🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 233
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Ама моля ви се - Пешо няма толкова пари за такова колие да купи Grinning
Маймуната му с маймуните и на малкия пръст на Мерт не може да стъпи.
Пешо е имитация, нещо като Зара ама от Тему или Шейн Joy
Независимо, че Афрам не са заедно розата си остава запазена марка на Мерт. Афра винаги е била и винаги ще бъде неговата роза. Flowers Rose

Наде недей да го обиждаш, че виж как се засягат защитничиките на Пойраз, само че ще стане същото и с него като с Кенан, преди пишехме хубави неща за него, сега той е виновен че Афра не участва вече в Аби как се обръщат нещата, когато нещо засегне Афра.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 13:54 от anabeell

# 151
Анабел, честно да ти кажа хич не ми пука. Кой каквото иска да говори и да прави.
Аз не мога да бъда друг човек,да се правя на такава, каквато не съм.
От самото начало не харесвам Пешо и си го казвам. Противен ми е.
Това,че е гадже на Афра не означава, че трябва да го харесвам. Та аз и Принтера го ненавиждам Joy
Афра си ги е избирала,тя да си ги харесва и да си ги търпи. Не съм длъжна аз Simple Smile
Същото важи и за Мерт. И неговите гаджета не съм длъжна да харесвам. Селин добре си я оплюх миналото лято Grinning
Та,туй то, всеки да се оправя

# 152
Анабел, честно да ти кажа хич не ми пука. Кой каквото иска да говори и да прави.
Това,че е гадже на Афра не означава, че трябва да го харесвам. Та аз и Принтера го ненавиждам Joy
Афра си ги е избирала,тя да си ги харесва и да си ги търпи. Не съм длъжна аз Simple Smile
Същото важи и за Мерт. И неговите гаджета не съм длъжна да харесвам. Селин добре си я оплюх миналото лято Grinning

Не знам, но понякога ми се иска просто да не бяха ставали двойка, а да си бяха останали приятели, поне можеше да ги виждаме заедно как се подкрепят, по принцип те са първата двойка от турските сериали, която съм гледала в реално време и е станала двойка в живота по време на сериал, и може би затова се разочаровах че се разделиха и сега не мога ги приема с други, въпреки че това е напълно нормално да не са двойка, май са малко тези, които след общо партньорство са заедно и в живота

# 153
Айй , на  ПлъХ ,  много време сте му отделили  Grinning Чета и очаквам лелята да го е последвала поне  Все пак следва бившето гадже на Афра Grinning С тази харизма и чар нз какво чака Grinning

По време на мача на Енка , бяха споделили , че ще се организира благотворителен  мач с известни личности Някой има ли информация за това събитие

# 154
  • София
Краси, в края на октомври е въпросният турнир, кампания против рака на гърдата. Аз вече не вярвам Мерт да участва, защото трябва да е в Адана през това време. Иначе не са обявили още известните личности, но нещо за един певец и за един актьор се говореше.

# 155
Напълно те разбирам Simple Smile
Но аз не съжалявам, че се събраха Афрам, дори и сега вече да не са заедно.
Винаги ще си имаме невероятните моменти и спомени с Афрам и Сейфер, които ще пълнят душите и сърцата ни. Това никой не може да ни го отнеме. Аз се радвам на това, което имаме Simple Smile

Не знам, но понякога ми се иска просто да не бяха ставали двойка, а да си бяха останали приятели, поне можеше да ги виждаме заедно как се подкрепят, по принцип те са първата двойка от турските сериали, която съм гледала в реално време и е станала двойка в живота по време на сериал, и може би затова се разочаровах че се разделиха и сега не мога ги приема с други, въпреки че това е напълно нормално да не са двойка, май са малко тези, които след общо партньорство са заедно и в живота

# 156
И аз се чудя Дениз и Лютфие защо не са последвали таз прелест Пешо, ами се занимават още с оня, който й "изневеряваше". 🤪😁

Като гледам рейтингите на новите сериали, всичко е леш и май не е лошо, че "Сухото лято" ще почне октомври или ноември.

# 157
Краси, в края на октомври е въпросният турнир, кампания против рака на гърдата. Аз вече не вярвам Мерт да участва, защото трябва да е в Адана през това време. Иначе не са обявили още известните личности, но нещо за един певец и за един актьор се говореше.

Ок , благодаря Останало ми е в главата края на септември И да , ако е октомври по няма шанс
Може да скочи до Истанбул все пак Не е като да не обикаля надлъж и шир  Grinning

# 158
И аз се чудя Дениз и Лютфие защо не са последвали таз прелест Пешо, ами се занимават още с оня, който й "изневеряваше". 🤪😁

Като гледам рейтингите на новите сериали, всичко е леш и май не е лошо, че "Сухото лято" ще почне октомври или ноември.

Има време, ще последват Пойзи(опс Пойраз, да не се засегнат фенките му), на мен ми е много странно, че още не го е последвала Лютфие, очаквах да го направи след като се разбра че са двойка 😜

# 159
То за какво ли да си правят труда да го следват, като скоро ще му прекратят договора. 😎

# 160
  • София
То за какво ли да си правят труда да го следват, като скоро ще му прекратят договора. 😎

JoyJoyJoyJoy Да не дърпаме дявола за опашката, знаеш ли ги какво са измислили. Току виж сбъднат мечтата на африните за сватба, ама после.....

# 161

JoyJoyJoyJoy Да не дърпаме дявола за опашката, знаеш ли ги какво са измислили. Току виж сбъднат мечтата на африните за сватба, ама после.....

Сватба с Пешо?????🤪 Ама те нейните наистина я мразят. 😁

# 162
Ако последват П.,  ще трябва да отследват Мерт ?! ... 😁 (но щом досега не са го направили)...)😁

# 163
Харесва ми, че за "Сухо лято" събират актьори, които играят добре. Новото попълнение го чувам за първи път, но щом има такава престижна награда няма да е някой некадърник.

# 164
Малко за настроение Blush

Общи условия

Активация на акаунт