Звездни компромати - септември '26

• 24 443
  • 324
  •   66
Отговори
# 90
Галиано в нетрезво състояние се изказа нелицеприятно за евреите и го покатиха да напусне Диор.
Харесвам го като творец.
И вече 15 години се извинява.
И аз го харесвам, не ми допада канселирането на изложбата.

Чудят се накъде да се бачекнат вече. Тотално изперкаха.
Супер е рождения ден на Катето! Тя си е супер за 70-годишна, дай Боже всекиму да доживее и да е свеж и енергичен.
И аз не мога да я харесам Бакалова. Тоалетът не ми допада, усмивката й също.

# 91
Maggie Gyllenhaal
Скрит текст:

# 92
  • Бургас
Не знаех за Аксел,че обича животните..Сега вече още повече го харесвам,не само като музикант Kissing Face
Благодаря за новата тема!
Записвам се с един Аксел Роуз, който е загубил домашен любимец миналата седмица и съобщи новината с много умиляващ пост в туитър, в който простичко го описва като "син, брат, приятел". Котето е било 16-годишно, а бащата на починалото котенце тази година стана на 21 години.
Скрит текст:
По-късно благодари на феновете си за подкрепата и съпричастността.
Аксел е известен с любовта си към животните, на турнето това лято показваше снимка на костенурката си.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2026, 13:56 от Scratte

# 93
Че се говори много за Дара напоследък вероятно е досадно за хората, които не я харесват. Но за пръв път някой наш изпълнител има шансове да излезе на световна сцена, канят я на фестивали, сега е нейният час. И дори само заради това е любопитно какво става с Дара.
Един път някой нещо да постигне, пак ще се мрънкоти.  

Иначе wannabe компаньонките си се дъвчат тук и без това ката ден, не виждам какво пречи да се внесе и малко нормалност в темата с хора, които всъщност нещо правят в този живот.

# 94

Коафьорът Григори Кюлев.

# 95
Не знаех за Аксел,че обича животните..Сега вече още повече го харесвам,не само като музикант Kissing Face
Записвам се с един Аксел Роуз, който е загубил домашен любимец миналата седмица и съобщи новината с много умиляващ пост в туитър, в който простичко го описва като "син, брат, приятел". Котето е било 16-годишно, а бащата на починалото котенце тази година стана на 21 години.
Скрит текст:
Аксел е известен с любовта си към животните, на турнето това лято показваше снимка на костенурката си.
Те всички в Гънс обичат животинчета. Изи, Дъф и Стивън харесват кучета.
За Аксел е известно, че също е имал куче. По време на турнето Use Your Illusion през 90-те пък се е грижил за осиротяла животинка от рода на кенгуруто - носил го е в торбичка, хранил го с бутилка. Сега има котка, костенурка, вълци, папагали и други птици.
А Слаш е пословичен с любовта си към змиите. Още преди да пробие с Гънс, преди дори да има къде да живее, си е взел змия, а в по-късни години е гледал към 80 броя. Даже и името на една от групите му, Slash's Snakepit, идва от страстта му към влечугите.
Имал е още гущери, хамелеон, плъх, че даже и пума.
Въобще, цяла зоологическа градина може да си спретне групата.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2026, 14:56 от Дидичка

# 96
Аз се възмутих, че нито една жена не е изневерила на мъжа си. Да имаше поне една за цвят, че така само се изнервих заради тия льольовци!

Ето, давам:

По време на снимки през 1999/2000 Мег Райън изневерява на съпруга си Денис Куейд с... Ръсел Кроу, докато снимат заедно. По това време Мег Райън и Денис Куейд са женени от седем години и имат един син. Разделят се в края на 2000, като в по-късни интервюта и двамата казват, че бракът им по принцип е имал проблеми, и изневярата не е единствената причина. Връзката с Ръсел Кроу продължава само около 6 месеца. Разделят се приятелски и поддържат добри отношения и досега.

Скрит текст:

Циркът на семейство Смит през 2020 - след толкова много приказки, изявления, опровержения и какво ли още не, така и не стана категорично ясно били ли са Уил Смит и Джеда Пинкет разделени по време на връзката и с Аугуст Алсина, или не, имат ли отворен брак, или нямат, и от коя страна точно е отворен Rolling Eyes
Но поне пообиколиха студиата и където можаха - явиха се, разказаха, осребриха Smiley Все пак трябва да се отбележи, че по време на връзката им, Джеда е на 44, а Аугуст - на 23. Връзката им е продължила около година и половина
Скрит текст:

# 97
На Дара срещнах клипчета с участия в Сърбия и Черна гора. Чакам и извън Балканите.

# 98
  • София
Скрит текст:
Те всички в Гънс обичат животинчета. Изи, Дъф и Стивън харесват кучета.
За Аксел е известно, че също е имал куче. По време на турнето Use Your Illusion през 90-те пък се е грижил за осиротяла животинка от рода на кенгуруто - носил го е в торбичка, хранил го с бутилка. Сега има котка, костенурка, вълци, папагали и други птици.
А Слаш е пословичен с любовта си към змиите. Още преди да пробие с Гънс, преди дори да има къде да живее, си е взел змия, а в по-късни години е гледал към 80 броя. Даже и името на една от групите му, Slash's Snakepit, идва от страстта му към влечугите.
Имал е още гущери, хамелеон, плъх, че даже и пума.
Въобще, цяла зоологическа градина може да си спретне групата.
Последно даже са кръстили новооткрита змия на него Slash's groundsnake
https://www.popsci.com/environment/snake-species-named-after-gun … -guitarist-slash/

# 99
В този инстаграм профил има видео за декорацията на РД на Катето Евро.
Много ми хареса на мен цялата концепция, и това че на тези години е толкова жизнена и пълна с живот.
Майка ми е 5 години по-млада и за нея все едно всичко е приключило и нищо няма смисъл.
Хора като Катето ме зареждат, без да ми е любимка. Факт е, че си има и един приятелски кръг от години състоящ се от доста различни и по възраст и положение хора. Явно като приятел е страхотна.
Като видях че целува Сашо и аз реагирах, ама след него целува и Ивелина- е има и такива семейства, по-физически близки да кажем.
Да е жива и здрава и 80-я рожден ден да можем да видим.
Относно снимките - на мен ми хареса че не са подбрани. Какво значи, все пак ги пускат в публичното пространство- всичко трябва да е подредено и изсценирано като на Наска ли? Личен празник е!
Не знам защо очакванията ни са все всичко да е полирано и лъскаво...

Скрит текст:

# 100
  • Berlin
Скоро пя в Стокхолм Дара, в предната тема беше пуснато видео.
Слагам пак -
Скрит текст:

# 101
  • София
Ето още две снимки от рождения ден на Катето Евро. Пуснати от Азис и толкова замазани, че все едно рожденичката става на 30. Азис и Галена са били също там. Азис си го знаем - на всяка манджа мерудия, ама Галена по каква линия е там? И какво ли са си говорили примерно с Владо Пенев?

# 102
Ми приятелки са по тази линия.
Мария Бакалова е доста отслабнала, много е сладка с този тоалет. Само цветя на косата не ми допада, руса я харесвам повече.

# 103
Може да е пяла Галена
Стара каравана.... И море на един метър има няма

# 104
  • Пловдив
Харесвам Дара.
Харесвам Мария Бакалова.
Харесвам и рожденния ден на Катето Евро.
Себе си не харесвам - имам някои неща, които трябва да се оправят, ама все не успявам Grinning

Ако има динозаври като мен в темата може би си спомнят "Седморката на Блейк". Вчера попаднах на снимки във фейса от сега.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт