АПРИЛСКИТЕ дечица тичат и на слънце се припичат!

• 8 835
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
Вени, ами първо започнахме с ножицата.Ама той се въртеше много  и ме беше страх да не го порежа.След това настроих машинката за подстригване на "най-дългото" ниво и започнах с нея.Идеята ми беше да има прическа със скосено отстрани ама не-тя се начупи накъдето си иска и стоеше много рошаво.Накрая сложих гребена на най-късото и го минах съвсем спокойно.Накрая му омръзна и татко му го държа, но все пак издържа стоически  15 мин.Само където леко на места съм го взела до кожа ама за следващия път ще знам Peace.Лошото в цялата работа е, че сага ще имам за подстригване всяка седмица мъж-едната Юли, другата татко му ooooh!.Ама като съм чевръста какво да се прави Crazy bowuu.
Фил, верно ли имаш присантиман за момче?Ще трябва аз да поработя за момиче значи Whistling.Ама ти така и не ми каза как стават "изненадите". Crossing Arms

# 46
Ауууууууууу Бюти!!!
Я да недей така да говориш-ти СИ част от нашия отбор  и винаги ЩЕ бъдеш Peace.Кофти че се е получило така, но съм убедена и че никой и не си е помислил да ти се сърди или да те съди PeaceИма още толкова неща за споделяне-къде без вас Hug.
И ние те обичаме и накъде няма да ходиш-оставаш си при нас Naughty.

# 47
Ама ти така и не ми каза как стават "изненадите". Crossing Arms
Стават като не си изчислиш правилно овулацията и си мислиш че не си чак такава късметлийка да стане от раз Grinning
Все пак Преското 6 месеца го творихме, сега си казах:"Е, какво толкова, фал, едва ли ще стане нещо" Crazy

Бюти, съвсем си драматизирала нещата Rolling Eyes

# 48
Ама ти така и не ми каза как стават "изненадите". Crossing Arms
Стават като не си изчислиш правилно овулацията и си мислиш че не си чак такава късметлийка да стане от раз Grinning
Все пак Преското 6 месеца го творихме, сега си казах:"Е, какво толкова, фал, едва ли ще стане нещо" Crazy

ЕЕЕЕЕЕЕ вие съвсем сте предизвикали съдбата-ние не правим такива сметки Tired

# 49
  • Boston, MA
Ванче, голям сладур бе!

Бабъл, при нас номерацията е съвсем друга (той носи 5 и 5.5 в момента, които според някои сайтове отговарят на 21 европейски размер, според други сайтове 21 е 6.  Rolling Eyes).
Т.е. аз по американските го знам какво носи, но ако му купувам европейски, е по-трудно. Същото е и с моите обувки, имам размер от 8 до 10 (американски), европейски 38.5. Според мен няма унификация на всички тези таблици, всеки производител си конвертира размерите някак си.

Бюти, ако ми позволиш, един коментар. Не разрешавай на форумските приятелства и обещания (с цялото ми уважение към всички вас, най-вече на тези, които сте били там) да ти развалят отношенията с половинката. НО - много голямо НО - ако мислиш, че тази случка е извадила наяве съществуващ, продължаващ конфликт - може би е за добро. Не се наемам да предполагам каква е динамиката на вашите отношения, дали това, че само неговата дума се слуша е ОК за вас или не, затова казвам, оставям на теб този размисъл. Надявам се Давид да е добре! Прегръдки за вас!  Hug

# 50
  • 2 етажа над тавана
Бюти, надявам се нещата всъщност да не са така сериозни, както ги описваш, а просто да са преекспонирани през призмата на моментните ти емоции.  PraynigСилно стискам палци и се надявам това да не е последното ти писане тук, предстоят още толкова хубави моменти да споделяме - заслужава си да има с кого да ги споделиш, пък макар и да е с твоите виртуални приятелки.
 Повече не мога да кажа, освен, че силно прегръщам теб и Давид и ви целувам, целувам, целувам Hug

# 51
  • София
Съмнявам се, Бюти да го прочетеш, но все пак ако незнаеш паааак ще кажа и винаги ще го повтарям Мнооооого те обичам! Мнооооого ви мисля като зачезнете! Мнооооого се притеснявам като прочета писание като твоето! Бубката много точно го е написала, за да не разтягам локуми няма да го повторям, само за тежест ще повторя - семейството е по-важно от форума! Размисли над караниците! Искам пак да си тук сред нас!  Hug Hug Hug

# 52
Бюти, остани си част от нашия отбор, защото ние си ви обичаме и това че не сте дошли на срещата, не значи че някой се сърди. Не ни оставяй!
Прегръдки и целувки за теб и Давид! Hug Hug Hug

# 53
Бюти, мила, кофти е това, че сте си казали тежки думи. Но нали не е непоправимо? Предполагам, че покрай боледуването на Давид и твойто връщане на работа (ако си спомням добре) ви е било много напрегнато и изнервено. Вярвам, че ще се оправят нещата между вас, защото от постингите ти имам впечатление, че си точен човек и, стига да има желание и от двете страни, ще намерите отново пътя.  Може би пък е било по-добре да не ходите на срещата, тъй като пишеш, че Давид още не е оздравял съвсем. Стискам палци скоро да се включиш с по-ведър постинг  Praynig!

Иначе разгледах снимките на подстриганите младежи. Ивчо наистина много пораснал изглежда с новата прическа и е още по-чаровен   Flutter Ванче, Юли с тая прическа изглежда съвсем като татко си  Simple Smile. Много готин! Мати - и той голям сладур и много пораснал.

Бабълче, и мен ми стана смешно, но и ме доядя. Ми не вижда ли фибата, за какво съм я сложила  Close  Laughing .

Бубка, много ще е хубаво да се видим пак и да ги срещнем дребните. Вие няма ли да разходите майка ти до Ню Йорк  Wink .

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 06:27 от Зaрка

# 54
Бюти, нас не ни мисли. Нищо чак толкова не е станало, че не успяхте да дойдете. Аз съжалявам само, че не можахме да се запознаем. А ти гледай да се оправите с мъжа си. Не си заслужава заради форума да си разваляте отношенията. И те чакаме пак при нас.  Hug

# 55
Добро утро Hug

Пак сме станали рано-рано и някои от нас вече спят, но не съм аз Joy

Beauty наистина семейството е по-важно от форума Peace
Просто забрави за случая според мен. Гледай си мъжете и се обичайте Hug

Сбирки пак ще има-аз също си мисля на друга да присъствам. Спокойна съм, че ще ме приемат в отбора на априлките все някой ден...наживо Mr. Green

Ванче верно така като е постриган Юли на баща си прилича повече.

# 56
  • София
Спокойна съм, че ще ме приемат в отбора на априлките все някой ден...наживо Mr. Green
Роди, ти си си отдавна в отбора, я колко чести и многолюдни са Варненските срещи  Mr. Green

Добро утро и много весел ден  Hug

# 57
Бюти, аз също силно се надявам, да си изгладите взаимоотношенията с Г. Това е най-важното, както и здравето, разбира се! ОБАЧЕ ми е криво, че говориш в минало време за своето присъствие при нас! Силно вярвам, че ще продължиш, да си с нас!!!!! Целувки! Heart Eyes

Зарка, а аз на Велина няма къде и фиба, да й закача.  hahaha Обличам я в розово, а някои пак питат - "Момче ли е !?". Joy

П.П. Между другото, нали няма да се делим на присъствали и неприсъствали на пленума!? Naughty

# 58
  • София
Добро утро!

Момичета, ниаистина ми е неудобно, че така се получава с парите. Сигурна съм , че със софийските мами ще се разплатя на някоя среща, но с другите.... Знам, че става въпрос за 2-3 лева, но защо да не купите нещо с тях на малчовците.

Бюти,  Hug

Отивам да гледам Юли, че отдавна сме му хвърлили око Wink

# 59
Добро утро! Sunglasses

Тия жеги не знам как действат на вас, ама мен ме съсипват, нощите са кошмарни Tired

Вчера сглупих и така преядох с ядки, че после Sick

За капак днес Пресил скочи в 5:30 Close

Общи условия

Активация на акаунт