Дреме ли ви?

• 5 234
  • 188
  •   1
Отговори
# 180
Но ако на теб ти гори от вътре, светът ти е крив и срещнеш някой, който се държи сякаш всичко е цветя и рози, не ти ли идва да го треснеш по главата с тиган?
Прекаленият позитивизъм ме дразни, колкото и постоянното мрънкане.

# 181
  • Шоплука
Но ако на теб ти гори от вътре, светът ти е крив и срещнеш някой, който се държи сякаш всичко е цветя и рози, не ти ли идва да го треснеш по главата с тиган?

Не, обратното. Страшно ме разтоварва и ме изпълва с оптимизъм, че не виждам правилно чашата.
Ако съм в позиция като животните да се свия някъде да си лижа раните, гледам да не прекалявам с това.
Живота наистина е кратък, един ден няма да ме радва синьото небе, за това гледам да взимам толкова хубаво от живота, колкото може да ми предложи.

# 182
  • София
Забравих си инсулина в колата. Grinning

# 183
Много зависи. Позитивизмът по принцип не ме дразни, радвам се, че има хора, които са Ок. Обаче има един истеричен позитивизъм, който е очевидно, че няма нищо позитивно в него, ами някой се мъчи да си балансира чакрите на твой гръб - това вече ме вбесява. Особено ме вбесява, когато този някой почне да ми се кара как аз не съм позитивна. Ужасно психопатско е това.

# 184
Да, да, когато е истерично и натрапчиво, в повечето случаи са упражнения по позитивизъм, а не реална позитивност. Майка имаше една позната, дето толкова позитивна беше, че чак можеше да набие някого в старанието си да му обясни защо винаги от всичко трябва да е доволен.

# 185
  • Бургас
На мен тези вечно позитивните и извисените са ми много съмнителни.

# 186
  • По света и у нас
Направо токсичнен позитивизъм. Каквото е напънато и изкуствено, не е нормално и не е устойчиво. Няма да го бъде. Затова хората изперкват - фейк ит тил ю мейк ит, но са на антидепресанти всичките

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 20:58 от PriMadonna

# 187
  • Шоплука
Предпочитам най-фалшивият и лъскав позитивизъм на американците, пред българското врънкане и мрънкане, което винаги избива в просташка, евтина тъпотия.

# 188
  • По света и у нас
Американците са ми точно толкова позитивни колкото българите. Те не си въобразяват че всичко ще е ОК или е ОК, просто не мрънкат като БГ-тата. А в БГ като са се впуснали разни активисти да чистят София безплатно и да си пускат клипчетата по интернет - и народа като лайква ли лайква, като че ли това ще реши генерално проблема с мръсотията… ей тоя позитивизъм ми е толкова изпърдян, че нЕам думи. Хванал льольо да рине тревата от детската площадка пред блока, на никой не му пречеше тревата, даже децата падат на меко, той НЕ, да се покаже какъв алтруистичен чистник е!

Общи условия

Активация на акаунт