Звездни компромати - септември '26

• 31 631
  • 400
  •   66
Отговори
# 105
Още похвални инициативи на хубави хора🙌
За киномани. И не само🙈
Willem Dafoe. Все препращам към динозаври, но моля, по-младите от мен тук, да попълнят празнотите в познанията ми за по-свежите актьорски попълнения🙈🙏
Та Дафо си има ферма край Рим, в която гледа животинки, но не с цел консумация, а възстановяване след травми.
Скрит текст:

С Марк Ръфало са сладури🔥

На 71г е вече, американец, роден в Уисконсин, взел и италианско гражданство през 2005.
Аз съм от онова поколение, което го помни  от Platoon, Mississippi burning, Sailor & Lola, Basquiat, Born on 4th of July…
Как ще забравя психопатското му изпълнение във филма на Линч…
Много го харесвах навремето и с интерес го следях🔥

# 106
Да добавя, че според мен дара е родена под щастлива звезда, защото само талантът не е достатъчен,  а и тя не е Калас. Обаче е супер артистична, което в сегашния свят на мега тъпа музика е голям плюс. Песента бангаранга е свръхръпа, но се котира, то светът е изглупял.  И световната музика и звезди са подобни, аз наистина й желая успех! Е, не се прави качествена музика, жалко.
В други среди се говори, че това е подарък заради еврото.
Ирис, ти нещо не си добре, не следиш разговора

# 107
Тези среди все знаят и  говорят.
  Намерили са какво върви в момента, успели са - екипа .
 Много добър пиар и направиха, пък какво искаме - от двама  са три неща ,та все тая.
"Заблеяло ми агънце" няма да мине там.

Получи ли наградата - получи.

# 108
Талантът не струва и пукната пара, ако нямаш харизмата да го реализираш на сцена.

# 109
Талантът не струва и пукната пара, ако нямаш харизмата да го реализираш на сцена.
Точно! Трябва си и така наречения X  Фактор, само с гласови възможности не става. А Дара и тях има, плюс че има  инересен и специфичен глас.

# 110
Заглавие от новините на БТВ:

"Дъщерята на Бриджит Макрон тръгва по стъпките на майка си – излиза с мъж,който е с 20 години по-млад" SatisfiedJoy

# 111
Синът на Джо Байдън проговори за сексуалността си: 48,5% от мен не са хетеросексуални

От 2019 г. Хънтър Байдън е женен за Мелиса Коен. Двамата имат един син, Бо-младши. Коен обаче не е първата му съпруга. Между 1993 и 2017 г. той е женен за Катлийн Бюл. Двамата се разделят на фона на проблемите на Байдън със злоупотребата с вещества. Преди раздялата си имат три деца: Наоми, Финеган и Мейзи. Те се разделят през 2015 г., а разводът им е официално финализиран през 2017 г.

# 112
Заглавие от новините на БТВ:

"Дъщерята на Бриджит Макрон тръгва по стъпките на майка си – излиза с мъж,който е с 20 години по-млад" SatisfiedJoy

Няма лошо в такъв пример.

# 113
Катето Евро беше с Галена в журито на "България търси талант " ,чудя се на този рожден ден Цитиридис къде е .

# 114
Галена и Катето Евро явно са се сдушили от "България търси талант", с Азис си остана приятелка от участието им във второто издание на ВИП Брадър 2007 г. Леле, че то приятелството им почти 20 годишно!
А какво си е говорила Галена с Владо Пенев... вие да не мислите, че по купони той разсъждава над творчеството на Кафка? Дрънкат се глупости, едва ли фолкаджиите стоят засрамени в ъгъла, щото не могат да се втъркат в разговора. Wink

# 115
Лелее,тези снимки на Джони нови ли са?Много добре изглежда Heart Heart Heart
Достатъчно я дъфкахме Мичка в старата тема.

Един Джони за разкош- GQ Korea
Скрит текст:

Съвсем нови.

# 116
Евро и Азис имаха  и предаване заедно, не малко време.
То самото ниво на Катето не е от най-интелектуалните, мисля че се разбират добре.

# 117
  • Пазарджик/Лондон
Харесвам Дара.
Харесвам Мария Бакалова.
Харесвам и рожденния ден на Катето Евро.
Себе си не харесвам - имам някои неща, които трябва да се оправят, ама все не успявам Grinning

Ако има динозаври като мен в темата може би си спомнят "Седморката на Блейк". Вчера попаднах на снимки във фейса от сега.

Скрит текст:

Avon още си го бива:)

# 118
  • До морето
На Катето й тече мисълта, на Владо Пенев ..... не чак толкова. Това, че е добър актьор на достолепна възраст не го прави автоматично интелектуалец.

# 119
А,той ми беше любимец.

Общи условия

Активация на акаунт