💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 1 (01.09 - 07.09)

• 52 048
  • 1 142
  •   4
Отговори
# 1 095
Не видях някой да ги бута. Кой му е виновен на Гризлито, че не може да хвърля въже?
Аз стискам палци за Фифо, Рълев и Мартин. Страхотни, комплексни играчи са. Дано жена му на Алекса не провали Фифо заради късия си мъж.

# 1 096
И аз мисля, че Фифо жестоко го прецакаха с Елица. Госпожата да играе срещу съпруга си за победа ще повярвам като го видя, дотогава съм с резерви. Чикагото и Дино също не ги виждам с тези партньорки да победят. Пекин според мен ще се справи, както и Ръждето. Не искам победител отново да вземе първото място. За Светлин бих била ако я нямаше котвата Ваня.

# 1 097
Защото са протежета на продукцията и ще си ги бута.
Хора престанете от девет кладенеца вода да теглите , Светлин не стига че цяла игра играе 1в2 пък и кусури търсите . Момчето е супер добро ако не е и най- добрият там.

Не вадя от девет кладнеца вода. Това са факти, споделени от сигурни птиченца.

# 1 098
Ако може да спрете с това "Що не са поканили този, що не са поканили онзи...". Никой от нас си няма идея до кого са пратени покани. Може да са ги поканили и хората да са отказали по една или друга причина.

# 1 099
Жоро и Мастагарков не са били поканени, а са спечелили своите кастинг битки

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 02:04 от sisi..

# 1 100
Жоро и Мастагарков не са били поканени, а са спечелили своите кастинг битки
Мастагарков падна от Жоро Шопа, който участва в сезон 7. Но все пак за пълен all stars сезон, не нещо полувинчато  би бил интересен.

# 1 101
Изобщо не мисля, че Ваня се справи зле. Напротив, респект!
Или както някои инфлуенсъри викат – респек!

Тинчето има видимо по-високо разположени рамене, а изглежда и с по-дълги крайници и по-висока точка на натиск има по-добра възможност едновременно да бута напред + придава лек компонент нагоре + държи варела под подходящ ъгъл. Функционалният й обсег е по-добър. Дори да оставим настрана самата тежест на тройния варел, Тинчето, заради по-големия си обхват, може по-дълго да запази нормална позиция за бутане.

Ваня е по-ниска. Когато човек е по-нисък, възможността да контролира целия предмет от висока позиция е още по-малка. Обхват на ръцете, център на тежестта, а и мисля че на килограми е по-лека. Демек тя не просто бута товара нагоре, а непрекъснато пренарежда собственото си тяло, за да остане достатъчно високо зад варела. Когато такъв дълъг и обемист варел е огромен спрямо твоя ръст и обсег, се навигира много по-трудно. И забираш и пясък в предната част на варела, просто защото е трудно да го нагласиш така, че предният долен ръб на варела да не остане ниско. А на места долният му край е буквално вкопан в склона и съпротивлението става още по-голямо.
В един момент Ванчето застана като тази чертичка между двете стени на рова защото не можеше да стигне по-нагоре да го избута:
-/

Вижда се ясно при кубчето, ръба му е под раменете на Тинчето. На Ваня и е на темето тоя ръб.

Сигурно тъпо обясних разликата, която аз видях между двете. Едва ли някой ме е разбрал :Д
И - да, не съм гледал предишни сезони на Игрите, новобранец съм. Не я знам Ваня и колко е била добра или колко е била зле.
Обаче…
От те това тука изоставане и това, че ги пребори тия варели - за мене тази девойка е звяр!

ПС
Евала и на нейния партньор - чаках кога един най-после ще се сети да се качи и да издърпа тоя дълъг варел, вместо да го бута. Минусът му е, че не се хвана при неговото минаване да поразкопае един хубав улей в изходната горна част на рова и да й подготви терена. Ама то не може всичко :Д

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 04:53 от vigoletka

# 1 102
  • някъде другаде
Аз исках да видя Калин в All stars.

# 1 103
Радвам се за някои от досегашните участници, които ще видим отново. Дразни ме, че последователни вечери гледаме едно и също трасе, едни и същи игри- това омръзва. Пак да кажа- браво на Гешев и Радостина. Другата двойка също се бори, но ако не се бяха запецнали на ядеца щях да се развам на победата на първата двойка. Ваня си я спомням как все се опитваше да се изкатери в нейния сезон някъде над всички други, а снощи ми се стори , че има много просташко поведение. Особено това с повръщането...

# 1 104
Нито съм търсила, нито следвам в мрежата Велизар и Красимир, ама ми излизат техни обяснителни видеа в нюзфийда. То почнат ли дълги напоителни, объркани обяснения - идва голямото отегчение... и ясен знак за липса на хладнокръвие. Очаквах повече от Краси като poker man. Вероятно социалната им игра с неговия апап Зарко в близкото бъдеще се превръща в пълен буламач.
За Велизар съм съгласна с тези оправдания и обяснения как щял на всеки пост да се справи по-добре и как не сме го били разбрали стана за резил. Но влезнах да видя и поста на Красимир като прочетох тук за него и поне аз не виждам никакви обяснения и оправдания в него освен ако не става дума за друго видео което може би не съм намерила. За мен Велизар няма достатъчно капацитет да играе тази игра, но това което сме видяли от покер играчи в предишни сезони ме кара да не подценявам Красимир, мисля че ще видим интересни неща от него. Също това да махнат Марио който беше дразнител и очевидно щеше да играе срещу тях според мен беше добър ход. Но не мисля че някой очакваше Марио да изпрати Кони, а не някой силен мъж който да ги подсили. Не съм сигурна дали беше умен ход за Марио на този етап, зависи от това колко ще се задържи на блатото. Имам съмнение че дългата ръка на продукцията го е побутнала да направи този избор, но няма как да знаем разбира се.
А Добромира ми е много странна. В един момент е нормална в другия не ѝ се разбира дори какво говори. Но ѝ признавам че във водата е направо красиво за гледане това плуване.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 09:21 от TutiFruti_

# 1 105
Не само Ваня, но и Светлин не мина колчето с варелите. Те бяха фронтално пред варела и нямаше как да го минат, но и на мен ми направи това впечатление. Гризлито и Рада спазваха всичко, но Светлин и Ваня имаха нарушения.
Правилата не са ли че варелът трябва да опре в колчето? Поне преди беше така. Мисля че на Радостина и на Грислито варелите просто бяха минали малко отстрани за това го минаха да е сигурна работата и да не вземе Павел да ги върне.

# 1 106
Почти навсякъде при любимите ми мъже са сложили противни жени и ме е яд да викам за тях. Само Чикагото и Фейгин харесвам и двамата. Иначе съм и за Андрей и Анджи.  Много ме е яд за Фифо. Дано натрие носа на противния Алекса.
Само Пекин и Миро са си паднали екстра. Противни и двамата. Поне няма колебания

# 1 107
Радостина снощи се представи прилично добре, бих казала даже много добре. Много ме е яд за нея и Гризлито. Вторият много го харесвам...А Ваня...Ваня разочарова. Все така тромава и бавна е по арената, както в Сезон 2. Светлин така и не мога да го харесам.

Снощи бях за Радка и Гризлито. Ваня не е надградила в подготовката си. Сори.
Феновете, които са гледали Сезон 2 ще ме разберат.

# 1 108
Гледала съм всички сезони и съм разочарована от Ваня, но толкова не понасям Радостина, колкото харесвам Гризлито. И заради нея не ме е чак толкова яд. Иначе Светлин много добре помня как онази близначка гадната (забравих коя от двете беше) го водеше за носа и тук откачахме. Но аз съм от малкото,  които го харесват. Пък и се е разхубавил

# 1 109
Геша и Радостина се представиха много добре. Жалко, че отпаднаха (а аз спрягах Гешев за победител Sweat Smile)

За мен Ваня снощи имаше някакъв проблем и затова не се представи добре.. Надявам се да разкаже, когато отидат в След Игрите. Нейната кастинг битка също имаше елемента с варелите и рова, а тогава тя се представи много добре. Кога беше това - преди две години?

Иначе гледайки двойките, битките и монтажа, няма начин някой да ме убеди, че всичко това е случайно. Също слОчаЕно преди да изтеглят съотборника си, всички знаеха кой е той Joy Circus Tent

Общи условия

Активация на акаунт