🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 076
  • 735
  •   3
Отговори
# 435
Анабел, зарежи, няма да промениш хората. Злобата си е злоба Simple Smile Това е положението за жалост

# 436
  • Яко в Матрицата...
Стига аблите да харесат сценария, ще издържи.

Дано издържи, искам да гледам как хейтърите се пукат от злоба 😜
Важното е да успее Мерт. И не е нужно да има рейтинг 15 Wink

# 437
Анабел, зарежи, няма да промениш хората. Злобата си е злоба Simple Smile Това е положението за жалост

Да, ама ме дразни че това се казва за нас а в същото време и друг прави същото

# 438
Африните цял ден се тръшкат в Х, че Мерт имал гадже, ама го криел. 😁 Да ходят да се интересуват от Пешо, какво им пука какво прави Мерт. 😜

# 439
Африните цял ден се тръшкат в Х, че Мерт имал гадже, ама го криел. 😁 Да ходят да се интересуват от Пешо, какво им пука какво прави Мерт. 😜

И къде е това гадже, миналата година кри ли го 😂

# 440
  • Яко в Матрицата...
Ааа, не може така - веднага да показва. И нея ще я разнищим както си трябва, няма само П. да страда 😂

Анабел, миналата година набързо се отрече от Селин...

# 441
Стори от Афи в подкрепа на стар наш познайник от YC.🙂 Отвратителен герой имаше, много нелепо развиха линията му в сериала, но актьора ми хареса.

# 442
Ааа, не може така - веднага да показва. И нея ще я разнищим както си трябва, няма само П. да страда 😂

Анабел, миналата година набързо се отрече от Селин...

Слава Богу неговата ПР излагация продължи само 2 седмици. 😁 Афра направо го издуха по излагации тази година. 🤪

# 443
Нали ние бяхме злобни, сега кой тайно ще се радва ако сериала на Мерт спре като Деликанлъ, да бил издържал сериала на Мерт, защото втори провал щял да бъде зле за него 😒

Това е , защото подкрепят патрона си Радват се на успехите му И в радост и тъга са пълен съпорт
Известни още като ФП ( Фейк Патрон) JoyJoy

Че то  ПХ има гадже  , та Мерт ли да няма Grinning

"Има  разлика между това да криеш нещо и просто да не се опитваш да го демонстрираш. Не криеш нещо само, защото не полагаш усилия да го показваш. Този човек не се опитва да доказва каквото и да било на когото и да било.Той просто живее "

# 444
Не се дразни Blush
Казах ти имаме си фенове Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз се гордея

Да, ама ме дразни че това се казва за нас а в същото време и друг прави същото

# 445
Ами поне Деликанлъ приключи бързо и не му се наложи да се излага 17 епизода, че и това видяхме.

# 446
Като сме на тема сватби Simple Smile

# 447
  • София

Наде, ще докараш инфаркт на някой.

Едиз и на мен ми е един от любимците от Рибарчето.

Мерт го разчекнаха - Лондон, Ница, сватба. На Родос не го ли пратиха вече?

# 448
Момичета,какво става с тези рейтинги?Ново-старо,на всичко рейтингите са плачевни.Рейтинга и на Розите хич го няма.Само Истанбул и 17 са дръпнали.Омръзна ли му на драгия турски зрител да гледа все едни и същи истории,поднесени по различен начин?Истанбул е по-различна манджа,по-динамична,няма разтягане на тайни,но в 17 цял сезон се търси един брат.Все си мисля,че е заради засегнатата тема за сираците.Наистина турския зрител е непредсказуем.Абе наш Мерт да не е бил с гаджето на сватбата,та да няма снимка?Ама ако не показва изгората право си е момчето.Ще се започнат пак едни клетви,та чак до десето коляно.Гаджета,майки,бащи,братя,сестри,снахи и техните роднини,всичко ще е под ножа.Най-добре да си направи една "химия" с Лизгето и един ПР,та да се запрат малко клетите клетвомани.Може пък и да им хареса Осбах или Бахман.Второто по ми харесва,звучи като Батман.Работата е "Рипни,Бахар ханъм,да тропниме,да се пукат душманине".До там я докарахме.

# 449
Добро утро, момичета!😊

Още едно попълнение имаме.

Общи условия

Активация на акаунт