Продължителна температура 37.3

• 152
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
От месеци имам температура 37.3
Правила съм изследвания ПКК, СУЕ, CRP, щитовидни хормони, урина, рентген на сърце и бял дроб, интернист ме прегледа, кардиолог. От всичко това излезе само бактерия в урината, която лекувах с антибиотик Таваник. Всичко останало беше в граници. След лечението, температурата продължи, но се появиха болки в колената при клякане/изправяне. Имате ли идея какви други изследвания на пусна за температурата и дали болката в коленете е от събрана течност? Благодаря предварително на всички!

# 1
  • София
Възможно е таваник да е направил страничен ефект при теб, препоръчително е да не взимаш вече антибиотици от хинолоновата група - коментирай го с лекар.

# 2
Епщайн-Бар вирус.

# 3
Пуснете ревматоиден фактор и Anti-CCP и посетете ревматолог.

# 4
Преди много години бях с постоянна температура 37-37.4/5, обиколих всички възможни и невъзможни лекари и изследвания, причина нямаше или така и остана не открита. Единственно което беше високия Инсулин, на който никой не обърна внимание, сама си диагностицирах ИР според симптомите. Отидох на ендокринолог, пусна ми определените изследвания да потвърдим ИР или Д2 тип - изписа ми хапчета  и така лека по-лека температурата си замина.

П.С. С диета + спорт нямаше как да пробвам да оправя нещата, тъй като спортувах и се храних здравословно и изчистено.

# 5
Здравейте,
От месеци имам температура 37.3
Правила съм изследвания ПКК, СУЕ, CRP, щитовидни хормони, урина, рентген на сърце и бял дроб, интернист ме прегледа, кардиолог. От всичко това излезе само бактерия в урината, която лекувах с антибиотик Таваник. Всичко останало беше в граници. След лечението, температурата продължи, но се появиха болки в колената при клякане/изправяне. Имате ли идея какви други изследвания на пусна за температурата и дали болката в коленете е от събрана течност? Благодаря предварително на всички!

Болни зъби? Може да не болят, но пак да дават температура.
Плюс вкичко останало, което са ви написали вече .

Общи условия

Активация на акаунт