Пролет е и птички пеят, ДЕКЕМВРИЙЧЕТА и мами греят!

• 15 087
  • 285
  •   2
Отговори
# 105
SilverStar, браво на гордата леля! Сестра ти е опитна майка и знае, че докато се усети и ще дойде абитуриентската на същото това едвам сучещо мъниче  Hug
Ina_nk, кой не ти отговаря, в кърмаческия ли  newsm78. А колкото до оплакванията относно кърмене аз съм преди теб  Wink  споко   Hug  айде и аз да гледам Такъв е Животът.

# 106
На Gerber има също микс..." букет от зеленчуци"  и " зеленчукова крем супа" ,само,че във второто има млечен протеин и не стават за кърмените бебчета..защото не са свикнали със АМ...така знам от една съседка
Аз също си ги миксирам,и без това са по 130гр..а от какъв зор ги правят толкова незнам newsm78

На Semper също са много хубави ,но и те са малко скъпички

# 107
  • Варна
ех пак получихме реакция,точно да заспим и вдигнахме температура, много ме е яд!!! 
пак ми се измъчи детенцето   Cry

# 108
  • София
Привет момичета!

Ужано е това с падналите бебчета и дано повече не се случват такива инциденти!  Praynig Praynig Praynig

Да се отчетем от днешната консултация 7470 (+200гр) и 66 см (+1 см). Направо не сме мръднали  Confused Но педиатърката каза че си е екстра девойката!

За захранването нищо не каза, но следващия месец ще трябва да поговорим и да видя тя какво ще предложи като за начало. Така че продължавам да следя дебатите за пюретата и да си записвам  bowuu

Много са ни хубави бебчетата  Heart Eyes Сега гледах албумчетата  Heart Eyes
Като остане време ще кача и аз, че не сме се показвали на 5 месеца.

Иначе Нели също си откри крачетата и няма по-вкусно нешо от тях за момента, само дето малко трудно се сгъва като е с памперс, но пак успява. Обръща се от корем по гръб и обратно, но само в една посока и само ако иска да си стигне нещо  Laughing

Искам да се оправи времетооо!

# 109
  • Vaudreuil Canada
Момичета вашите бебета пищят ли - това ни е новия хит - като според зависи е израз на радост или недоволство - иди че разбери докато не видиш физиономията на дребосъка. Направо съм се видяла в чудо с това пищене - на всичко отгоре е пронизително. Ясно ми е че по-тихо няма да стане ама все пак ....  ooooh!

# 110
  • Варна
шемет - от една седмица съм с главоболие  ooooh!
най е хубаво да пищим в ухото на мама  Crazy
ние заспахме все пак - в 12:00  Tired

# 111
добро утро да ви почерпя по кафе че като гледам съм най-ранобудна!
честит празник  Петър  на мама Nikki_Ivanovа,Мария на мама slavka gergova, Александър на мама Shrew,Юлиан на мама witcha,Мериан на мама Black_Kitty и на Ния на мама ADENA

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 08:08 от desidm

# 112
Добро утро и от мен!
Ние сме будни от 5.30  Tired  Тази нощ по-добре спахме от миналата, но пък се събуди рано и край - така не беше правила. Дано не й стане навик.  След това от 7 до 7.30 поспа и сега преди малко похапна и сега се забавлява с батко й.  А аз дремя на компютъра.
Ще гласувате ли, момичета? Аз го обмислям, че при мен е сложно - трябва до София да се придвижа, че нали сега сме извън Софето за неопределено време.  Мислех да го съчетая с малко Била, Фантастико и т.н., че да понакупя някое и друго пюре.
Едно въпросче - вие до кога смятате да кърмите. Вчера се рових в кърмаческия и направо онемях, някои кърмят до 3 годишна възраст. На мен множко ми се вижда. Ето и дългокърмеща майка номер 1 - това вече ме уби - http://youtube.com/watch?v=uHRyRCHuQ7g
Честити 5 месеца на бебе Петър на мама Nikki_Ivanova, бебе Ния на мама ADENA, бебе Мария на мама slavka gergova, бебе Александър на мама Shrew, бебе Юлиан на мама witcha!
А какво стана със Славка Гергова, май скоро не е писала?
Една от героините в Такъв е животът е от майските майчета - аз понеже ги следя изкъсо, че имам две приятелки сред тях.  Та и всеки момент очаквам пак да стана щъркелче Laughing

# 113
Привет, момичета!
Betty L. и аз от един час си тормозя глявата с въпроса за гласуването....
От много форум съм пропуснала подробността, че изборите са точно днес....
иначе ми стана интересна новата форма за гласуване с ограждането на предпочитаните кандидати....
Лошото е, че за бая народ от предложените кандидати нямам никаква, ама никаква информацая. Общо взето в листата на Българските социал-демократи има най-много познати личности Peace
Кога ли ще можеда се гласува онлайн Thinking newsm78 Grinning
Уау  #Crazy, тази майка не е някоя съфорумка , надявам се  Wink
Иначе - шът не думай, тук във форума / еле пък в кърмаческия / - 3 години е средната възраст за отбиване...току виж някоя мама от там е скокнала да ни дръпне и тук някоя лекцийка Grinning
Аз след 6-тия, ако е речено най-много да оставя първото и последно кърмене в очкаване да ги редуцирам и тях постепенно.
shemet, чувала съм ги другите бебета с това пищене , стряскащо е малко - но е етап Grinning ние усъвършенстваме Б-ъто , Абъ - ъ и А пъ-ъ също.
tini-mini , за конкурса - не могат ви изброят гласовете бе жена   SunglassesParty ..обадиха се да изчакам  Wink Grinning....в интерес на истината нямам инфо, сигурно няма да сме ние, но поне беше забавно и много трогателно от ваша страна, да сте толкова солидарни  Hug  Peace

# 114
Magesta, осъзнах риска, който поех с моето изказване за кърменето Wink  Всеки обаче сам си решава. И аз като теб възнамерявам постепенно да огранича кърменето и да го оставя само за сутрин и вечер, което евентуално да продължи до годинка.  Но смятам поне още 2 месеца да не замествам напълно хранене.  А и честно - не се виждам кърмеща тригодишно.  Пък и май колкото по-късно, толкова по-трудно се отбиват.  Аз мисля, че само нощем ще имам проблем, евентуално, защото Венета си яде и от шише и няма да ми е трудно да заместя кърменето с адаптирано.  И като че ли май се провалих с опитите ми за изключително кърмене и то поради факта, че се опитвах лек режим да наложа на бебка или по-скоро не режим, но поне на 2 часа да яде, което не е съвсем на поискване.  Пък и давах добавка АМ. Иначе щеше през цялото време да ми виси на гърдата.
Вержи, ама защо така ви действа Пентаксима? Нали уж не правят реакция? Rolling Eyes

# 115
  • Варна
ами ние явно не признаваме марки  Joy
поне този път бях подготвена, защото и на предната ваксина направи така
та сега успяхме да я приспим само за 2 часа  Joy

# 116
здравейте мамчета,ей много спите.

bdbaloni на Пепи,Ния,Алекс,Мария и Юли-  ura растете здрави и усмихнати дечица baloni

За Славчето-какво да ви кажа,колкото й съобщения да и пиша,и по телефона,и по ай си кю то-никакъв отговор не получавам.Според мен може да е имала разправии затова,че е споделила с нас проблемите си.Най- ми е интересно щом и пища в Ай си кюто,ми се отговаря с  newsm61/ ядосаното човече.Дано да греша,но вече изобщо не желае да се срещнем,а живеем през 3 блока.

На мен не ми допада толкова дълго кърмене.

А за всички които си мислят,че дацата са им големи-преди малко поздравих една мацка за петата месечинка на бебенцето й и познайте:бебето тежи 9100 гр. и е на кърма и зеленчукови пюрета само.Егати smile3535  261uu Animal Pig Аз съм потресена.

Вержи-що така бе мила,горкото ти детенце.Хайде по-бързо да му мине и да се усмихва повече.

Детелини,за кърмаческия говорех.И най-вече се ядосвах,че действително търсех помощ,300 гледания и 1 отговор-прочети за стачката.Е добре де чета,ама там не пише как да си стимулираш кърмата,как да си отпушиш канала,как да се пребориш с връщането и т.н да не изброявам.

Аз незнам дали да гласувам,и без това ще ходим на гости.

А Лори е невероятен пискун,същата като майка си-аларма.Ще я заснема и ще ви го пусна.

Хайде лек ден на всички,много txtloves и  kiss

# 117
  • Бургас
ina_nk за проблемите с кърменето пиши на лични на hedra винаги е много отзивчива и не вярвам да откаже коментар.

Ние вчера не пропуснахме разходка щото беше хубаво времето, даже я удължихме до 19.30, ама днес като гледам никаква разходка няма да ни огрее и сигурно ще откачам в къщи.  smile3514

Тази нощ моите мъже ме побъркаха, все едно се бяха наговорили да ме изтормозят. Първо Петър се събуди по никое време в 2.30 и започна да се хили като ряпа, наака се зверски и се почна едно пеене до 3.30. Тъкмо заспа и таткото се разхърка  smile3511 след неуспешните опити да го накарам да се обърне на друга страна, най-накрая към 4.30 спря, когато малкия пък почна да се върти и ей така на смени ми взеха огъня. #Crazy
Сега таткото още ми се цупи, че съм го бутала цяла нощ. Е усетил, че съм го бутала, а не се усетил да се завърти, направо съм умряла за сън. Sad

Петър днес става на пет месеца  и си е редно да почерпим мъничко

Спокоен ден желая на всички в това гадно време.

# 118
Ох направо й се чудя на моята Елена как не й се спи на този дъдж....така хубаво и кротичко си ромоли, пуснала съм й нежна музичка, чак сърцето ми заспива, но не и хубосницата ми Laughing
ударила го е на игра и няма и намерение да подремне Naughty...е какво да се прави, ще играем Heart Eyes

спокоен ден от нас  bouquet

# 119
Здравейте майчета!

Не съм ви чела отдавна, почти две теми изписахте.......май бая нещо съм изтървала.......засрамвам се на момента.  Embarassed

Малчугана отказва да пие мляко....ако изпие 120мл правя парти.  Confused
Захраних Алекс с оризова каша, с вкус на ванилия.
Караме я така вече седмица. Днес добавих в кашата круша, след 5 дни ябълка, после малко зеленчуци и така.......
Следвам схемата за захранване на моя лекар, доволна съм защото мислим еднакво....само за месото сме на различни мнения, но и това ще оправя  Simple Smile

Въпроса ми е......крушите и ябълките обелени ли трябва да са?

Преди около 10 дни бяхме на ДК - 7 кг и 70 см.

Аз съм вече -6 кг за 1 месец  Wink

Много целувки на бебоците, отивам да гледам снимки  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт