Магазини Sinsay-тема 13

• 2 510
  • 28
  •   1
Отговори
  • София/Севлиево
Добре дошли в новата тема.Ето някои неща,които ще са ни полезни занапред.

Как мога да получа възстановяване на сумата за частично недоставена стока?

Ако получите непълна поръчка или липсващ артикул, имате право на възстановяване на сумата. Клиентите обикновено споделят, че в повечето случаи получават парите си обратно, след като информират магазина за проблема. Важно е да запазите информацията за комуникация и да се уверите, че възстановяването е направено в разумен срок.

Какво да правя, ако куриерът не вземе върнатия артикул?

Ако куриерът не вземе пратката, свържете се с магазина и обяснете ситуацията. Някои хора успяха да предадат артикулите в офис на куриерската компания, дори без товарителница, но това може да варира в зависимост от конкретната ситуация и служители.

Има ли налична опция за уведомяване, когато даден артикул е изчерпан?

Да, магазинът предлага опцията „уведоми ме, когато е наличен“, която обаче може да работи по различен начин в зависимост от артикула. Някои потребители съобщават, че получават известия сравнително бързо, докато други твърдят, че известията могат да закъснеят или изобщо да не пристигнат.

Как мога да се свържа с поддръжката на клиенти?

Можете да се свържете с поддръжката на клиенти основно чрез имейл или чат с автоматизирана система. Потребителите съобщават, че имейлите обикновено се получават в рамките на един работен ден, но е добре да проверите, ако имате спешен въпрос.

Как мога да проверя дали даден артикул е наличен, преди да направя поръчка?

Можете да проверите наличността на сайта, преди да поръчате. Въпреки това, имайте предвид, че понякога продукти, които са били отчетени като налични, всъщност не са. Следете наличността на артикулите и задавайте въпроси, ако имате неясноти.

Какви са изискванията и условията за използване на промоционални кодове?

Кодовете за отстъпка, като silvia10 или ivayla10, не са валидни. Потребителите съобщават, че опитите им за използване на подобни кодове са неуспешни. Вместо това, активният код, който се предлага, е sinsay10sofi. Има и правило, че не могат да се комбинират кодове за отстъпка с клубни точки. Обикновено можете да използвате само един промоционален код на поръчка. Някои от тях могат да бъдат персонализирани и свързани с точките, които имате в профила си. Има разлика между обикновени отстъпки и кодове, които изискват натрупан брой точки или специфични условия.

Каква е минималната сума за поръчка, за да се използва талон?

Минималната сума за поръчка, при която може да се използва талон, е 10 лв. Талонът е валиден 14 дни от активиране. Необходимостта от минимална сума е често срещан проблем сред потребителите.

Какви са процедурите за връщане на поръчки?

Процедурите за връщане на поръчки включват получаване на артикули в магазина и връщане с помощта на куриер, като се спазват сроковете и условията за връщане, за да се гарантира възстановяване на сумата.

Как работи логистиката на доставките за онлайн поръчки?

Доставките към клиентите идват от разпределителен център, който се намира в Русе. От там стоките се сортират и разпределят въз основа на заявките, включително за магазини и офиси. Пазаруването от магазини в близост до границата е предпочитано от някои клиенти поради наличието на различни артикули.

Линк към старата тема
https://m.bg-mamma.com/?topic=1815231

# 1
  • 🌊
Записвам се в темата ако някоя сподели отзиви за есенни бебешки дрехи. За сега 90% от нещата са добре, но не знам дали моето е едро, защото 6-9 месеца вече почнаха да му отесняват.

# 2
Записвам се и аз в темата. Аз съм от доволните, редовно пазарувам за себе си и децата.
За есента са пуснали доста хубави модели.
Тази рокля е последното ми попадение. Харесвам тази кройка и дължина на роклите. 85% вискоза е.
https://www.sinsay.com/bg/bg//273ki-70x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

# 3
  • София/Севлиево
Аз последно купих тези неща за малкия

Доволна съм.Всичко е размер 116(той сега е 104/110),ще му стават и другата година (това е идеята). Единствено черното долнище е с около 2-3 см по-късо и ръкавите на жълтата блуза са по-дълги,но като цяло е ок.Якето ми беше важно,че неговото за дъжд(размер 98 от Пепко,леко уголемено) вече му е късо на ръкавите.Това новото е цялото вътре с подплата от мек полар,онова от Пепко на ръкавите няма такава подплата.След като получих поръчката видях,че към долнищата има и блузи,но не ми се пуска нова,и без това са скучни и без картинки,а малкия държи поне на блузата да има картинка.

# 4
Аз се дразня, че на всички размери дрехи, около кръста е все тясно. Вчера исках да взема едни панталони 170 размер. Абсурд да ги закопчае детето.

# 5

Момичета, имате ли впечатления за това яке? Дали си отговаря на размера

# 6
Редовно пускам поръчки или ходя във физически  магазин, наблизо ми е,  преди години дълго време имах резерви и рядко влизах да разгледам, но определено са подобрили качеството, а цените при намаленията са топ.
Днес взех две бели ризи за по 3,99 , като едната е с процент лен, а др.е с дантела. Докато се връщах, седнах на пейка и напоръчах оше .... Доволна съм и от домашните потреби, чаши, кошове и т.н.
Така, включих се тук, че да следя....

# 7
От домашните им потреби съм много доволна. Освен чаршафите - често пликът за завивката не си отговаря на размера. Ама съм упорита и продължавам да купувам чаршафи оттам Simple Smile

# 8
  • София
Съгласна съм. Шалте 160/ 200
Едвам покри спалня 140/190 😁😁

# 9
Вие имате ли проблеми с връщането по Спиди? За пореден път ми правят проблем, че съм връщала от офис, а не с куриер. На сайта си пише, че може да се върне с куриер на Спиди или от офис на Спиди. От години връщам и винаги съм го правела от офис или от магазин. Като задам връщане ми дава адрес на Спидомат, което няма как да стане, но дори и да съм въвеждала преди моя адрес да дойде куриер, такъв никога не е идвал. В крайна сметка ходя на крак до офис и ми правят голям проблем, което е абсурдно. Едва ли не, трябвало куриер да дойде да ми вземе пратката, за да ми "бъде безплатно връщането".

# 10
Нямате Синсей в града ли? Винаги връщам в магазин, не връщам бельо и бански обаче. По-бързо си получавам парите. На спиди съм им вдигала скандали по други поводи, бързо се сещат как да се държат.

# 11
Имам магазин, но ми е много далече. Иначе веднага там щях да ида, няма да се занимавам със Спиди. Бих предпочела да е връщане до Спидомат с код и чиста работа, а не да им гледам физиономиите.

# 12
Никога не са ми правили проблем в офиса на Спиди, в който ходя.Даже ми съдействат понякога, когато уж съм пуснала през сайта заявка за връщане, но при тях липсва информация. Тогава просто връщам до адреса на ЛПП
Ел Пи Пи Фешън България ЕООД“
Град Русе
бул. „България“ 310
тел.: 02/49 17 220

# 13
А как така липсва информация? Аз каквото и да нацъкам на сайта при тях няма отразено нищо и буквално заявката за връщане си е за Синсей, а при Спиди няма нито товарителница, нито инфо, нищо. Затова пращам от офис до адреса им в Русе. Затова питам защо като имам заявено връщане никога не идва куриер и т.н.

# 14
  • 🌊
Взех доста неща за бебето, може би моето върви шишаво, но е на 7 месеца и премина на Синсейски 9-12.
https://www.sinsay.com/bg/bg/pamuchno-bodi-s-print-2-pack-mickey … -donald-823ib-01x тези са страхотно качество, но от тях взех 12-18уж за зимата и са му точни

Общи условия

Активация на акаунт