Отговори
# 690
Не е така , това е само парти с приятелки. Поне така пишат в мрежите и разбрах. Също не ми допада роклята на булката , ако това е тържеството. Тоалета на Аслъхан също нещо не ми е по вкуса. Rolling Eyes

# 691
Феми, Nurana Bagieva е качила в стори фотките:
"Булката💕 @itiresenn
Другото момиче @aslihanmalbora 💕"

# 692
Как може наистина това да  й е булчинската рокля , като най обикновена и нищо повече. При тия възможности, които имат и то в Париж. Организацията , вечерята , гости , хотели, всичко това иска много пари. 💰 Мъжете къде са нещо не се показват още.

Абе , не знам ама мисля че това не е тържеството. Нали си има процедури. Свидетели на сватбата , подписи и т.н. Това няма как да не се снима и покаже.

# 693
Още не съм стигнала до сериала на Озан , Елчин и Мелис ама такива сцени има и с двете ,че не знам с коя да го харизам.

https://x.com/younandbeautful/status/2100630455586299965?s=20

# 694

Последна редакция: пт, 18 сеп 2026, 10:41 от femmi2

# 695

Привет и от мен!

# 696
Здравейте, дами!

С настроение и усмивка скачаме и в днешния ден. А той се очертава вълнуващ и наситен с емоции около сватбата на Итир. Ще има водопад от снимки с нашия красавец.
Но да започнем с вестите от Х.

Танер Румели отговори на въпроси на журналисти, като заяви, че сериалът „Мечтата на Ешреф“ (#EşrefRüya) е приключил точно в подходящия момент – и именно затова се е превърнал в телевизионна легенда. Журналистите, разбира се, паднаха до ново дъно, като попитаха дали сериалът всъщност е бил спрян заради теглото на Чаатай 🤦‍♀️.

Танер Румели, който се завърна на екран със сериала *Sevdan Bir Ateş* след финала на *Eşref Rüya*, е доволен от интереса, който продукцията предизвика. Румели също така похвали екранната си партньорка Йозге Йозаджар и направи важни коментари.
Отговаряйки на въпроса защо *Eşref Rüya* е приключил, той заяви: „Това са мащабни продукции; сериалът не е спрял просто защото Чаатай е качил килограми, нито пък подобни проекти приключват заради предполагаеми конфликти между актьорите на снимачната площадка.
Той приключи и се превърна в легенда.“

Феновете в Х ме усмихнаха:
Ешреф гледа снимките на Нисан от Торонто -

Зашеметяващо 🖤✨

Подари усмивка. Прецакай деня на някой темерут ...

Нека днешният ден създаде прекрасно настроение, донесе много забавление и изпълни всичко наоколо с красота.

# 697
Серенай за Richard Mille

Общи условия

Активация на акаунт