Какво е нужно за старта на учебната година на твоето дете?

• 4 912
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Тетрадки,учебни помагала, дрехи.Най-много средства отделям за маратонки.

# 271
3-те неща са Маратонки, яке, екип. А най много отделям за удобни маратонки.

# 272
Дрехи, обувки, раница и накрая тетрадки и помагала

# 273
Преди всяка учебна година имаме три неща, без които не започваме – удобна и качествена раница, пълен комплект тетрадки и учебни пособия и нови обувки.

Най-голяма сума съм склонна да отделя за обувките и раницата – вярвам, че когато детето ги използва всеки ден, качеството и удобството си заслужават. За мен е важно подготовката за училище да не е просто списък с покупки, а да даде на детето уверен и приятен старт на новата учебна година.

# 274
 Кои са трите неща, които задължително купувате преди старта на всяка учебна година? - Дрехи, удобни обувки и ученически пособия
За какво сте склонни да отделите най-голяма сума при подготовката на ученика? - За обувките

# 275
  • плевен
School Кои са трите неща, които задължително купувате преди старта на всяка учебна година?-- маратонки, спортен екип, бельо.
School За какво сте склонни да отделите най-голяма сума при подготовката на ученика?- За удобни и качествени маратонки

# 276
Всяка година преди началото на учебната година купувам маратонки, униформа и тетрадки разбира се.
В нашето училище има задължителна униформа, което значително ме улеснява при избора на дрехи. На достъпни цени са, затова купуваме нови риза, суитчър и тениска за физическо.
Маратонките са най-скъпата и ангажираща покупка, понеже кракът му расте много бързо /на 13г вече носи размер 46/. Та намирането на подходящи обувки вече си е предизвикателство! 

# 277
Маратонки, тетрадки, спортно екипче.
Отделям най-много средства и внимание за маратонките.

# 278
Кои са трите неща, които задължително купувате преди старта на всяка учебна година?

-Тетрадки,раница и нови дрехи

School За какво сте склонни да отделите най-голяма сума при подготовката на ученика?

-За дрехи и раница-децата най-много държат те да са качествени и каквито ги харесват.

# 279
  • Стара Загора
Честно казано, всяка година си имам един и същ „ритуал“ преди училище Innocent Първото нещо, което задължително купувам, са тетрадки и всякакви ученически материали – химикалки, моливи, цветни неща… без тях няма как да започне годината. Второто са раницата и несесерът – дори и да има от предната година, все нещо ново се иска Bowtie И третото, разбира се, са дрехите – поне няколко нови комплекта, за да тръгне детето с настроение и самочувствие.

А ако трябва да съм честна – най-много пари съм склонна да дам за качествена раница и обувки. Раницата, защото я носи всеки ден и е важно да е удобна за гърба, а обувките – защото детето е постоянно в движение. Предпочитам да дам повече, но да знам, че са удобни и ще издържат, отколкото да купувам по няколко пъти.

# 280
Купуваме задължително нови тетрадки, химикали и други ученически пособия избрани от детето, униформа и от две години - бутилка за вода. Най-голяма сума бих отделила за чанта/раница.

# 281
Трите неща са: раница, маратонки и топло яке.
Най- много пари бих дала за маратонките- трябва да са удобни,защото са за всеки ден

Общи условия

Активация на акаунт