Любители на кучета - 161

• 5 194
  • 198
  •   3
Отговори
# 195
Грейси яде така, ама нейнта храна е качена на мивката и тя си ходи да дояжда като се сети. Мег си изяжда всичко на момента, животът на улицата явно така я е научил. Освен това не яде, ако купичката не е на земята, така че трябва Кас да не е наоколо, за да може да си хапне на спокойствие, иначе трябва да стоя до нея.

# 196
    Хах,да ви усмихна в неделя вечер. Днес в нашето селце видяхме джакче на покрив и се уплашихме да не падне.                        
                                                     .                        Жената,която живее там, най-спокойно ни обясни,че то така си обичало да си се разхожда!       [/list]

Последна редакция: нд, 13 сеп 2026, 19:40 от Roo Roo

# 197

За първи път Белла е щастлива да се повози ( защото свързва пътуването с ходенето на ветеринар), но беше много уморена от ходене.
Днес я взех с мен да закарам дъщерята на автобуса за София и викам да взема каишката за прикрепяне към седалката,  но всички ми казват как си кротува на седалката докато се вози и не я взех от гаража.  На отиване щерката я държа в ръце, като я оставихме и останах сама с Белла, тя се разскимтя и лека по лека на един светофар като спрях се намърда в скута ми , полегна и заспа и така шофирах. Голяма лепка е , мислех че с времето ще започне да ме изпуска от поглед, но засега сме като сиамски близнаци когото сме заедно.

# 198
  • Варна
Сложи й колан, по-сигурно е и за двете ви.

Общи условия

Активация на акаунт