🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 223
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Аз не мога да кажа със сигурност дали е Афра. А и не я обявяват, пускат половин секунда, доста е странно. Качеството на видеото при мен е много лошо.

По маникюра я познах, май е от онзи ден когато се е виждала с леля си

# 241
  • София
Ами и аз заради шапката и маникюра се замислих, а и в Х пишат за калъфа на телефона, но аз не й го знам. Пак казвам, странно е, ако е тя, че не е обявена, никога не съм виждала такова нещо, преди за едно "лека вечер" го рекламираха като бомба репортаж.

# 242
Ами и аз заради шапката и маникюра се замислих, а и в Х пишат за калъфа на телефона, но аз не й го знам. Пак казвам, странно е, ако е тя, че не е обявена, никога не съм виждала такова нещо, преди за едно "лека вечер" го рекламираха като бомба репортаж.

Да сме благодарни, че не са показали Пешо, а Афра да я натикат на заден план, че напоследък той е звездата.😵‍💫

# 243

Ако е тя, ще я питат как е, какво става с Пера и как върви връзката ѝ с П, и тя няма да отговори на последния въпрос и ще си тръгне 😜

# 244
  • София
Онур жълтура е писал на лични, че е тя. Много глупава ситуация. Ама като гледам и интереса в Х, тука повече коментираме.

# 245
Много прилича на Афра,и ми се струва, че е пред нейния дом. Но наистина странна ситуация защо не я обявяват.
Аз и друго искам да попитам,чак сега забелязах. На микрофонът пише Канал Д. Иначе клипчето го пуснаха Газет папараци. Да не ни изненадат с нещо,че ще снима за Канал Д Simple Smile
Ако я питат за Пешо направо да казва, че няма такова нещо Joy Всички си въобразяват
Явно утре или вдругиден като пуснат репортажа предстои да видим какво и що е

# 246
Здравейте, момичета!😊

Виждам, че ще я интервюира онзи Онур с който се прегръщаха и го черпи на рождения й ден преди няколко години. 🙂  Поне можеше да й напише името в рекламата за предаването.

# 247
Здравейте, момичета,
Ето го интервюто с Афра. Казва, че в момента си почива като са я питали за проекти нови. А за Пешо е отговорила, че не говори за личния си живот.
Афра нещо не изглежда на кеф тука.
https://x.com/AfraTeamFanClub/status/2098670435655155935
https://x.com/primaveralosaa/status/2098666915820363825

# 248
  • София
Не знам Онур ли я интервюира, не се разбира. На мен ми се видя тъжна нямам идея къде я снимат, въпросите не се чуват. И все пак - правилото за личния живот по нейните думи е в сила, тогава кой нон стоп праща кадри на клюкарите?

# 249
Изобщо не изглежда на кеф Афра, и не смятам, че причината са жълтурите.

# 250
  • Яко в Матрицата...
Афра казва, че всичко е наред при нея. Значи щом казва, така е. Сега си чакаме Пера.

# 251
Не знам Онур ли я интервюира, не се разбира. На мен ми се видя тъжна нямам идея къде я снимат, въпросите не се чуват. И все пак - правилото за личния живот по нейните думи е в сила, тогава кой нон стоп праща кадри на клюкарите?

Аз се питам, като не говори за личния си живот, защо тогава ни навира Пойраз в лицата, човек който не говори за личния си живот не ти навира гаджето си постоянно

# 252
Да го кажем като Мерт - "Всичко е такова, каквото го виждате и знаете". 🤣

# 253
  • София
Ето го цялото с въпростите. С братовчед си е, слизат от колата

https://x.com/TvDunyasii/status/2098683467496103998

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 13:15 от MysteryG

# 254
    Едно по-дълго видео
    https://x.com/_muteferrich/status/2098674845898703266
    Явно като правиш ПР не се брои за показване на личния живот. Нали така говореше и с Мерт като беше. Че не говори за личния си живот пък вижте сега как ПР се оказа Joy Та и Пешо сега е ПР и важи същият отговор,че не говори за личния си живот Joy

Общи условия

Активация на акаунт