🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 083
  • 735
  •   2
Отговори
# 420
Вкусът на турския зрител е непредсказуем, не само рейтингите Simple Smile

На мен ми е странно как Далечен град толкова се харесва на хората, колкото и пъти да съм гледала никакви откъси от него, все не разбирам този хайп по него, дори главните не са толкова талантливи, пък за химия да не говорим, Синем Юнсал е сладка, но само до там, едни и същи изражения на лицето (съжалявам,ако има нейни фенки тук)

# 421
  • Яко в Матрицата...
За всеки влак си има пътници и това е добре.

# 422
Аз се радвам, че Мерт снима ББСО, защото много ги харесах с Мирай. Надявам се някой ден да снимат заедно и проект за телевизията.

# 423
  • София
Аз се радвам, че Мерт снима ББСО, защото много ги харесах с Мирай. Надявам се някой ден да снимат заедно и проект за телевизията.

Нямам нищо против Мирай, даже щях да се радвам да му е партньорка в новия сериал. Друго имах предвид, но това си е мое мнение.

# 424

На мен ми е странно как Далечен град толкова се харесва на хората, колкото и пъти да съм гледала никакви откъси от него, все не разбирам този хайп по него, дори главните не са толкова талантливи, пък за химия да не говорим, Синем Юнсал е сладка, но само до там, едни и същи изражения на лицето (съжалявам,ако има нейни фенки тук)

Е как да нямат химия? Имат химия, колкото имат два бора в гората. 😁

# 425

Е как да нямат химия? Имат химия, колкото имат два бора в гората. 😁

Да, моя грешка 😅

# 426
Сама не си вярвам, но дано някоя снимка и с Мерт да видим 😂. Честито на младото семейство.🧿

# 427
  • Яко в Матрицата...
Не вярвам, Ив 😃

# 428
Аз също, но все пак може пък и някакво чудо да стане. Поне амджата да се смили над нас.😂

# 429
Аз нямам никакво доверие на мениджърите и екипите на Афра и Мерт. Предвид цирковете, които гледаме и последните им проекти. Аз не държа да се снимат нон стоп в дизита. Има реклами,има списания,има платформи. Гледайте в момента Хандето как я представят. Тя има много силна реклама в момента като независима жена. Популярна. Бизнес дама,работлива. Тези слухове със Шнура. Да пише,платформи,това онова. Джемрето се скъсва да снима и да се рекламира. Не са й кой знае какви проектите,но са сравнително успешни. Пак в положителна страна я показват. Серенай има лице, което може да си позволи да е бунтарка,лоша и така на нататък.
Толкова ли е сложно и Афра да я представят като силна независима бизнес жена. Мерт също. Сега при него се е позакрепило положението, но до кога. Дано остане така.
Искам най-доброто за нашите. Да станат известни и утвърдени,че да не зависят от никой

# 430
  • София
Сама не си вярвам, но дано някоя снимка и с Мерт да видим 😂. Честито на младото семейство.🧿

Все си мисля, че трябва да е бил на сватбата. В Шиле е била, удобно място, изглежда гостите не са били много.

# 431
  • Яко в Матрицата...
Ако не е бил на Бали, значи е бил на сватбата Simple Smile

# 432
Нали ние бяхме злобни, сега кой тайно ще се радва ако сериала на Мерт спре като Деликанлъ, да бил издържал сериала на Мерт, защото втори провал щял да бъде зле за него 😒

# 433
  • Яко в Матрицата...
Стига аблите да харесат сценария, ще издържи. Това е най-важното - интересна история. Надявам се Сема Е. да знае какво прави.

# 434
Стига аблите да харесат сценария, ще издържи.

Дано издържи, искам да гледам как хейтърите се пукат от злоба 😜 знаем колко много се радваха, че приключи за да се подиграват после как е свършил преждевременно

Общи условия

Активация на акаунт