Звездни компромати - септември '26

• 214 022
  • 2 165
  •   47
Отговори
# 2 160
Ако тя си е пуснала сама тази снимка - голяяяма грешка !!
От реклама на продукти Revitalift Leser Renew L'Oreal
Ами едното око нещо не е на място … надявам се не е от крема Sad

# 2 161
Райна е точно на 27, ето тука в началото на мега звездната си кариера е на 1 година.
Скрит текст:

Мария на MAR AYA защо е толкова слаба, направо пред анорексия. Сигурно с мъжа й пестят от храна за парцалки и почивки. Тя и песен пуснала, кавър на кипърката от Евровизия Елени Фурейра. Даже прави опити и да танцува като нея, ама малко е дърво. Смешна е в цялото видео с тези физиономии и движения.
Скрит текст:

Симона Загорова празнувала 30 години РД.
Скрит текст:

# 2 162
Обсъдихме ли силикона на щерката на Анелия?

# 2 163
Глория,Бони и дама ,която не знам коя е ,попитах чата ,той ми каза Мария,известна като Мара отварачката 😄,обърква се и той вече  (демек и той не знае ),явно не е известна .Глория е успешна изпълнителка ,но годините си казват вече думата ,когато не е замазана за реклама или постер.Преди време беше казала ,че си мечтае един ден като спре да има изяви ,да си върже косата небрежно и без грим ,по анцунг да си прекарва дните.Като гледам как се е напънала на едната снимка да позира,чак пръстите неудобно свити и лицето напрегнато и се чудя за едната слава заслужава ли си тоя тормоз ...,но тя си знае!

# 2 164
  • Glasgow
Не ми прилича на Мария това🤔👀

# 2 165
  • Варна
Според мен пък Глория си е позьорка.И напълно незисвестна да беше,пак щеше да си позира.С опънати копитца/крачера,с джучки в поза кокошо .... и "сластен" поглед.Срещала съм нейни фенки,същия типаж са като нея,като от ксерокс.
Нещо като Райна.То са пози,ама едни такива с лъх на дълбоката провинция.
Излишно е да казвам,че изобщо нямам предвид провинцията буквално.

Общи условия

Активация на акаунт