Звездни компромати - септември '26

• 181 913
  • 1 868
  •   52
Отговори
# 1 860
  • Бургас
Патрашкова е на 64г.

# 1 861
Внучката на Стоичков става на 10
Скрит текст:

Великова гостува на Нора Joy Първоначално планът бил да е вице на мъжкото пиле от Монако, но той не можеш да се кандидатира заради условието за уседналост Grinning
Скрит текст:

# 1 862
Тя вице ли е? Чисто визуално имам някакъв смътен спомен, че при рекламните постери на двойките кандидатът за президент винаги е отляво, а за вицепрезидент - отдясно. А Ваня Великова беше отляво на плаката.

# 1 863
  • Glasgow
Кандидат президентката същата ли е от това видео? (Това момиче прави преводи на смешни фрази,. много ме забавлява 🤣)
https://www.instagram.com/reel/Ddt7ItaiMyP

# 1 864
  • София
Тя вице ли е? Чисто визуално имам някакъв смътен спомен, че при рекламните постери на двойките кандидатът за президент винаги е отляво, а за вицепрезидент - отдясно. А Ваня Великова беше отляво на плаката.

Не, тя е за президент. Пацо е вицето.

# 1 865
Не, тя е за президент, Пацо - вице.
Но първоначално планът е бил да се кандидатира с мъжкото пиле, той за президент, тя за вице.

# 1 866
Все пак сме в кампания, не правете агитация🤣🤣🤣

# 1 867
Антиагитация е.

# 1 868
  • Пловдив
Не, тя е за президент, Пацо - вице.
Но първоначално планът е бил да се кандидатира с мъжкото пиле, той за президент, тя за вице.
За високите изисквания на Пилетата вице е твърде малко.

Ох, вярно, че не са уседнали, те живеят в Монако! Разгласи ли се това достатъчно?

Общи условия

Активация на акаунт