🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 220
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Ето го цалото с въпростите. С братовчед си е, слизат от колата

https://x.com/AfraRussia/status/2098680932735582237

Разстроена съм, очаквах с любовта на живота си да е 😜

# 256
Значи с Мерт буфер им беше Несла. Сега с Пешо буфер им е братовчедът Joy
Тъжна ли е,ядосана ли е Афра не знам. Ама аз не й вярвам грам на приказките този път.
Хайде като бяха с Мерт разбирам,те се криеха,не се показваха. Тогава ок да говориш,че не коментираш личния си живот. Ама сега колко месеци ни навира Пешо в лицата и се скъса да се показва. И сега аз не говоря за личния си живот. Да бе да. Все пак пред нас седи актьор,нека не забравяме. Тяхната работа е да лъжат Joy Да играят различни образи

# 257
Само да ви кажа, че сутрин като тръгвам за работа изглеждам по-щастлива, отколкото Афра.

# 258
  • София
Не ми харесва, има нещо в гласа й, тъжен е. Стана ми жал. Къде са й приятелите, къде й е веселата компания, къде са й хобитата??? Само с роднини излиза.

# 259
Със сигурност тази цялата ситуация не й е приятна.

# 260
  • София

Тя така ми изглеждаше и на мача. Онзи подскача и се смее, тя седи без никакъв живец, на стадион на любимия й отбор.

# 261
Не ми харесва, има нещо в гласа й, тъжен е. Стана ми жал. Къде са й приятелите, къде й е веселата компания, къде са й хобитата??? Само с роднини излиза.

Сега ще кажат, че това не е вярно че изобщо не е тъжна, че го казваме защото искаме да се раздели с Пойраз и така нататък

# 262

Тя така ми изглеждаше и на мача. Онзи подскача и се смее, тя седи без никакъв живец, на стадион на любимия й отбор.

Абсолютно. Не е като да не сме я виждали други пъти как гори като играят Фенербахче.

# 263
  • София

Сега ще кажат, че това не е вярно че изобщо не е тъжна, че го казваме защото искаме да се раздели с Пойраз и така нататък

Да си пишат каквото искат, аз си казвам моето мнение, което не е преписано от Х.

# 264

Фанатичките са смешни. Да си пишат каквото искат, аз си казвам моето мнение, което не е преписано от Х.

Наистина нещо не е както трябва, не ми е както преди, няма я предишната Афра, весела, енергична, може пък да има някакви други проблеми , дано се върне предишната Афра

# 265
  • София
И аз това казвам, дано си оправи проблемите и си върне приятелите и хобитата. Тя и преди никога не е била толкова активна в Инстаграм, сега изглежда, че е нон стоп на телефона.

# 266
  • Яко в Матрицата...

# 267
И аз това казвам, дано си оправи проблемите и си върне приятелите и хобитата. Тя и преди никога не е била толкова активна в Инстаграм, сега изглежда, че е нон стоп на телефона.

Най-странно е защо вече не я виждаме с Неслишах, дори тя вече не ѝ харесва и снимки, и не го казвам колкото да кажа нещо, а съм го забелязала откакто е с Пойраз, винаги бяха заедно, Йешим ѝ харесва снимки, Хакан също, но Неслишах нито ѝ харесва, нито коментира.

# 268
Аз не се наемам вече нищо да казвам. Само,че това сега не е същата Афра, която плени сърцата ни. Това го повтарям от няколко месеца. И на мен сегашната Афра и на където върви хич не ми харесва.
Да се оправя,да влиза в релси, защото иначе ми се струва, че често ще я виждаме в състояние като в сегашното интервю.
Според мен е добре за нея да си намери проекти,не е нужно да са дизита,или да си възобнови хобитата. Нещо да прави.
Иначе аз за Несла хич не тъгувам Grinning Но да се събере Афра малко с Хакан с Йешим.
Барабаните я правеха щастлива, много им се кефеше. Беше си купила разни работи за тенис да играе. На фитнес ходеше.
Наистина не знам какво й стана.

# 269
Каквото такова...

Общи условия

Активация на акаунт