Кралски работи и клюки - септември 2026

• 119 355
  • 3 041
  •   13
Отговори
# 2 655
Хари колко му е хубаво в родината сред старинните мебели, елените... Явно сърцето му е било изтръгнато в Америка, нищо че все уж му харесваше.

# 2 656
  • Glasgow
Той в Америка днес😅Но май е само за тази среща

# 2 657
За Америка не знам, но в Котсуолд е толкова красиво, че напълно разбираемо е защо са избрали да живеят там. Като от роман на Джейн Остин ми е.

# 2 658
За съжаление Хари е имал проблеми с речта си за вредата от AI, след като екранът, от който е чел речта е загаснал и той просто не е успял да продължи. Върнал се е на сцената 40 мин по-късно, когато са оправили autocue екрана и е можело да продължи да чете.

https://www.youtube.com/shorts/i2Y5GyIpDqg

https://pagesix.com/2026/09/23/royal-family/prince-harry-forced- … us-for-nyc-event/

Последна редакция: ср, 23 сеп 2026, 22:57 от FreesiaR

# 2 659
  • Down south
Пълна излагация и за каузата, и за него.

# 2 660
  • Разпиляна във въображението
О, Кали-папарашката Simple Smile

# 2 661
За съжаление Хари е имал проблеми с речта си за вредата от AI, след като екранът, от който е чел речта е загаснал и той просто не е успял да продължи. Върнал се е на сцената 40 мин по-късно, когато са оправили autocue екранът и е можело да продължи да чете от тях.

https://www.youtube.com/shorts/i2Y5GyIpDqg

https://pagesix.com/2026/09/23/royal-family/prince-harry-forced- … us-for-nyc-event/
Е,не, сериозно ли?! Винаги съм мислела,че като те поканят да говориш на събитие, трябва речта си да я знаеш и на сън да те бутнат. Доста тъпо,ако наистина не е могъл да продължи, без да чете(не мога в момента да отворя линковете).

# 2 662
Да, клипчето е изключително неловко. Ако знаеше какво пише в речта и се бе подготвил можеше да продължи и без да чете от екран. А не да се върне на сцената 40мин по-късно, когато оправят техническия проблем. Добре че другите говорители на събитието през това време са успели да си кажат речта без да я четат от екрана. Поне така пише в американските медии.

Но иронията е голяма. Как пък този късмет се падна точно на него - да спре да му работи екрана, от който чете реч точно за AI и то в Америка, където не е никак харесван.

говорител на Съсекс е потвърдил, че е имало повреда в софтуера, който му изписва речта на екрана.

# 2 663
Херцогинята на Единбург пристига за прием на групата „Жени в бизнеса“ към програмата „Наградата на херцога на Единбург“ 💙
https://x.com/mari_edinburghs/status/2102824455311622554?s=46

Много елeгантна отново Софи, роклята е на Roksanda.

# 2 664
  • Down south
Да, клипчето е изключително неловко. Ако знаеше какво пише в речта и се бе подготвил можеше да продължи и без да чете от екран. А не да се върне на сцената 40мин по-късно, когато оправят техническия проблем. Добре че другите говорители на събитието през това време са успели да си кажат речта без да я четат от екрана. Поне така пише в американските медии.

Но иронията е голяма. Как пък този късмет се падна точно на него - да спре да му работи екрана, от който чете реч точно за AI и то в Америка, където не е никак харесван.

говорител на Съсекс е потвърдил, че е имало повреда в софтуера, който му изписва речта на екрана.

Това ми напомня за онзи случай, когато имаше реч за вредите от въглеродните емисии, а след това бяха пътували с нечий частен самолет.
Пълно лицемерие, но едва ли за някой е изненадан от него в това отношение.

# 2 665

От което става ясно, че тази реч не си я е писал сам, иначе щеше да я знае и помни. Както и че не проявява никакво старание поне да се запознае с това, което ще рецитира. Изключително несериозно отношение. Този човек ползва инициативи и благотворителни събития единствено като сцена, на която да се показва и напомня за съществуването си. Нула отношение и интерес към каузите.

Софи е много елегантна с тази рокля, косата ѝ отзад изглежда прекрасно, тази дължина и прическа сякаш за нея е създадена.

# 2 666
Харесва ми Софи и в тази рокля, и в предходната , по-рано показана днес. Някак съм пропуснала Летисия. С много хубав бежов костюм и оранжева (коралова) риза, изглежда красиво и свежо.

# 2 667
Няколко невероятни черно-бели снимки от снощи. Много харесвам черно-бялата фотография, много по-ефектна и въздействаща е.

# 2 668
Истинска кралска осанка! Няма друга като нея.

# 2 669
На мен пък нещо друго ми прави впечатление - винаги, когато Хари има самостоятелна изява, Мегън пуска някакви снимки на себе си. Все едно се опитва да отвлече вниманието от Хари и от инициативата, на която присъства в момента. Или е реакция, че е там без нея.

Общи условия

Активация на акаунт