Кралски работи и клюки - септември 2026

• 91 081
  • 2 362
  •   31
Отговори
# 2 340
Разплака ли се накрая според теб или ми се стори?
Ммм, не знам за него, но аз се насълзих 😂
Не мога да преценя дали се разплака.

# 2 341
Интервюто на Спенсър по ББС бе разочароващо. След като всички откъси от книгата, които е продал на медиите, реално не са за Даяна, а са за него и Чарлз, се надявах поне в интервюто фокусът му да не бъде личната му вендета срещу Краля, но уви.

За съжаление, ако в книгата си е убедителен, че Кралят звучал по някакъв екзалтиран начин, сега в това интервю прави 3 стъпки назад и почва да се обяснява, че всъщност не знаел как се чувствал и само можел да предположи, че една от вероятностите било това. Много неубедително.

Нищо ново не каза, имаше същите евтини заплахи както, когато Меган в друго ексклузивно интервю бе казала, че много неща знаела, все пак не била подписала NDA.

Частта с Хари също не е изненадваща, едва ли някой се изненадва, че е тийм Съсекс при толкова честите им срещи. Та в последните 6 години Хари се е виждал повече с чичо си, отколкото с баща си. Всичко изглежда много координирано с Хари и Меган, все пак една и съща издателска къща им издава мемоарите.

# 2 342
Наследствено им е на тези, то ДНК си влачи  по нещо.
 И това ще мине, все върху гърба на монархията се упражняват. А монархията мълчи ,че като се бориш с прасе, не се знае кой по-кален ще  е.

# 2 343
  • София
Английската монархия не е от вчера и там кралете и кралиците ги отвят с години преди да седнат на трона.

# 2 344
  • Down south
Спенсър е поредният смешник.
Каква какафония от мисли, размисли, предположения и пр.
А факта, че е почитател на норвежката монархия, говори сам за себе си.
Пълен клоун.

# 2 345
Ох, дано не ме изтрият, но какво всъщност искат Хари и Меган? Чета само от темата и нямам физическото време за други източници, моля да ме извините. Чета тук, но не мога да разбера какво всъщност искат те? В смисъл, не могат ли да си живеят просто живота и да щракат с пръсти.. млади хора, с чудесни дечица, те също симпатични, здрави. Просто чета, чета и само това ми изниква. Само охраната ли е проблема?

Не се заяждам и се надявам да не се приеме така. Питам съвсем откровено. Любувам се на снимките и на историите, които пишете за всички рояли. Благодаря за пореден път!
Искат много пари и много власт, но нямат нито едно от двете и се излагат, за да получат малко евентуално.

# 2 346
Не съм шокирана за камериера, шокирана съм от тайминга.
И след като тия слухове се въртяли от години и едва ли не са 100% истина. На слуховете за любовта на Мегън  Маркъл към яхтите да вярваме ли?!

# 2 347
Очевидно крушата хенри, не пада по–далече от дървото спенсър. Лика–прилика. Жалко за Даяна, син и брат се надпреварват да се катерят и ровят каквото могат да извадят на показ от живота ѝ. Как може най–лошото от спенсър и уиндэор да се събере в хенри.

# 2 348
Съмнителна е историята за ММ като яхтено девойче, до сега да са излезли снимки сто пъти.

# 2 349
# 2 350
  • в сърцето на един мъж...
Съмнителна е историята за ММ като яхтено девойче, до сега да са излезли снимки сто пъти.

Не и ако расисткото семейство преди това й е почистило и лъснало биографията Simple Smile
Когато не става дума за пари, явно става дума за мноого пари... Циреят Спенсър се наду, дано скоро се разпука... Интересен тайминг, интересен избор на материя... Горката Даяна, 30 години по-късно не я оставят на мира...

# 2 351
Гледах интервюто и се смях на глас от ласкавите думи за норвежката монархия.
Ако това му е стандарта за това как трябва да бъде една монархия - крал под чехъл на съпруга, близка приятелка с най-известния педофил в света, която на всичкото отгоре излъга в ефир поне 2 пъти народа и майка на най-известния изнасилвач-наркоман в Норвегия.

# 2 352
  • София
Явно има хора, които познават лично Съсекс и знаят как си гледат децата и какво искат, толкова вътрешна информация, съобщена така категорично 🤣🤣
А другите рояли все едно не ползват бавачки и скъпи училища.
Фейкът за яхтите е като другия фейк, че Спенсър отказал жилище на сестра си, но упорито се разпространява 🤐
А човекът даже е осъдил таблоидите, които са скалъпили това.

Това интервю на Спенсър доста ще озори Чарлз, възрастен е вече, донякъде ми е жал за него.

# 2 353
Не съм шокирана за камериера, шокирана съм от тайминга.
И след като тия слухове се въртяли от години и едва ли не са 100% истина. На слуховете за любовта на Мегън  Маркъл към яхтите да вярваме ли?!
Вярваме им!

# 2 354
Яхтите даже не тръгнаха от таблоидите, а от Интернет троловете. Ама вярвайте им, щом ви харесва 🤷🏻‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт