Мъж който само мрънка!

• 1 985
  • 57
  •   7
Отговори
# 45
  • София /Абсурдистан
Така започва ОКР. После започва да става все по-зле.

# 46
На крива ракета и космосът й е крив....
Ама ти, авторке, не виждаш ли нещо общо с другата ти тема, нещо обединяващо? Кога започна да ти мрънка чистофайникът? Преди колко време се влоши тирадата?

# 47
Той и мрънка, и с колежки "флиртува", айдееее.
Махай го! JoyJoy

# 48
Той и мрънка, и с колежки "флиртува", айдееее.
Махай го! JoyJoy
Ми да, на мадам кафенце и сърчица, на авторката забележки и упреци. Идилия

# 49
  • София
Олеле, ама такъв ли е случаят?
Ама какво чака авторката, като тоя си е разписал присъдата и си е сложил главата на гилотината?
Да натисне копчето и толкова!

# 50
Хм, а домакинските навици на колежката проучени ли са?

# 51
Викаш да не би да ходи там и да се впечатлява колко е чисто и подреденичко? Laughing

# 52
Мирише на нарцисист, че не се трае.
Не му е изведнъж хигиената виновна. Просто иска да те тормози, ама толкова да те изтормози, че да "провалиш семейството" и фа може той да е онеправданата жертва, която отива за утеха при колежката. Като по книга е. Замисли се. Чети. Образовай се как действат. Спасявай се.

# 53
Щом има замесена колежка и се заяжда, не знам. Зависи искате ли го, или не. Мен би ме.мързяло да се боря, при положение, че винаги мога да намеря друг. Да търкам тави, за да блесна пред колежката , бляк.  Аз много обичам ММ, но оставям тия силови дейности на него, да се почувства мъж. Joy Представям си, ако се интересува от друга жена, сигурно тотално ще забравя за него.

# 54
  • София
Манипулира я и с чистенето, и с колежката, а тя му играе по свирката като циркова мечка.

# 55
Каква е тая колежка пък сега? Следв темата от началото и колежка нямаше. Трито ли е и тук?

# 56
Не е трито, авторката вместо да опише всичко на едно място, е пуснала две теми. Колежката е в другата.

# 57
Ауууу не ми е излязла, а ще е по-интересна.

Общи условия

Активация на акаунт