🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 123
  • 735
  •   2
Отговори
# 345
  • София

Това е обобщение на интервюто на Кенан.

Е добре де, той не казва такова нещо, как не ги е срам. Колкото и да не им харесвах партньорството, това е много тъпо

# 346
В Х предполагат, че братът на Мерт се жени днес. 🙂

# 347
  • Яко в Матрицата...

Това е обобщение на интервюто на Кенан.

Е добре де, той не казва такова нещо, как не ги е срам. Колкото и да не им харесвах партньорството, това е много тъпо
Изключително грозно, бих казала.

# 348
Кенан е голяма звезда с позиции и няма да го оставят той да обере негативите.

# 349
  • София
Както обещах, в Х има стая за Афра, фенката, която я е отворила има 1000 последователи. Принципът, за незапознатите, на стаите в Х е - ако аз вляза, всички, които ме следват я виждат. В момента има около 40 човека. Толкова много са интересуващите се

# 350
Както обещах, в Х има стая за Афра, фенката, която я е отворила има 1000 последователи. Принципът, за незапознатите, на стаите в Х е - ако аз вляза, всички, които ме следват я виждат. В момента има около 40 човека. Толкова много са интересуващите се

Какво говорят вътре?

# 351
  • София
Здравейте, за пръв път пиша в този форум, досега само съм чела. Но така и не успях да разбера какъв е проблемът между двете групи, защо постоянно има някакви дрязги между вас?

Сложно е и безсмислено бих казала.

Анабел, нямам представа.

# 352
И малко ИИ за лека нощ 🌃

# 353
Още една актриса влиза в "Сухо лято".

# 354
Здравейте, за пръв път пиша в този форум, досега само съм чела. Но така и не успях да разбера какъв е проблемът между двете групи, защо постоянно има някакви дрязги между вас?

Можеш да попиташ и там
Доста обяснителни са и дават поучителни съвети от Google

# 355
Тази Йетер щяла да бъде съпруга на Хасан, ама нали пишеше, че той се жени за Бахар след като Осман отива в затвора?

# 356
  • София
Тази Йетер щяла да бъде съпруга на Хасан, ама нали пишеше, че той се жени за Бахар след като Осман отива в затвора?

Вече двама герои в сериала явно ще имат по две жени....

# 357

Вече двама герои в сериала явно ще имат по две жени....

Тамън по вкуса на комшиите. 🤪

# 358
Привет момичета.Отварям темата и какво да видя,набиване на канчета и тук.Стана ми смешно.Прочетох мнението на гостенката ни и позволете ми да отговоря.Нямах такова намерение,защото тия дъвки съм ги чела в една друга тема ама ако не ми "набиваха канчето" и на лични щях да се въздържа от отговор.Извинете,че ще стане дълго и моето.Скъпа Марина,ако наистина си фен на Афра ще видиш колко странна е ситуацията в момента и ще се тревожиш не за пУрко и какво ни е мнението за него,а точно за нея.Афра е много талантлива,красива и слага в джоба си много от колежките си които не заслужават чак толкова внимание.Напусна един проект и то преди края на сезона в който абсолютно не и беше мястото.Започна ваканция напълно заслужено.И докато колежките и си почиваха и чакаха нови проекти,някои старите си,едни преминаваха от един проект в друг,то Афра остана някъде между пУрко,така както не говори и не показва личния си живот,точно него навря в очите на хората и никакви признаци за професионален такъв.Та да спомена нещо и за личния и живот.Той е бил много на показ с Мерт Яз....Ако си се интересувала има много снимки,видеа,даже съвместни интервюта и въобще не е бил скрит.Личния и живот стана тайна с другия Мерт.Не харесвахме МертЯ защото не се държа по мъжки,а се опита да подрони репутацията и.Но истинския възход в професионален план започна точно след раздялата им и новите отношения с Мерт РД.Три години феновете гледаха Ферит и Сейран въпреки нелепите сценарии на 2-ри и най-вече 3-ти сезон.Точно Рибарчето ги изстреля в звездните им кариери.Дали връзката им е била истинска или ПР е все едно,защото не тя,а химията между двамата на екрана и прекрасната игра ги направи звезди не само в Турция.И какво се случи след това.Рекламите са си реклами.Почти всички актьори участват в такива,дори и зад пределите на Турция.Тях въобще не ги броя,защото не се изсква кой знае колко за да си модел.Освен това много професионални модели след това се пробват в киното,което е по-престижното.Колко успяват да се задържат и станат звезди е друг въпрос,но една звезда от киното да си остане само модел не знам дали има такъв случай.Както и да е.Мерт го изловиха с някаква бройка,все пак не е давал обет за монашество и на всеки му е ясно,че няма да си ляга сам, и се изсипа една помия върху него,и не само върху него ами и цялото му семейство или това се забрави.Мерт обаче излезе,каза няма такова нещо и продължи да снима.Реклами,сериал за платформа,който се получи изключително добре,сериал за телевизия,който не му се получи чак толкова добре,впечатли феновете си с един тенис мач ли,турнир ли,не знам как да го нарека защото не съм много в час,ей така,между другото,докато си почиваше.Сега се готви за нов проект и то не с коя да е продуцентска компания и нито дума за личния си живот.Какво направи Афра?Освен пУрко,Наги и колата на пУрко,не показа нищо друго.Никакъв признак на професионална изява.Защо не ни харесва пУрко.Ами,извини ме,но след голямото "плюене" на МРД,че бил шкембелия,че бил грозен,че нямал харизма и не е за нея,и лично на мен някои хора ми навираха снимки на някакви извънземни красиви мъже,достойни за Афра,тя от коне избра магаре.Оставяме външния вид.И МЯ и МРД са класи над него.Стигаме до професионализъм.Аз не разбрах с какво точно се занимава той и не той,а тати който го е наредил някак си,докато и двамата Мертовци с упорид труд са постигнали всичко в живота си.Нито единия,нито другия са родени със златни лъжички в устата.Освен това непрекъснато на небосклона изгряват нови звезди и то не с личния си живот.Една Хелен Кандемир например.Много талантлива,не толкова красива,но прави такова Джиджле в сериала си,че е невъзможно да не и се възхищаваш.Новите,млади актриси от 17 и Истанбул,които не са по-красиви или талантливи от Афра,но зрителите са полудели по тях.Ами за това си актьор в крайна сметка.Не дали си красив,а дали ще успееш да ме убедиш и накараш да се вълнувам от героя ти.Дано Афра не го е забравила и скоро се включи не с пУрко и Наги ами с проект където да покаже наистина професионализма си  и продължи звездната си кариера.Тревожи ме точно кариерата и,а не с кого си ляга и става.Тревожи ме,че на хоризонта не се задава нищо ново с нея.Та ако си разбрала,разбрала.Ако ли не вече си е само твой проблем,но не и наш,на пишещите в тази тема.

# 359
  • София
Само да допълня Мими. Аз много добре знам кои са били на събитието на Булгари в Ню Йорк и ми е ясно, че Афра не е била поканена. Но въпросът е, че самият й договор дотук за мен е разочарование, защото за 10 месеца има няколко снимки и една събитие тип вечеря. Това не разбрах с какво обижда самата Афра, че аз се ядосвам, че няма нищо около Булгари. Сега явно ще има списание или поне силно се надявам да е или това или реклама, но не реклама тип 3 снимки, а един хубав клип.

Няма лошо да почива известно време, тя го искаше още миналия сезон.

Фактът, че толкова пишем за нея говори, че все още се интересуваме. Проблемът ще е, ако спрем да я обсъждаме и качваме единствено официална информация.

Общи условия

Активация на акаунт