Какво е нужно за старта на учебната година на твоето дете?

• 1 635
  • 190
  •   2
Отговори
# 180
Всяка година купуваме дрехи, предимно спортни и маратонки. За тях съм склонна да дам повече пари, защото знам колко е важно да бъдем с удобни и качествени обувки.

# 181
Тетрадки, дрехи и маратонки.
Склонна съм да дам повече пари за удобни маратонки.

# 182
  • София
Кои са трите неща, които задължително купувате преди старта на всяка учебна година?-
Задължителна и първа е раницата - голяма, удобна, красива, с герой, който е обичан в момента - Супер Марио, Майнкрафт. Задължителон нови поне два чифта обувки и за спорт, екип и разбира се учебни пособия.
За какво сте склонни да отделите най-голяма сума при подготовката на ученика?-
За удобни обувки и раницата. Задължителни са удобството и комфорта на детето.

# 183
Трите задължитилни неща за училище:
1. Раница
2. Учебни помагала
3. Обувки и дрехи

# 184
 - Маратонки
 - Дрехи (екип, яке, клинове)
 - Учебни пособия.

# 185
Нещата, които купуваме всяка година са дрехи , обувки и ученически пособия .
Обувки и яке - за тях бих вложила по-голяма сума.

# 186
Нещата ,които задължително купувам са маратонки ,дрехи ,учебни пособия и раница.
Най - голяма сума бих отделила за топло яке и раница .

# 187
Купувам раница, маратонки и дрехи. Най-голяма сума бих отделила за маратонките и раницата.

# 188
Преди началото на учебната година купуваме тетрадки, несесер, нови дрехи и обувки, раница.
Най-голяма сума пари отива за обувките и раницата.

# 189
Маратонки , екипи ,чанта.
Най много отделяме за маратонки

# 190
Срортни екипи /няколко/, защото и двете ми ученички активно спортуват. Второто което им купувам са поне по два чифта маратонки. Третото, което и тази година ще взема, е по една раница. Опитах се да ги убедя да са с миналогодишните, но не се получи. Друтите неща ги взимам в движение, след като учителите им кажат изискванията си. Книжарница имаме до блока, така че не е проблем, и те самите си купуват каквото им трябва.
Най-много пари отделям за качествени маратонки.

Общи условия

Активация на акаунт