Бихте ли започнали връзка с човек, който е имал повече от един брак?

• 264
  • 22
  •   7
Отговори
Малко копирам другата тема, но с различни домашни любимци.
За да уточня, не става дума за хора с починали съпрузи, а такива чиито брак е завършил с развод. Говоря за брак или живеене на семейни начала със всичките му там бонуси за семейство - общо съжителство, деца, познанства със цялата рода и така нататък. Не за връзки, които са били с цел да начешете някакъв нагон докато сте били сингъл.
Тоест ако разберете, че човека с когото сте се запознали (с цел евентуално запознанството ви да има някакво развитие) преди вас е имал два или повече неуспешни брака. Ако е мъж например, и има деца от две различни жени, с които е съжителствал - бихте ли му дали шанс да се опитате "да се опознаете" или директно вдигате червения картон.
Само като пример - имам братовчед с три деца от две различни жени, който почти не е оставал "на сухо" през живота си. Като рибар дето вади на всяко хвърляне. И жените изглеждат съвсем нормални между другото. За разлика от него.

# 1
  • Сф
На колко години си, че задаваш такова въпроси?
Много наивно, ако си мислиш, че всички хора от раз намират любовта на живота си и са заедно до края на смъртта. Да, не ми е проблем партньорът ми да е имал няколко връзки, с деца или без. Червен флаг ще ми е точно обратното- да е прескачал от цвят на цвят с някакви краткотрайни забежки.

# 2
Ами то не е хубаво да се правят предположения защо някой е имал два брака.
В тоя живот всякакви неща се случват.
Червен флаг може да бъдат евентуалните причини.
Познавам и мъж с един брак над 20 години, но ужасен човек.

# 3
  • Melmak
Зависи, ако съм жена без багаж, не. За какво ми е разведен, с деца, с бивши, неее.
Ако аз се разведа, тогава да. Даже бих била щастлива да има свои деца, за да не иска деца от мен, защото аз вече имам и не искам повече.

# 4
Има ли значение какво ще направим ние, ако ти не се чувстваш добре с дадения човек?
Бих дала шанс на всеки, който ми хареса, но оттам нататък зависи той как ще си проиграе картите.

# 5
Не преценявам хората по това кой колко брака е имал. Много ограничено мислене.

# 6
Ако никога не съм била женена - не.
Ако и аз имам предишен брак - да.
Ако той е имал повече предишни бракове и то с деца - категорично не.

# 7
Е, все пак ако е имал пет развода, примерно, ще се замисля по въпроса.

# 8
  • София
Ако търся мъж с цел брак и деца, а аз самата нямам - не, не бих.
Време, нерви и ресурс. Много навалица.

Ако искам партньор след като аз имам горе изброеното - нямам проблем, стига децата да не са в училищна възраст.

# 9
  • Paris, France
Броя разводи не би ме спрял ако мъжът няма живи деца и доходите му са достатъчни за приличен живот след като се извадят издръжките за бивши съпруги. Ако има деца, а аз нямам, не бих имала сериозна връзка с него дори и да няма нито един развод.

Баща ми е в трети брак от 40+ години. Трети е и за жена му. Разведени са били по два пъти и двамата и без дете при тях. Прекрасно си живеят. Поучили са се.🤣🥳

# 10
  • гр.Пловдив

Ако искам партньор след като аз имам горе изброеното - нямам проблем, стига децата да не са в училищна възраст.

И да имаш деца не е лош подход брака и подписа,че по някое време идват вдовишки пенсии и т.н,ако има подпис....Да не дава Бог,но чисто документално и издържано си дава грам спокойствие..

# 11
Нямам никакви проблеми с никого и неговите бракове, деца, докато не проимам проблеми с него самия.
Не страдам от предразсъдъци и предубеждения.

# 12
Повече от един брак, завършил с развод и с деца от различни жени, това предполага хора на възраст, чисто математически, нали така. Ако сме на сходна възраст и аз също имам деца, защо не. Но ако съм млада жена без деца,  не ми трябва такъв чичко.

# 13
  • София

И да имаш деца не е лош подход брака и подписа,че по някое време идват вдовишки пенсии и т.н,ако има подпис....Да не дава Бог,но чисто документално и издържано си дава грам спокойствие..
Три вдовици ще си разделят по 20 евро вдовишка пенсия, да.

# 14
  • Sofia
Е няма как да е бил женен и за трите едновременно, че да получават и трите вдовишки пенсии.

Мен лично би ме притеснявал повече мъж на възраст без нито една сериозна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт