🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 244
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета!😊

Рейтингите на АБИ в началото на първи сезон бяха високи, защото хората чакаха да видят Кенан след толкова години отсъствие от екрана. Като се добави и подходящия ден за излъчване и неизчерпаната история и ето 9-10 рейтинг. Няколко серии по-късно нещата вече бяха различни. Този сезон всичко това вече липсва и ще им бъде много трудно да се задържат. Единствено виждам шанс, ако имат подписан договор за определен брой серии, както беше с "Падението на краля" и Халит.

# 106
Аз бях фен на Чаала и Генджо Simple Smile Големи образи бяха.
Иначе и аз съм съгласна, че историята на Махинур беше интересното в първи сезон. Чаала и Махинур имаха страхотни сцени заедно.
Трябваше да оставят тези герои и да се доразвие някак тази история. Дори и без Чаала.
Рейтингите ги сложих заради сравненията в Х,за които писах.
Иначе не се наемам да твърдя каквото и да било Simple Smile

# 107
Не съм гледала сезон 1 Но ,ако съдим по рейтингът сериала си беше в спад от дълго време Ако всичко беше Ок нямаше да се налага да се правят рокади
Поредното доказателство , че ОГМ последните 4 год заповат добре сериалите си и не могат да управляват процесите след това
За провалът на 3 сезон на УС  е ясно , ами колко сериала почнаха и свършиха скоропостижно Остана едно ТБТ и не се знае сега в петък, колко сериала ще се появят и каква ще е съдбата му И там чета, че сценарият не е Ок
Новият Karakuyu същата работа

# 108
  • Яко в Матрицата...
Кенан и Берг със сигурност са си подсигурили поне 10 серии на екран. Но пък може и да се вдигне рейтрингът, знае ли човек. Щом гледат Града, защо да не гледат АБИ Wink

# 109
Кенан е голяма звезда и ако са уредили продажбите в чужбина може и 3-ти сезон да направят. 😂

# 110
  • Яко в Матрицата...
Кенан е голяма звезда и ако са уредили продажбите в чужбина може и 3-ти сезон да направят. 😂
🤣

# 111
Кенан и Берг със сигурност са си подсигурили поне 10 серии на екран. Но пък може и да се вдигне рейтрингът, знае ли човек. Щом гледат Града, защо да не гледат АБИ Wink

Кой я гледа още тази боза Града се чудя? 🙄

# 112
  • Яко в Матрицата...

Кой я гледа още тази боза Града се чудя? 🙄
Ааа, как боза, недей така. Това е най-рейтинговият сериал вече 2 сезона, абсолютен хит. Не ги разбираме ние тия неща 🤣

Не боза, ами вкисната боза е това дизи, ако ще 20 рейтинг да има 🤢Дано издържи цял сезон, че бая народ храни.

# 113
Братята са от един и същ фенотип И двамата  артисти са от Ван
И двамата  играят тенис  Grinning  Мачовете са осигурени поне , ако не друго Grinning

Скрит текст:

# 114
Днес ми е голям кеф да чета в Х Африните солота как се завъртяха на 180 градуса относно АБИ и Кенан. 🤣 Чакам с нетърпение да ги чета и като разкарат от хоризонта статиста Пешо, който в момента е страхотен и уникален, каквито бяха и АБИ и Кенан, ама вече не са. 😁😜😂

# 115
  • София
Днес ми е голям кеф да чета в Х Африните солота как се завъртяха на 180 градуса относно АБИ и Кенан. 🤣 Чакам с нетърпение да ги чета и като разкарат от хоризонта статиста Пешо, който в момента е страхотен и уникален, каквито бяха и АБИ и Кенан, ама вече не са. 😁😜😂

Направо фен клуб на Пешо трябва да си направят и да припадат по него Joy Но съдбата му ще е точно като на АБИ и Кенан наистина, набързо ще забравят как е най-невероятното гадже.

# 116
  • Яко в Матрицата...

Wink

# 117
По-зле ще бъде от при АБИ и Кенан, защото сигурно и него ще го изкарат, че й е изневерявал. 😂

# 118
По-зле ще бъде от при АБИ и Кенан, защото сигурно и него ще го изкарат, че й е изневерявал. 😂

Видя се как се обърнаха срещу Кенан, ама иначе в началото говореха колко били хубави заедно с Афра 😂

# 119

Видя се как се обърнаха срещу Кенан, ама иначе в началото говореха колко били хубави заедно с Афра 😂

И колко уважителен бил към Афра, понеже Мерт нали не я уважавал. 😂

Общи условия

Активация на акаунт