Отговори
Здравейте, момичета!
Търся препоръка за добър, внимателен и обстоен гинеколог, с когото да се консултирам за няколко неща:
Оглед на малки бели точици/петънца в интимната зона: Намират се около малките срамни устни, напълно безсимптомни са (нямам болка или сърбеж), но държа специалист да ги погледне на живо, за да съм спокойна какво представляват.
Микробиология / изследване на бяло течение: Искам да пусна пълен контролен пакет, за да изключим всякакъв вид възпаление или дисбаланс.
Цитонамазка (PAP тест): Време ми е за редовния годишен профилактичен преглед.
Много ми е важно лекарят да подхожда с разбиране, да обяснява подробно и да работи с добра апаратура. Държа на професионализма и доброто отношение, специалист, който реално ще ме изслуша и ще назначи адекватно лечение! Все пак предпочитам поне прегледа да е по здравна каса, тъй като за отделните изследвания така или иначе най-вероятно ще се дадат камара пари. Също така и предпочитам да е жена, но ако сте наистина доволни от мъж специалист ще се опитам да се пречупя😅 все пак със здравето не трябва шега.
Ще съм изключително благодарна за актуални мнения и конкретни имена на специалисти, от които сте доволни! (ЗА ГР. ВАРНА)

# 1
  • София
Има активна тема - https://bg-mam.ma/t/1826149

Общи условия

Активация на акаунт