🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 140
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Има интервю по ТВ8 с Кенан. Не ми хареса 😂

Какво е казал?

# 331
  • София
Има интервю по ТВ8 с Кенан. Не ми хареса 😂

Какво е казал?

Не знам какво е казал, но и с Бергюзар има интервю. Шнура е тъпак. Явно ще изкарва Афра виновна, наистина, не знам защо.

# 332
Ами той Шнура нещо нормално няма да измисли. Още като пуснаха клиповете зад кадър със супер щастливия Кенан бях сигурна, че ще изкарат Афра виновна.

# 333
Защото явно така му е удобно на Шнура. Тъпакът му с тъпак.
Толкова ме е яд, че Афра се набута с този проект. Въобще не й беше там мястото.

# 334
  • Яко в Матрицата...
Надписът през повечето време беше, че Афра си отишла, дошла Бергюзар и Кенан се усмихнал. Зад кадър казаха, че Кенан даже забравил, че Афра си е тръгнала. Иначе К. каза, че добре че дошла Б., много хубаво станало така.

# 335
Надписът през повечето време беше, че Афра си отишла, дошла Бергюзар и Кенан се усмихнал. Зад кадър казаха, че Кенан даже забравил, че Афра си е тръгнала. Иначе К. каза, че добре че дошла Б., много хубаво станало така.

Благодаря, Рени!🌹

Много грубо изказване, така не се прави. 🙄

# 336

Кофти е че сега изглежда, че Кенан едвам е чакал Афра да напусне и се радва че вече не играят заедно

# 337
  • Яко в Матрицата...
Както казах, интервюто не ми хареса 🙄🤣

ПП. Лошото е, че не знаем какво точно е казал Кенан, а е налепено да изглежда кофти и го представя в лоша светлина в моите очи.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 21:16 от Reni 🧿

# 338
  • София
Както казах, интервюто не ми хареса 🙄🤣

ПП. Лошото е, че не знаем какво точно е казал Кенан, а е налепено да изглежда кофти и го представя в лоша светлина в моите очи.

Онур пак си играе, наистина не знам какъв договор е подписала Афра, но и преди писах, има причина да разкара агенцията от профила в инста.

Не знам какво ще прави с Пера, това ми е любопитно.

# 339
Добре де,ако ще представят така нещата аз имам едно питане. Защо тогава въобще взеха Афра,предложиха й ролята и така нататък. Че Батьо и ботокс си слага,че да го изиграе доста по-млад и да не бледнее пред младото гадже. Защо не взеха от самото начало тази Бергюзар или Кенан да беше играл с жена си. Също така от самото начало се видя, че двойката Афра и Кенан няма да го бъде. Седят смешно един до друг. Защо още тогава не промениха нещата,да са сменили сценария, за да не падне рейтинга и да не се стига до където са сега нещата.
Не съм съгласна Афра да го отнесе.

# 340
Време е и Афра да смени продуцентската компания. Ето в днешното интервю можеше да й зададат въпроси за Пера, която предстои да излезе, ама нищо не питаха.

# 341
А дали затова Афра да почива този сезон. И затова в момента да няма нови проекти и да е с малкото, които има. Да го играе сигурно. Ако се опитва да смени продуцентската компания, чака да й приключат договорите,ако е подписала нещо с гадни клаузи. Също така да сменя мениджърите. Възможно ли е да се опитва да смени всичко?
Ще се радвам да се отърве и да има повече свобода Simple Smile

# 342
Афра трябва да махне Бейза според мен. Тая за нищо не става.

# 343
Афра трябва да махне Бейза според мен. Тая за нищо не става.

А не, как ще махне това бижу Бейза. 😜

# 344
  • Яко в Матрицата...

Това е обобщение на интервюто на Кенан.

Общи условия

Активация на акаунт