Ina_nk, кой не ти отговаря, в кърмаческия ли
. А колкото до оплакванията относно кърмене аз съм преди теб
споко
айде и аз да гледам Такъв е Животът. 
. А колкото до оплакванията относно кърмене аз съм преди теб
споко
айде и аз да гледам Такъв е Животът. 

Сега гледах албумчетата

Тази нощ по-добре спахме от миналата, но пък се събуди рано и край - така не беше правила. Дано не й стане навик. След това от 7 до 7.30 поспа и сега преди малко похапна и сега се забавлява с батко й. А аз дремя на компютъра.

, тази майка не е някоя съфорумка , надявам се 

ние усъвършенстваме Б-ъто , Абъ - ъ и А пъ-ъ също.
..обадиха се да изчакам
....в интерес на истината нямам инфо, сигурно няма да сме ние, но поне беше забавно и много трогателно от ваша страна, да сте толкова солидарни
Всеки обаче сам си решава. И аз като теб възнамерявам постепенно да огранича кърменето и да го оставя само за сутрин и вечер, което евентуално да продължи до годинка. Но смятам поне още 2 месеца да не замествам напълно хранене. А и честно - не се виждам кърмеща тригодишно. Пък и май колкото по-късно, толкова по-трудно се отбиват. Аз мисля, че само нощем ще имам проблем, евентуално, защото Венета си яде и от шише и няма да ми е трудно да заместя кърменето с адаптирано. И като че ли май се провалих с опитите ми за изключително кърмене и то поради факта, че се опитвах лек режим да наложа на бебка или по-скоро не режим, но поне на 2 часа да яде, което не е съвсем на поискване. Пък и давах добавка АМ. Иначе щеше през цялото време да ми виси на гърдата.
на Пепи,Ния,Алекс,Мария и Юли-
растете здрави и усмихнати дечица 
/ ядосаното човече.Дано да греша,но вече изобщо не желае да се срещнем,а живеем през 3 блока.
Аз съм потресена.
и 

след неуспешните опити да го накарам да се обърне на друга страна, най-накрая към 4.30 спря, когато малкия пък почна да се върти и ей така на смени ми взеха огъня. 

...е какво да се прави, ще играем