Звездни компромати - септември '26

• 190 797
  • 1 950
  •   46
Отговори
# 1 905
Много хубави неща казва Анелия, само дето действията й се разминават с думите й.
Ако беше човека, за когото говори, нямаше да реагира толкова грозно при катастрофата. Реакцията й към пострадалото дете, въпреки че тя конкретно нямаше пряка вина за случилото се, но реакцията й беше ужасно егоистична, грозна и никак не на място. Но нека жената се изживява, че никой не е наранила.
Пускам линк съобразно правилата на темата за коментираното гостуване: https://www.youtube.com/watch?v=zIB2hb4N_8U

А снимките на които се чекне (грозна дума, ама в случая на място) и гологъзи, предполагам са за да привлече внимание било то с хубаво или лошо. Има да пълни зала за концерт в Арена, а до скоро имаше много свободни места. Затова са и снимки,  и гостувания. И тъпи рийлчета и пр.

# 1 906
  • София
Ето я роклята на булката на Дамяно, много е красива.
Скрит текст:

# 1 907
Красива булка.

# 1 908
Светослав Иванов падна дотам, че да интервюира чалга певици ли, тоест да им отразява платените реклами ли?  Това е пълно унижение към Светослав , ако ръководството му го налага и тотална загуба на себеуважение, ако той търпи това. Жалко, сериозен журналист и ерудиран човек ще се докара дотам скоро предаването му да стане "на кафе със Светльо"...

# 1 909
Second, не си разбрала тънката ми ирония за “звездата” пратена от Бог да ни просвещава в божиите работи, не се хващай толкова буквално за думите.
А ако нещо не ти е интересно, просто подмини. Няма нищо по-лесно от това.
Всеки е свободен да пише тук за каквото си пожелае, това е положението.
И ето още от Франция :
Скрит текст:

Познахте я, нали?! Дори и тези, които не се вълнуват от нищо френско, я знаят.

# 1 910
„Принцесата на МАГА“  - бившата адвокатка на Доналд Тръмп Алина Хаба (42г.) се омъжи за 29-годишния турски милионер и бизнесмен Турхан Милдон в Ню Йорк.

Скрит текст:

# 1 911
  • Down south
Красива сватба

# 1 912
Шугър, да не си се объркала и да си разменила годините на младоженците?

# 1 913
  • София
Силвестър Сталоун
Скрит текст:
Дева Касел
Скрит текст:
Клеър Дейнс
Скрит текст:

# 1 914
Силвестър Сталоун въпреки че се е натъпкал по лицето, за мен води във вечната “битка” между него и Арнолд. Арнолд изглежда доста зле напоследък.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 сеп 2026, 12:02 от Модератор Никол

# 1 915
Постовете на Веселяшка винаги са ми интересни Heart

Стената от рози на сватбата е мечтата на Бачорска. И аз се усъмних дали годините са правилно написани, булката младее, а пък младоженецът изглежда по-възрастен.

# 1 916
Не са объркани годините, загледайте се, точно на толкова си изглеждат. Булката, независимо от грима си изглежда на годините. Младоженецът е симпатичен, има хубави черти, само да махне мустаците.

# 1 917
Ама младоженците в църква ли са се венчали? С оглед произхода на младоженеца, де.
Не знам какви звезди са, но иначе са хубави и си отиват.

# 1 918
  • София
MTV Video Music Awards 2026:

Тейлър Суифт и Мадона
Скрит текст:

Парис Хилтън и Ники Хилтън
Скрит текст:
Теди Суимс
Скрит текст:
Ема Бънтън
Скрит текст:
Теяна Тейлър
Скрит текст:
Бебе Рекса
Скрит текст:
Рей
Скрит текст:
Адам Ламбърт
Скрит текст:
Шабузи
Скрит текст:
Изабел Мей
Скрит текст:
Джулия Гарнър
Скрит текст:
Снуп Дог
Скрит текст:
Емили Ратайковски и Ромен Гаврас
Скрит текст:
Дакота Джонсън
Скрит текст:

# 1 919
„Принцесата на МАГА“  - бившата адвокатка на Доналд Тръмп Алина Хаба (42г.) се омъжи за 29-годишния турски милионер и бизнесмен Турхан Милдон в Ню Йорк.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт