Звездни компромати - септември '26

• 136 082
  • 1 432
  •   50
Отговори
# 1 410
Биляна Гавазова, бивша неспокопосана водеща в бтв, сега ще се въобразява на бизснес журналист в БНТ, Пулсът на парите.
Как е възможно?!

# 1 411
Биляна Гавазова, бивша неспокопосана водеща в бтв, сега ще се въобразява на бизснес журналист в БНТ, Пулсът на парите.
Как е възможно?!
Тя не отвори ли своя ПР агенция ?! Явно да работиш в БНТ е по-доходно Simple Smile

# 1 412
  • софия
Гавазова беше свързвана с определена ПП. Инсталирането ѝ в бнт потвърждава това. Къде е частният сектор, къде е държавната телевизия.

# 1 413
Бакалова и М. Сидеров са ми като сестри.

А на Лийъм Нилсън и Памела гледах филма по неволя в самолет. Поредния тъп филм. Чак не проумявам на кой му е дошло на ума да го сътвори. Кой знае колко пара са профукали. А и той как се е съгласил да участва в него.

# 1 414
Бакалова беше много красива като Мис-ка, сега от подобрения се загрози. С тъмен цвят коса повече ми харесваше, отколкото със сегашният и препеченият тен.

# 1 415
Съгласна съм, никак не й отива ръждивата коса в комбинация със землист тен от солариум.

# 1 416
  • Berlin
Филмът на Памела и Лиъм Нийсън си е точно в стила на “Голо оръжие”, “Смотаняци”, “Полицейска академия” и т.н., просто от много отдавна на правят такива комедии.

# 1 417
  • в 1001-та нощ
Деси Тенекеджиева за майка си (RIP) 🌟 Много си приличат 🌺

Скрит текст:

Винаги съм знаела, че майка ми е безсмъртна..
Но днес... 19-ти септември, майка отлетя при татко, точно в деня, в който той се е родил..
Събраха се там…в облаците.. за да празнуват, заедно със Стоян, Пушкин, Достоевски, Чехов, Хемингуей, Вивалди, Моцарт, Бетовен, Фелини, Чаплин… с всички велики умове и артисти, които те обожаваха.. 💫💙💫

Само след дни… на 25-ти септември  трябваше да имаме премиера на нашия концерт-спектакъл ЛЮБОВ в НДК…

И да.. Реших .. Няма да го отлагаме.
Защото ЛЮБОВТА не се отлага. Тя е смисълът.
Тя е началото, но тя е и краят..
И ще посветя ЛЮБОВ с цялата ми обич на мама…
На Татяна Моисей Холост - Тенекеджиева.
Или както всички я наричаха - Танечка❤️
Любимата учителка на всички “подготва” от Френската гимназия във Варна..
Режисьор по призвание, учител и будител!
Тя е Светлина и Любов… и винаги ще бъде…

Последното парче в ЛЮБОВ е The Show Must Go On на Queen .. 
И да…смъртта не е край, а изход и път .. път към Любовта…
И шоуто трябва да продължи…
Aплодисменти за теб, скъпа моя единствена, мамо❤️Танечка🥲

# 1 418
Helena Christensen
Скрит текст:

# 1 419
Критикувахме стила на Дамата, ето ни я сега неузнаваема:
Скрит текст:

И една Флорънс Пю, чиято физика, за мен поне, натрапчиво следва геометрията на трупче:
Скрит текст:

# 1 420
  • На морето!
Мара в “Пееш или лъжеш” ли е? Ако да, значи е на правилното място 😃

# 1 421
  • Berlin
Към 50ти номер си е докарала ботушите.

# 1 422
Флорънс наистина е леко закръглена, обаче има си чар. Тя даже не е закръглена, просто пухкава. Това е заради кръглото й лице най-вече. С нетърпение чакам на Изток от Рая, мисля, че ще е супер за ролята на Кати.

И да кажа, че по-голямо разочарование от Брулени Хълмове с Марго Роби през живота си не съм гледала! Уникално са провалили гениалната книга, а Изабела Линтон е представена като кръвожадна идиотка. Отвратих се и не го догледах.

# 1 423
  • Наблизо
И аз не догледах Хълмовете.Беше гротеска и за мен.Все имах чувството,че ще изскочи от някъде Лесли Нилсън.

# 1 424
Филмът на Памела и Лиъм Нийсън си е точно в стила на “Голо оръжие”, “Смотаняци”, “Полицейска академия” и т.н., просто от много отдавна на правят такива комедии.
Ооо аз “Смотаняци” и “Полицейска академия” мога до безкрай да го гледам. Това “Голо оръжие” едва се траеше.

Общи условия

Активация на акаунт