14.08 - процедура за почистване на порите с вакумен апарат Venus glou и някакъв солен разтвор и полиране. Кожата светна.
19.08 - поставяне на скинбустер Belotero revive. Към днешна дата кожата е ,,напомпана,, и порите са с подобрение, почти незабележими.
02.09 - махане на някои кожни дефекти от типа папиломи по шията и уплътнения по лицето. Слагане на ботокс Vistabel в чело, гневна бръчка и около очите ( пачи крак). Всичко това с 30 единици. Към днешна дата бръчките са много добре загладени, имам мимика и очите се отвориха. Разбира се, не говорим за бетон, личат си леко, но като цяло лицето има отпочинал вид.
09.09 - поставяне на 1 мл. филър STYLAGE M в областта на назолабиални, марионетни и бръчки над устата. Последните почти не се виждат вече, въпреки че ще се види окончателно резултат към края на месеца, днес ми е едва петия ден.
На 28.09 съм на ретуш за ботокса, въпреки че според мен няма нужда. И отново почистване и полиране на кожата, защото имам важно събитие в началото на октомври. Ще се продължи от октомври нататък с няколко лазерни процедури. Разбра се, от години пия колаген, аминокиселини, витамини и др. Като цяло съм доволна, докторката работи много премерено, с малки количества и отказва да пълни лицето ненужно. Изписа ми Скинорен за мазане още първия път и това добре повлия на общия вид на кожата.
Бъдете здрави!