Естетични процедури за лице и тяло – 70 тема

• 12 720
  • 267
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Аз съжалявам единствено, че си направих перманентен грим на веждите заради сцепена вежда. Всичко друго на 20 беше топ! Не съжалям за партитата, недоспиването и лудите вечери, плажовете и т.н. Може да са оставили следи по лицето ми, но запечатаха прекрасни спомени в сърцето ми.

# 31
  • в света на неограничените измерения
Много хубави съвети сте изброили. Де да ги спазвах на 20 години.
А стоях на слънце безмилостно за тен. Но пък серуми и всякакви кремчета ползвах редовно. Което ми се отблагодари.

Относно Пандерма - преди много, много години съм ходила.
Мислех, че отдавна е затворила или фалирала.
Че то и на други места три зони ботокс е 280 евро.

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 17:22 от vanvel

# 32
В Дерма акт имат ли го този Rejunar? Аз ходя само там, идвам от друг град и не ми се обикалят клиниките.
В Пандерма ми направи впечатление от сайта, че всички са козметици, само един лекар дерматолог има и грам нещо не ми вдъхва доверие. КРР ако можеш проучи кой точно е специалистът поставил така хубаво ботокса.

# 33
  • София
В Дерма акт имат ли го този Rejunar?

Потърсих,, но не намирам, май не работят с него.

# 34
Някой правил ли е криолиполиза в дерма акт?

# 35
  • в 1001-та нощ
В Дерма акт имат ли го този Rejunar?

Потърсих,, но не намирам, май не работят с него.

Вероятно става въпрос за Rejuran, но има грешка в изписването при споделяне Flowers Hibiscus

# 36
  • Там където
Ох, да аз май съм го написала погрешно - става дума за Rejuran

# 37
Този Rejuran подходящ ли е при наличието на торбички,може ли да изостри повече проблема?

# 38
Някой правил ли е криолиполиза в дерма акт?
Да аз. Прочети хубаво първо и аз нямах почти ефект, а е доста опасно.

# 39
Някой има ли опит с поставяне на Белотеро Софт или Вискодерм Хидрабуст за изглаждане на статични вече бръчки ? Дават го подходящ за гневна и хоризонтални?
https://persona.bg/estetichna-dermatologia/hydrobooster.html

# 40
Записала съм час при Трендафилов ,ако случайно не е подходящо за мен ,дали ще ми каже .
Малко съм притеснена ...дообяд ще е процедурата ,вечерта ще ставам ли за пред хора.

С тънка кожа съм и една седмица ми траеше възстановяването след Морфеус, но не е нещо фрапантно, с малко тониран крем нямах особени притеснения. Накратко, суха и леко грапава кожа, но без синини и зачервявания. Червенината е в първите часове.
Трендафилов доста ти говори преди процедурата, тъй че кажи си каквото искаш да съобрази.

# 41
Има ли доволни от Гергана Манолова?

Иначе на по-младото си бих казала: "Не си мий лицето с гореща вода, хидратирай го и не пропускай слънцезащитата"

А на по-старото си аз отпреди година бих казала: " Не ходи при Данчева за HarmonyCa. Каквото и да ти обещават, обърни се и тръгни" Joy

# 42
  • София
Дами от Варна,имате ли отзиви за д-р Кристина Онищенко за филър в устни?🌺

# 43
Д-р Малчевски е от Пандерма. Но доколкото разбрах, богокса го е поставил в друга клиника

# 44
За разграждане на филър под очите кои бихте препоръчали в София?

Общи условия

Активация на акаунт