Кралски работи и клюки - септември 2026

• 87 899
  • 2 272
  •   26
Отговори
# 2 055
  • в сърцето на един мъж...
Или пък кралският блясък малко да се отърка в Хари, че нещо не блести без него.

То пък един блясък у Хари... Интересно, в интервюто с Хело казва, че децата са на училище. Сега - махнали ли са ги от това училище с издънката и проблем ли е да ги водят? Или ни лъже, че са на училище?
Еха, Софи доста смела, щом е решила да става срещу хипопотам Simple Smile
За хубава кауза ще отидат парите от лего кралската яхта. Дано наистина постигнат много с тях.
Рания отново не ми харесва. Дамата с нея е доста по-добре облечена и много хубава.
Бутанците са много хубави и цветни. А малката им принцеса се очертава красавица като мама.
Тоя тоалет на испанката прилича на модерни шалвари Simple Smile Единственото хубаво в него е цвета Simple Smile

# 2 056
Шарлийн и Албер присъстват на гала вечерта по случай 20-годишнината на фондация „Принц Албер II от Монако“.

Шарлийн е в рокля на британската дизайнерка Джени Пакъм.

# 2 057
Шарлийн ми харесва много!

# 2 058
  • Down south
Хубава рокля, но отново подчертаваща широките рамене на Шарлийн.
Може би е търсен ефект, но визуално е дефект.

# 2 059
Шарлийн ми харесва, роклята е хубава, можело е да има и някакъв цвят, но пък тя облича различни цветове и отдавна не е била в черно, Албер не мога да го гледам.

# 2 060
И аз да похваля Шарлийн, хареса ми.
За Албер споделям същата неприязън.

# 2 061
  • Разпиляна във въображението
Хубава е.

При наградите охраната е пресолила манджата. Толкова ограждения, а то няма почти никой.

# 2 062
Тя Шарлийн все такива рокли си избира, дето да й подчертават раменете. Ама не стои лошо.
Как се забавляват Уилям и Катрин Simple Smile Ето това е човек със самочувствие, въпреки че някой може да си помисли - защо така се излага...

https://www.facebook.com/reel/1417302043702596

# 2 063
  • Down south
Разбрах защо не ми харесва как и стои роклята в раменете, асоциация с chandelier.
Няма линии на тялото, само изпъкващи рамене

# 2 064
Предостатъчно 🙂 Не е там за среща с поданиците си.

Шарлийн е прекрасна тази вечер!

# 2 065
Роклята като модел е много хубава, но не е за Шарлийн. И определено трябваше да избере друг цвят.

При последния си ангажимент в Замбия, Софи посети художника Wayi Wayi, в Ливингстън Централ, за да се срещне с художници, които използват творчеството, за да изследват социалните въпроси, включително отношенията между половете, взаимното уважение и предотвратяването на домашното насилие.

Също така е посетила и средното училище в Ливингстън, за да разгледа програмата за интегрираното сексуално здраве на жените (WISH) "Уелнес ден".

# 2 066
Че той какъв е, че хората да са му поданици. Само ще си мечтае за тълпи, които да го приветстват оттук нататък. Той затова гледа като препикано мушкато.

# 2 067
Тъй, де, не са му 🙂 Тези, дето имат, те да броят дошлите.

# 2 068
  • Down south
Цитат
Предостатъчно 🙂 Не е там за среща с поданиците си.
Поданиците му, кои са негови поданици?
Какво пропускаме.

# 2 069
Те даже децата му се пресмяха като им помаха. Отишли са да снимат сигурно някой тик-ток. Grinning
И от друг ъгъл при пристигането му.
Доста тъжно, че уж важните награди, но никой не е заинтересован от тях и ветераните.
https://x.com/SayidMet/status/2100698717871304868?s=20

Общи условия

Активация на акаунт