E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~212

• 1 346
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Здравейте, момичета

Злати така е...Още е топло и на мен ми е лятно и морско.
Радвай се на внука !

Лека нощ

# 16
Добро утро,момичета!

Не ни се разделя все още с лятото....Blue Heart
Да изпием заедно първото кафе и се насладим на гледката!

Боби,благодаря за новите снимки и преводите.

Ден 14🎬
Сонгюл  в кадър. И отново Босфора🌊❤️
Очакват ни красиви водни сцени във втори сезон😍

https://vkvideo.ru/video-233367571_456239988

Приятен ден ви желая!

# 17
  • Стара Загора
Здравейте, момичета

Злати благодаря за споделеното!

Лека нощ

# 18
  • Плевен
Здравейте момичета,
Малката Илай отива за първи път на детска градина....

Пожелавам ви приятни почивни дни.
Скрит текст:
Аз ще правя лютеница и кьопоолу...

# 19
Здравейте,момичета!

Гости,благодаря за новите снимки.
Скрит текст:
Спорна работа.

И аз ще ги повторя,малко по-различни ....

🆕 Малката Илай тръгна на детска градина!
Аслъ сподели история и написа: „Първи учебен ден. Радостта от успеха 💃“

🆕 Аслъ рекламира продукти за коса от марката Dove в своя Instagram, на която е лице.

https://vk.ru/aslienver_love?w=wall-87501705_90960
🆕 Аслъ публикува отново публикация от оператора Бурак Канбир
„Ден 15 от снимките“

Желая ви приятен ден!

# 20
  • Стара Загора
Здравейте, момичета

Злати Гости

Хубав следобед и приятна вечер

# 21
Добро утро,момичета!

Честито Съединение! Нека бъдем сплотени и
с гордо вдигната глава се наричаме БЪЛГАРИ!
Честит празник!
🇧🇬 🇧🇬 🇧🇬

Боби,благодаря за новите снимки и инфо.

🆕 Очарователните красавици Аслъ, Зейнеп и Седеф на снимачната площадка на "Възхитителна вечер" ❤️

Скрит текст:

🔥 Братовчедката на Аслъ от Кипър, Айла Айдоган, е на корицата на септемврийския брой на L'Entourage.
Аслъ посещава леля си/сестра на баща й/, в Кипър.

Приятен празничен ден!

# 22
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Злати

Хубав ден

# 23
Здравейте,момичета!

Боби ,благодаря за снимките и инфото с превод.

Днес е почивен ден за Аслъ и останалите,които снимат ''Възхитителна вечер''/''Стари пари''

🆕 Ново стори на Аслъ
Снощи турският национален отбор спечели Европейското първенство по волейбол за жени за втори път!

Имат нов оператор

Утре започва ''Достойнство''.Аз изгледах 1-ви еп. на ''Солено кафе'' с Еда Едже,Шеввл Сам и др.известни актьори.Комедия,доста забавна.Сега ги гледам,но после като започнат новите сезони на др.три сериала.Не знам как ще смогна.

Новият сериал на Kanal D, „Хайсиет“ (Достойнство), се излъчва премиерно с първия си епизод. Сериалът, който събира хора от напълно различни светове, въпреки че живеят в един и същи град, се фокусира върху невъзможната любов между Мехмет (Догукан Гюнгьор) и Симай (Мерих Йозтюрк). Разказвайки историята на двама млади хора, разкъсани между любовта и достойнството, сериалът се откроява със сцените си, отразяващи духа на „Йешилчам“ (турско класическо кино). Музиката, композирана от Кърач, също е сред важните елементи на продукцията. Мелодиите, които предизвикват радост, когато се изпълняват бързо, и тъга, когато се изпълняват бавно, засилват емоционалната атмосфера на историята.

Пуснали са промо- снимките за 1 ви еп.

Скрит текст:

и  озета:
Семейство Карлъова, които се прехранват като превозвачи, се пресичат с влиятелното и богато семейство Тарман. Любовта между Мехмет, най-младият член на семейство Карлъова, и Симай, единствената дъщеря на семейство Тарман, потапя двете семейства в ожесточен конфликт, основан на гордост, класови различия и достойнство.

Близостта между Мехмет и Симай, която започва без те да знаят самоличността си, бързо се превръща в мощна любов, която ще промени не само живота им, но и този на семействата им. Докато Халук Тарман предприема действия, за да държи дъщеря си далеч от Мехмет, Мехмет се оказва притиснат между живота, който баща му, Садък Карлъова, очаква от него, и собствените си желания.

Очакванията на семействата, скритите истини и нерешените проблеми от миналото започват да изпитват връзката между младите влюбени от самото начало. Ще се поддадат ли Мехмет и Симай на живота, който им е отреден, или ще се подкрепят един друг въпреки всички препятствия?

Режисиран от Eda Teksöz и заснет в Балат, един от историческите квартали на Истанбул, сериалът "Haysiyet" (Достойнство) събира обичани актьори като Керем Алъшък, Доукан Гюнгьор, Реха Йозджан и Мерих Йозтюрк. Разширеният актьорски състав включва още Нергис Йозтюрк, Бурак Челик, Гьокберк Йълдъръм, Оркунджан Изан, Асир Гюндогду, Айбюке Йълмаз, Елифджан Онгурлар, Берфин Киймаз, Низам Намидар, Гюлчин Хатихан, Айча Варлиер, Черен Кесим, Еджем Коджа, Дорук Мирач Гюнайдин и Хилал Куввет.
Продуциран от Ali Gündoğdu и İnci Gündoğdu и под лейбъла Süreç Film, Haysiyet (Достойнство) започва излъчване по Kanal D вечерта на 8 септември.
(Инфото е от турския сайт за сериала,с превод чрез гугъл)

Приятен остатък от деня!

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 15:53 от Zlatina3

# 24
  • Стара Загора
Добро утро, момичета

Злати благодаря за озета и снимките!
Тази вечер е 1-ва серия.Аз няма да мога да гледам онлайн,но ти ако попаднеш на превод при рускините пускай линк да гледаме!

Още снимки он "Достойнство"

Нашия "индиец"

Хубав ден ви желая

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 09:51 от Bobileyn

# 25
Здравейте,момичета!

Боби ,благодаря за новите снимки.

Така е!Тази вечер започва ''Достойнство''!Аз също няма да гледам онлайн с руска озвучка.Утре ще пусна каквото излезе поред с превод - с руски субт.,а също и с бг.субт. автоматичен превод в Плей Тубето.

Днес е 19 ден от снимките на ''Възхитителна вечер''

https://vk.ru/aslienver_love?w=wall-87501705_91120

Хубав и спокоен остатък от деня!

# 26
Здравейте,момичета! Hug

Няма пост и трябваше да минат 24 ч.,докато мога да пусна нов пост.
Снощи се излъчи 1 еп. на ''Достойнство''.

За сега  1 еп. с руски субт.
https://turkrutv.net/dostoinstvo-1-seriya.html

1 фр. за 2 еп.

https://www.youtube.com/watch?v=lx3yO0EmlnM&t=4s

фрага с руски субт.
https://turkrutv.net/dostoinstvo-2-seriya.html

рейтингът

на др. два сериала..
Скрит текст:

Днес е 20 ден от снимките...няма снимки...

клипчета с музика
https://vk.ru/search/statuses?q=%23aslienver&w=wall-233367571_18109

Стил  80-те години на миналия век 😉

Хубав остатък от деня. Flowers Four Leaf Clover

# 27
  • Стара Загора
Добро утро,момичета

Злати благодаря за линка и инфото
Скрит текст:
Вчера имах много ангажименти от рано сутринта и не ми остана време да се отбия в темата!Много се надявах Гости да е минала и да пусне пост...Не успях и серията да изгледам,но тази вечер ще опитам.
Сега като не ходя на работа всеки ме дърпа за нещо,свекървата разкарвам по лекари,че вдигна много високо кръвно и какво ли не още !
Виждам,че рейтинга на 1-ви еп.не е голям,но ще видим по-нататък

Сериалът разказва историята на Мехмет, човек, свикнал да постига всичко със собствен труд. Израснал в бедно семейство, той разбира една проста истина от детството си: можеш да разчиташ само на себе си. Затова упоритата работа никога не го е плашила. През деня той се мъчи в офис, пишейки статии, а през нощта продължава да работи като товарач, въпреки умората и трудностите.
Мехмет се гордее със своите принципи и е убеден, че честта не може да се купи с пари. Познатият му свят обаче се променя, след като среща привлекателна, високопоставена служителка на холдингова компания. Между тях сякаш се простира огромна пропаст, тъй като те принадлежат към напълно различни социални кръгове. Но чувствата не познават граници и Мехмет неочаквано се оказва изправен пред избор между установените си убеждения и любовта. Сериалът се развива на фона на цветните улици на историческия Истанбул.

Хубав ден на всички

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 08:28 от Bobileyn

# 28
  • Плевен
Здравейте момичета,
Да поясня....
Скрит текст:
Вчера бях в командировка, а в обектите, в които съм има забрана за влизане в някои сайтове, а не е удобно да пиша от телефона по време на работа.
Едно старо гифче от Ани

# 29
Здравейте обедно!

Боби ,благодаря за всичко споделено.
Скрит текст:
И аз вчера сутринта бях заета и се надявах на пост докато се прибера.Дъщерята и внуците отново дойдоха до Б-с.Имаха да извадят Здравна книжка на внука, водили го на зъболекар.Взеха и мен,тъй като после ходихме в мола.Предния път като взеха внука ходиха,сега пак.Купиха още дрехи за училище,маратонки на каката,нали растат. Simple Smile Прибрах се на обяд и после чаках да минат 24 ч.за да мога да пиша.Исках да пусна линковете за 1 еп. на сериала.Иначе нямаше да пускам 2-ри пост.

Гости ,

Днес е 21 ден от снимките..

https://vk.ru/search/statuses?q=%23aslienver&w=wall-233367571_18145
От ВК...Ден 21🎬
 Днешните снимки са или на пристанището, или отново на яхта в Босфора🛥️

Все още няма автоматичен БГ превод на ''Достойнство''

Приятен остатък от деня.

Общи условия

Активация на акаунт