Какво е нужно за старта на учебната година на твоето дете?

• 685
  • 120
  •   2
Отговори
# 15
1. Нова униформа, нов спортен екип и принадлежности за училище - тетрадки, моливи и т.н.
2. Не съм склонна, но се налага - за униформата. Иначе по избор - за качествена раница, обувки и хубави пособия.

# 16
Маратонки, дрехи и училищни пособия.

# 17
Отделям най много средства за учебни пособия, маратонки - поне два комплекта и спортно облекло- както за физическо, така и за ежедневието.

# 18
  • на последния етаж
Тетрадки, дрехи, обувки.
Най-много бих отделила за обувки.

# 19
  • Пловдив
Дрехи, спортен екип и училищни пособия.

Най-голяма инвестиция бих направила в обувките.

# 20
  • София
Кои са трите неща, които задължително купувате преди старта на всяка учебна година?-
Задължителна и първа е раницата - голяма, удобна, красива, с герой, който е обичан в момента - Супер Марио, Майнкрафт. Задължителон нови поне два чифта обувки и за спорт, екип и разбира се учебни пособия.
За какво сте склонни да отделите най-голяма сума при подготовката на ученика?-
За удобни обувки и раницата. Задължителни са удобството и комфорта на детето.

# 21
  • Пловдив
Преди старта на всяка учебна година задължително купуваме:
-маратонки;
-спортен екип;
-раници;

Учениците ни тази година ще са 10-ти клас и съм склонна да отделя най-висока сума за качествени екипи и маратонки.

# 22
Трите неща са маратонки, анцузи и химикали.
Най- голяма сума отделям за качествени раница и обувки.

# 23
Кои са трите неща, които задължително купувате преди старта на всяка учебна година?

Е раница, екип и маратонки за физическо.

За какво сте склонни да отделите най-голяма сума при подготовката на ученика?

За раница и маратонки. Трябва да са удобни и функционални.

# 24
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Нещата които купувам преди началото на учебната година са пособията за учене (химикали, тетрадки, материалите за рисуване и подобни).Дрехите и обувките винаги са последни, защото през лятото доста дръпва на височина.
Винаги отделям повече пари именно за маратонки и винаги са Найк.Това са единствените които детето ми носи докато му умалеят.Всички други ги съсипва за месец.

# 25
Раница, спортен екип и маратонки.
Най-голяма сума отделям за качествена раница.

# 26
Кои са трите неща, които задължително купувате преди старта на всяка учебна година? Учебни помагала , екипи и маратонки
School За какво сте склонни да отделите най-голяма сума при подготовката на ученика? Обувки качествени ,което е най важното при едно дете.

# 27
Кои са трите неща, които задължително купувате преди старта на всяка учебна година?

-Тетрадки,раница и нови дрехи
За какво сте склонни да отделите най-голяма сума при подготовката на ученика?

-За дрехи и раница- децата  държат те да са качествени

# 28
Раница, обувки и облекло. За всичките отделям значими суми.

# 29
- Маратонки/ зимни обувки
- Спортни дрехи
- Зимни якета.

Определено за обувки отделям най-голяма сума, защото трябва да са удобни, леки, да не спарват краката и да не пропускат вода.

Общи условия

Активация на акаунт