Лечение под наркоза за дете

• 138
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,

Синът ми е с кариес на ранното детство и два счупени зъба при падане. От две места вече имаме диагноза,че зъбите могат да се оправят само с пълна упойка. Детето е на 2 години и половина. Не е кооперативен.
Моля за мнение за клиники в София. Ако има някой минал през това и иска да сподели опит ще съм много благодарна.

# 1
Здравейте!
Препоръчвам Happy Kids Dental Studio - ако не сте били там, опитайте.
Имат страхотен подход към децата. Оправиха вече 3 зъбчета на дъщеря ми, започнахме когато беше на 2г и 8 месеца точно със счупен зъб, направиха и кореново лечение. Може да се наложи да има 1-2 посещения преди започване на самото лечение, за да се почувства детето в безопасност и да бъде кооперативно.

# 2
Здравейте!
Препоръчвам Happy Kids Dental Studio - ако не сте били там, опитайте.
Имат страхотен подход към децата. Оправиха вече 3 зъбчета на дъщеря ми, започнахме когато беше на 2г и 8 месеца точно със счупен зъб, направиха и кореново лечение. Може да се наложи да има 1-2 посещения преди започване на самото лечение, за да се почувства детето в безопасност и да бъде кооперативно.
Благодаря, за отговора.
Там е едното място на което бяхме и ни казаха,че трябва да търсим място за лечение под наркоза.

# 3
Мога да Ви дам информация за клиника, но във Варна - МДЦ Проф. Андреева. Препоръчвам с две ръце.
В София съм чувала за IG Dental. Но не съм ги посещавала и не знам как работят.

Общи условия

Активация на акаунт