ЛИДЛ - 202 Есенна тема

• 43 052
  • 787
  •   9
Отговори
# 720
  • In transit
Обърнете само внимание дали няма уловка за минимална сума. Като откриваха новия варненски филиал също имаше доста изгодни купони, но се оказа, че трябва да направиш минимум 25 или 50 евро (не помня вече), за да сработят купоните.

# 721
  • София
Купона е минус 5 евро, ако пазаруваш над 5 евро
Скрит текст:

# 722
25 евро сметка минимум за купоните на -50%.

# 723
  • София
За стойност над 5 евро е купона.

# 724
За тези внимавайте. Въпреки че то си пише на тях колко е минималната покупка:

# 725
Има нови устройства за проверка на цена. Освен цените, може да проверявате съставките на пекарната. Също така в менюто има брошура и излизат промоциите за съответния магазин - кое е на червен етикет, кое е с лидл плюс намалено.

# 726
Има нови устройства за проверка на цена. Освен цените, може да проверявате съставките на пекарната. Също така в менюто има брошура и излизат промоциите за съответния магазин - кое е на червен етикет, кое е с лидл плюс намалено.
Това в някой нов филиал ли е?

# 727
Елеонора, селското хлябче със семена в големи количества ли идва при вас?
Защо ги няма във фризерчета за продажба като земелчетата 😭😭😭.
Ох, много е вкусно това хлябче, а няма винаги изпечени на витрината

# 728
Елеонора, селското хлябче със семена в големи количества ли идва при вас?
Защо ги няма във фризерчета за продажба като земелчетата 😭😭😭.
Ох, много е вкусно това хлябче, а няма винаги изпечени на витрината
При нас изобщо не върви това хлебче, а сме вървежен филиал, не помня да сме го нямали като наличност. То във фризерите има пърленки и кайзерземел, но те идват в по-различни опаковки от тези, от които печем. Защо не попитате дали в момента не се пече да изчакате? Надали ще ви се чака 22мин, ако все още не е пуснато за печене, ама все пак 😁

# 729
Пушеното сирене 150 грама от купона с трите сирена вкусно ли е? Разтапя ли се при запичане или е по-добре да се яде натюр без топлинна обработка?

# 730
  • София

При нас изобщо не върви това хлебче, а сме вървежен филиал, не помня да сме го нямали като наличност. То във фризерите има пърленки и кайзерземел, но те идват в по-различни опаковки от тези, от които печем. Защо не попитате дали в момента не се пече да изчакате? Надали ще ви се чака 22мин, ако все още не е пуснато за печене, ама все пак 😁
Ако някой поиска директно в замразен вид от тези които имате във фризерите за фурната, давате ли?
Ясно че ще мине на каса на бройка изпечено.
Но възможно ли е?

Тук сме давали съвети в такива ситуации директно да се пита служителя там. Но и не винаги е имало последващ пост получило ли се е, за да имаме представа работи ли категорично тази опция или според зависи.

# 731
Моля, ако някой е пробвал това инстантно айс кафе, да ми каже колко горе-долу е сладко. Колкото 3в1, примерно, или по-малко?

1.25 за 275 грама е при мен в момента с червен етикет. Не знам дали е в брошура или го разпродават сезонно.

По моят вкус е доста сладко. На мен не ми хареса, имаше някаква неприятна на мирис есенция.

# 732
Това в някой нов филиал ли е?

Да, в новия магазин в Хаджи Димитър.

Моля, ако някой е пробвал това инстантно айс кафе, да ми каже колко горе-долу е сладко. Колкото 3в1, примерно, или по-малко?

1.25 за 275 грама е при мен в момента с червен етикет. Не знам дали е в брошура или го разпродават сезонно.

По моят вкус е доста сладко. На мен не ми хареса, имаше някаква неприятна на мирис есенция.

Кафето е ужасно. В офиса още седи една кутия почти пълна. Колежките казаха, че има странен вкус.

# 733
А освен състав полазва ли и хранителна стойност? За мен е голям минус тази информация да я няма и понякога ме спира от покупка...

# 734
Не взех днес поничка, щото кодовете са различни. Някой ако се похвали коя минава, ще си я взема. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт