми донесе за Маги едни обущета №20, които са й супер точно, докато от тукашните обувки има случаи, в които съм й мерила от № 14 до 21, всичко й е голямо - ето днес например й пробвах едни сандалки, тип джапанка, №14 - пред пръстите й имаше 3 мои пръста място, а отзад - още 1 пръст. Така че, не мисля, че е проблем, нито пък е болка за умиране Wink

Аз зачезвам за момента, после ако не ме отнесе Сънчо, ще дойда пак да драсна.

# 44
  • София
Мили момичета,
не знам как да започна и какво да кажа...може би, трябва да споделя истината...но ще бъда кратка.
И така, исках да дойда и стягах багажа, въпреки че Давид до последно беше болен и с неизяснена диагноза. Щастлива от
това, което ни казаха докторите в София, правех планове за срещата си с вас.
В четвъртък вечерта, обаче, Г. категорично заяви, че няма да ходим никъде. Скоро не се бях унижавала така пред него-то не бяха
молби, сълзи,обяснения колко много значите за мен, но нищо не помогна-човекът ми каза, че не си заслужавало да ходим за една нощ. Изнуди ме с това, че нямаме
пари,макар че аз бях направила много добър разчет.
Бях готова да тръгна с автобуса с Давид, но не ми разреши да го взема.
Разговорът ни беше предшестван от много скандали преди това. В петък при поредния ми опит си казахме много силни и опасни
за бъдещото ни съжителство думи...но в крайна сметка защо ви обяснявам всичко това?! Няма смисъл!2 основни неща искам
да ви кажа:
-Преживявам много тежко това, което се случи и засега нямам очи да пиша и споделям живота си с вас.
-Искам да изплатя на всички паричките, които са дали.Мислех, че е само на Черепахчето, но сега разбирам, че всички са
се включили. Няма значение!Ако ще и 50 души да са дали по левче, ще се свържа с всяка една от вас.
Ще останете винаги част от най-хубавите ми мигове по време на бременността и първата година с Давид!
Обичам ви!

Общи условия

Активация на акаунт