Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 174 - септември 2026)

• 1 568
  • 55
  •   40
Отговори
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Темата във форума: Предизвикателства, дискусии и ексклузивни промоции за потребителите на BG-Mamma
Как да се абонирате за нея и да получавате известие за всеки нов пост с игра >>>
чрез натискане на бутона „Следи“, който се намира под заглавието ѝ:

Извадка от Правилата на форума:
Цитат
17. Ограничения на призиви за гласуване в конкурси, игри и др.  
Не допускаме и премахваме призиви за гласуване в конкурси, игри и др.
Забраната се отнася и за полетата от потребителския профил - аватари, подписи и др.

Допустими могат да са:
- международни конкурси с българско участие;
- изцяло благотворителни конкурси;
- външни конкурси, в които участва BG-Mamma или една голяма потребителска група от форумите тук като представители на BG-Mamma.

Темата е за томболи, игри, конкурси, подаръци и анкети! Моля, не публикувайте хазартни сайтове/игри!

Скрит текст:
Цитат
ПЕЧЕЛИВШИЯ НЕ ПОДАВА ГОДИШНА ДЕКЛАРАЦИЯ, ЗА ДОХОД ОТ НАГРАДИ
От декларацията по чл. 50, т.е. годишната декларация, от приложение 6, където се декларираха, докато печелившия имаше за задължение за декларирането на този доход вече НЯМА такава графа. Липсва. Изцяло. Защото декларирането на този доход НЕ Е задължение на физическото лице. Появяват се в НАП тези доходи, защото организатора подава справка по чл. 73.
Независимо дали имате или нямате друго за деклариране, този доход няма къде да го впишете. Ако не ви стигат да си вземете пълната сума за облекченията за деца примерно или каквото и да е облекчение, си правите справка в НАП за точната сума. Служител ще ви каже къде да я впишете. Предполагам на ред 8 от самата декларация. На самия ред си пише, че тази сума се вписва след справка от НАП. Ако я подавате електронно, системата я попълва автоматично.

# 1
Честит нов късметлийски месец.  Споделям играта на Фереро
https://www.ferrerorocher.com/bg/bg/xp/refinedtaste

# 2
Честита ни нова тема! Да е пълна с игри, награди и положителни емоции!
Захарче, отново оформлението е много красиво, благодаря!
Днес имам именик, а вдругиден рожденичка, та имам поводи за хапване на сладки изкушения.

# 3
  • у нас
Честита нова тема,макар и обагрена в по-студени цветове вече. Но Септември носи тези багри. Да ни е честит!
Адмирации за Захарчето и всички добри феи, които се грижат да актуалностите в темата!

Започваме с хубава игра на Киндер. Дано има още смислени и с повечко награди игри.
Чудя се дали съм пропуснала снощи някоя бележка да регна Stuck Out Tongue Winking Eye

П. С. Megi_zdr, честит ви именик! Весел празник 😘

# 4
  • София
Пристигам в новата тема и аз с имейл от ДМ тест. Този път сме много от темата. ❤️

# 5
Честита нова тема! Пожелавам на всички много късметлийски месец!

# 6
  • Русе
Усмивки и много награди през новия месец! Днес започва игарат на Милка, май само в нея ще се включа, Престиж обичайно не ме уважават!

# 7
Честита ни нова тема!
Нека я изпълним с положителни емоции от купищата награди, които ще спечелим Gift Heart
Благодарности на всички помагащи и споделящи Gift Heart

Тази игра чаках с нетърпение:
https://edl-bulgaria.eu/?fbclid=IwY2xjawUDSC1wZG9mBWV4dG4DYWVtAj … LML20ScJs-3qOaFeQ

# 8
Честита ни нова тема!
Нека я изпълним с положителни емоции от купищата награди, които ще спечелим Gift Heart
Благодарности на всички помагащи и споделящи Gift Heart

Тази игра чаках с нетърпение:
https://edl-bulgaria.eu/?fbclid=IwY2xjawUDSC1wZG9mBWV4dG4DYWVtAj … LML20ScJs-3qOaFeQ
Друг път имало ли е такава игра от същия организатор?

# 9
На ФР никъде не виждам официалните правила, за да видя колко точки са за едното и за другото.

# 10
  • моята мила родна страна
На ФР никъде не виждам официалните правила, за да видя колко точки са за едното и за другото.

Таб Награди
https://www.ferrerorocher.com/bg/bg/xp/refinedtaste/prizes

# 11
  • София
Харесват ми новите игри, ще се включа в повечето. Чакам Верея единствено от игрите през миналия месец, някой помни ли кога ще теглят големите награди?

# 12
Верея с айфон се очакват до 3 дни да изтеглят.

Благодаря jovigirl!

# 13

# 14
За Фереро според общите условия за голямата награда трябват 25 точки . Кое е вярното ?!

Скрит текст:
· Участник с минимум 5 точки в своя профил има право на участие в томбола за Награда вид 1 – Ferrero Rocher специална опаковка, подробно описана в чл. 5.2.1. по-долу.

· Участник с минимум 25 точки в своя профил има право на участие в томбола за Награда вид 2 (Голяма) – смартфон Galaxy Z Fold7, подробно описана в чл. 5.2.2. по-долу.

Общи условия

Активация на акаунт