🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 267
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • Яко в Матрицата...
Ох, една африна е качила име на хотел в Сифнос. Не знам дали им е пращан или сама е стигнала до този извод, но първо, от сторито не може да се разбере в кой хотел е, втори - банята е като на общежитията в Студенстки град.

Сори, просто ми стана много смешно.
Как пък разбраха в кой хотел е? 🤦

# 46
Ох, една африна е качила име на хотел в Сифнос. Не знам дали им е пращан или сама е стигнала до този извод (хотелът не е на плажа, даже си е далеч от него), но първо, от сторито не може да се разбере в кой хотел е, втори - банята е като на общежитията в Студенстки град.

Все пак Пешо лети в икономичната класа. 😄

# 47
  • София
Ох, една африна е качила име на хотел в Сифнос. Не знам дали им е пращан или сама е стигнала до този извод (хотелът не е на плажа, даже си е далеч от него), но първо, от сторито не може да се разбере в кой хотел е, втори - банята е като на общежитията в Студенстки град.

Все пак Пешо лети в икономичната класа. 😄

Оставиви това, 200 евро на вечер, не мерси.

Ако е в този хотел, са им го пратили, няма друг вариант. А кой им ги изпраща, няма да питам, хахахах.

# 48
Здравейте,момичета  Hug  Hug  Hug
Е хайде да ни е честито,"Осман" вече е ясно кой ще е  Hands Clap  Този актъор сега като му чета биографията и виждам ,че е играл в "Бараж" ,който  и аз съм гледала и даже се сещам кой герой играеше там. Simple Smile  Играеше един голям хитряга дето се мисли ,че ще надцака останалите ама накрая нещо не му се наредиха нещата както си ги мислеше,че ще станат в началото.Така че това което си спомням от играта му на г-н Батухан ми навява мисълта ,че ще си изиграе много добре ролята на гадняр и в нашия сериал Simple Smile  освен това и на възраст е подходящ за екранен брат на Мертовия "Хасан" и с Лизге им е добра разликата във възрастта .Абе с две думи така на пръв поглед ми харесват как се развиват нещата сега като почнат и на турската публика ако им харесат което е по-важното всичко ще се нареди много добре. Simple Smile

Афито пак ще раздвижи фенските маси с това гръцко стори Simple Smile  А на нея много биха и отивали 80-те години ,я каква е сладурка така пременена и с топирана коса и с големите обици Simple Smile

# 49
На мен сега в Х ми излиза някакви африни пишат, че това било в Бодрум. Не било в Гърция. Но както се казва предстои да видим

# 50
  • София
Ето този хотел са писали в Х, дето е горе в десния ъгъл, а заведението е на плажа (долу в ляво)

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 21:12 от MysteryG

# 51
Днес покрай поста на ELLE Arabia за 80-те години се напълни с ИИ -та

# 52
  • София
Наде, взе ми първите две снимки 🙃😊

Тъкмо щях да пиша, че е в тон с корицата. Голяма мода днес 😛

# 53
Мистери,ще извиняваш Kissing Heart

# 54
От Сема 😃

# 55
Привет момичета.Честит празник макар,че някои работиха.Албенка,този път новата ни страничка е с дъх на море.Много се радвам,че брата също ще е млад актьор.Май Онур спря експериментите със голямата разлика във възрастта.Не му се получи с Лизге и Керем,с Афра и Кенан.Добре,че за Сухото лято не е Каан защото само си представете,той на 45,а Лизге на 25,все едно Афра и Кенан.Еее,как да стане.Ще е язък за книгата и филма.Освен това Каан не го харесвам нито като визия,нито като игра.В Присъда баш си беше дърво ама сценария беше водещ там.Пък и актрисата беше топ.Красива и талантлива.Лизге ме изненада с Керем.Момичето даде всичко от себе си въпреки,че разликата в годините си личеше.Керем ми се струваше някак с отегчение играеше в "Сърцебиене".Чувстваше се някаква надменност в играта му.Този актьор не съм го гледала ама физиономията му баш си подхожда за злодей.Тези фотоси с нашите от 80-те години много готини бе.Страотни,както казваше един грък.Ха сега да видим патрона и от 70-те.Как ли ще изглежда?
Скрит текст:
Току що приключих с един индийски сериал,но само производството му е индийско.Нищо общо с песни и танци,с дълги погледи и забавени каданси.Даже няма и много музикален фон,а главния герой свиреше на саксофон.Никога не съм предполагала,че индийци могат да бъдат толкова цивилизовани.Имах чувството,че гледам американски сериал.Даже и повечето от думичките им бяха на английски.Кратко сериалче,изгледах го за два дни.Страхотно.Драма,мистика,любов,абе всичко си има.По романа на някаква индийска писателка.Казва се "Близост".Препоръчвам защото ще задоволи вкуса на всеки зрител със заплетения си жанр,но го има само в руски сайтове с руски превод.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 03:56 от mimi 65

# 56
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!

Мими, продуцент на "Сухо лято" не е Онур и ОГМ, а Ай Япъм.

Ужас... Хич не харесвам тоя филтър...

# 57
Добро утро, мили дами,
Спорен ден пожелавам!

# 58
  • София
Днес може да има нещо за Пера 🤔 Звездите ми го говорят 😂

# 59
И днес продължава темата за 80-те години Simple Smile
Мистери, дано си права. Предният път много хубаво ти проговориха звездите и видяхме откъс от Пера.

Общи условия

Активация на акаунт