Vatertag, Männertag, Herrentag - Мами в Германия говорят за мъже [27]

• 10 897
  • 319
  •   1
Отговори
# 240
Сърфи, гледай го предаването, говорят подигравателно за Гюнтер от Нюрнберг. И на няколко пъти наричат западния сульо Гюнтер. Как да не ги мразиш българята , кажи? Такава наглост, огромно самочувствие, блях.

Жива да не бях, пак сме в устата на народа Rolling Eyes...отдавна спрях да се впечатлявам от реплики на хора, които слагат равно между Ю и У-умлауд. Моята надежда е в Лиска и Билд Peace.

Сопранов, на поправка_вж. по_горен пост на Юzърка Татяна

# 241
Сопранов, става дума за някаква мадам, която има стрипбарове в Германия, участва в последния Сблъсък. Темата е "За и против българките да се женят за чужденци".

Да ви кажа, дебатът беше толкова глупав. Никакви аргументи, двете булки дето защитаваха българските мъже говориха направо расистки, не знаете какви кръгли очи направих.
Тези пък двечките, които са на запад - горките и те предложиха едностранни мисли, а единственото включване на "публиката" беше направо уникално!!! Това предаване е фарс. А и на всичкото отгоре с моите любими водещи  Sick

# 242
Ааа..Тва е Меги Дерм бре..Наща Меги от Ямбол  Laughing

# 243
не казаха ли в предаването, че на немците не им стават пишките. щото това е общоприето убеждение в българия. и че на българите мноооооооооого им стават Twisted Evil
имах един познат който чак се скара с мен по този повод. приключих спора, че все пак той трябва да знае. кой знае какъв личен опит има. моят е скромен Crazy
на българите най им стават, след тези на руснаците естествено. щото българският слон както знаем е по-малък брат на съветския слон.

за произнасянето на немските имена. мен питате ли ме като тук ми викат или ГРУХНЕР или ме пишат грунева. а толкова си обичам фамилията............как само готино звучи GRUHER.

# 244
GRUHER ми звучи като марка фризери  Grinning

# 245
сопранов, уби всичко детско в мен. тва е рядка и хубава фамилия бе. що па точно фризер.
да ме беше сравнил поне с печка или фурничка, или микровеле.
преди се казвах иванова. и по баща, и по мъж. адски оргинално Twisted Evil

# 246
Ma вий що се абите да гледате тез недомислеци на природата, наричащи себе си твмодератори? Shocked
Аз веднъж се заблудих, преди 2 г. да зяпам едно тяхно предаване от тази поредица и само са изпотих да чакам екшън.
От тогаз - само вързана за стола.
Какво пак ще нищим сексуалната култура на немеца - нали се разбрахме, че само в събота  Mr. Green

# 247
Мата, на теб ти е хубава фамилията, браво. А аз добре, че не съм женена, защото ако трябваше да му приема името на моя мъж, ужас! Embarassed А знам, че все някога ще се оженим, незнам как ще му казвам, че името му е ужасно. Той милият толкова се гордее с него...

# 248
не казаха ли в предаването, че на немците не им стават пишките. щото това е общоприето убеждение в българия. и че на българите мноооооооооого им стават Twisted Evil

Истина е, пълна истина, чиста истина Peace Peace Peace...не им стават, и секс се прави по предварителна zаявка 2 пъти в месеца(максимум) и след 40 всички двойки спят по отделни кревати, но пък има моментен демографски бум в Немцията, раждат се деца,  един вид паранормални явления... Mr. Green

Хайде сега да иzдам малко миzерии покрай мен_моминско фамилно име Мрънкова, иzобщо не се zамислих да го сменя Rolling Eyes

# 249
Един въпрос от висока важност, някой спомня ли си как се играеше Черен Петър?

# 250
Аз по обясними причини няма да
казвам как се казвам, щото Веси
пак ще ми намери рода, обаче,
откакто съм женена, се спуквам
от бухщабиране. И какво ли не
съм чувала за името си. Като сме
на лекар с малчо, все го викат по
малко име, щото фамилията кофти.

Юхууу, сега ще гледам Сблъсъка.
После ще се включа. Двамата тъй
наречени водещи са ми любими,
особено този потракващият. Да ви
кажа честно, скромният ми опит с
немските мъже не потвърждава
твърдението за малките бели немски
меки пишки. Не знам що така мислят
в България, може би са имали повече
креватен германски опит от мен, мда.
Айдя, включвам нетерката.

# 251
Хайде сега да иzдам малко миzерии покрай мен_моминско фамилно име Мрънкова, иzобщо не се zамислих да го сменя Rolling Eyes
Леле, как ли се бухщабира това? hahaha
Те затова и аз си смених моята, та сега съм проста тъкачева. Joy

Черен Петър не помня, беше в ранна детска възраст, а сега ме гони ранна критическа с подранила склероза. Mr. Green

# 252
картите не бяха ли по двойки. събираш двойките, ако ти остане черният петър, който си няма еш-губиш. ма само толкова се сещам Sad
ич ме няма по подобни игри. Blush само на бутилка ми беше слабост да играя и не ми писваше бързо. баща ми се опита да ме научи да играя шах, но претърпя фиаско.

# 253
Леле, как ли се бухщабира това? hahaha

Мъка, мъкааааааа Whistling.

# 254
Фамилни имена. Горкият ми свекър.
Първо се запознах с него около месец преди сватбата, сама отидох да се представя и сватосам Mr. Green и за капак му казах, че сватбата ще е в моя роден град и синът им ги кани и че няма да си сменя фамилията.
Като успокоение му остана, че с дъщеря му сме адашки и има една Н.Ц., няма смисъл от втора. Най-много му дойде обаче като му рекох, че няма да съм в бяло.
Човекът толкова загуби ума и дума, явно съвсем друга си е представял снаха си, че след последното ми изречение зададе въпросът: "Ама как така, поне малко перде няма ли да има?" (разбирай тюл, було)
Така се смяхме. Е, поне едно от желанията му удовлетворих на човечеца. Облякох булчинска бяла рокля и не съжалявам Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 12:17 от Мамунката

Общи условия

Активация на акаунт