Звездни компромати - септември '26

• 193 473
  • 1 977
  •   32
Отговори
# 1 935
Захладня Laughing

# 1 936
На мен ми прилича на Алисия...
Мичка няма да се облече, ще избяга на топло

# 1 937
Брат и сестра Чой

# 1 938
Страхотни сладури, дано имат силна връзка като брат и сестра.

# 1 939
  • София

Какви хубави деца!
Колко е годишно момиченцето?

# 1 940
Брат и сестра Чой
Скрит текст:

[/spoiler]
Леле, прекрасни деца има този Чой! Не може да му се отрекат чертите са хубави и Натали добър избор за татко.
Дъщеричката е приказна дама, а малкия е най-красивото звездно бебе!
Дано да си имат хубава връзка и децата и родителите!

# 1 941
  • софия
Пак константин и фънки:
Скрит текст:
Гръцките власти разследват продажбата на напитка, рекламирана в социалните мрежи като продукт, който може да повлияе на резултата при полицейски тест с дрегер след употреба на алкохол.
Разследването е започнало след сигнал до гръцките власти, а по случая е задържан 59-годишен грък, който е администрирал интернет страницата, през която се е предлагал продуктът.
Напитката е наречена No Police и е рекламирана със слогана „Пил си алкохол и не искаш да те хванат? Пий NO POLICE“.
Установено е, че фирмата, която продава напитката за бързо изтрезняване в Гърция, е дъщерно дружество на българска компания, която работи в сферата на продуктите за здравословен начин на живот.
Напитка с името No police се продава и в България и се рекламира от музиканта Димитър Ковачев - Фънки и певеца Константин.
Според описанието на сайта на търговеца това е “безалкохолна витаминозна напитка с растителни екстракти, алкалоиди и витамини” и подпомага по-бързото разграждане на алкохола при умерена консумация.
Гръцките власти са иззели 99 опаковки от напитката. Лабораторният анализ е показал, че тя съдържа до шест пъти по-висока концентрация на витамини в сравнение със сходни обогатени безалкохолни напитки, одобрени от гръцките власти.
Освен витамини напитката съдържа и кофеин.

# 1 942
Кенсъл на тия двамата отрепковци. И аут на Фънки от "Капките", ако Магърдич има топките за това.
Като умря Милен излезна и наговори едни правилни неща. Някъде там каза, че никога не е присветкал, за да сигнализира на друг, че има катаджии... Другаде беше споделял, че никога не би работил с човек, който изневерява на жена си. А би ли работил с човек, който рекламира подобни "напитки" ?!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2026, 16:07 от *Sugar*

# 1 943
Като си помисля, че преди едни 20г мислех, че сигурно Фънки е забавен тип/ заради Черно Фередже...

А той излезе прост, майка... много прост. И като музикант нищо и като мъж непривлекателен и най-вече раздразнителен, без покритие. И всички трябва да гледат фъфленето на тв-самозванеца.

# 1 944
А то щото творчеството на Черно фередже е много забавно? Мен ми е неудобно да го слушам това...нещо, камо ли да ме забавлява.

# 1 945
Не съм запозната с това творчество, но пък ми е много смешно като дават Шамара и разни интервюта като все едно е имал голяма кариера. Песни от типа на " Искам да е*а всички фенки,фенки Да изкъртя п****те на всички женки,женки " или " Аз обичам п*чки, гимнастички, по цвички, да ги мина всички. " са "страшно" творчество. Освен в някакви загорели нещастни пъпчасали тийнчета решили да припяват тези песнички, едва ли е оставил другаде следа.
Хазарта например е съвсем друга бира.  Добре се е ориентирал Шамара да стане тираджия в Сащ, но няма нужда на всяко негово връщане в България да му дават ефир в "Нова".

# 1 946
Е, преди 30г бяха забавни Черно Фередже. За студенти, за пауза от ония мутренски времена - не за културни мероприятия, политически сбирки и масова употреба...

# 1 947
Тюдор се е отчел с чисто нова кола за Марайчето. 100 бона от салона. В коментарите Нина Женското пили, приветства Марайчето в Монако - на лукса , на гъзарията... Иначе Тюдор неговото си дете не иска да погледне дори.
https://www.instagram.com/p/DdLidKsjD-z/?utm_source=ig_embed&utm … ading&img_index=1

# 1 948
  • софия
Глупости! Черни манипулации! Марайчето вече сама си изкарва парите. Сама си е купила колата с пари от изложбата и хонорара от корица.
🤡

# 1 949
  • София
А от къде тръгна това ,че Теодор не иска да си погледне детето ?

Общи условия

Активация на акаунт