Медикаментозен аборт

• 147
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!
След 3 дни закъснение на цикъла вчера след уринен и кръвен тест установих, че съм бременна. Стойностите на бета-hCG са 138.54, което предполага да съм в много ранен период на бременността, нали? Последната ми менструация настъпи на 30 юли.
Тук съм с много въпроси, тъй като съм изключително разстроена, на 21г съм, водя полов живот отскоро, но обстоятелствата са такива, че трябва да предприема аборт, въпреки че винаги съм искала да бъда майка.
Изчетох доста за медикаментозния аборт, искам да питам жените, минали през това, какви рискове крие, имали ли сте проблем със забременяването след това, ще се нормализира ли организма? Най-големият ми страх е да не мога да имам дете след време, а също така до сега винаги цикълът ми е бил редовен и не съм имала никакви проблеми…
Искам да ви питам и за мнение към коя клиника и доктор да се насоча, като искам да отида на преглед и евентуален медикаментозен аборт възможно най-скоро. Изчетох доста по темата и разбрах, че най-добрата комбинация от лекарства е mfepristone + misoprostol. Просто искам да попадна в сигурни ръце, да бъда под наблюдение от добър специалист, а нямам никакъв досегашен опит с АГ, затова вашите мнения ще са ми от полза!

# 1
  • София
Има активна тема – https://www.bg-mamma.com/?topic=879180

# 2
Следя я, даже първо там писах, благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт