🌹Афра Сарачоглу & Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Pera • Susuz Yaz ✨Тема 21🧿

• 21 061
  • 735
  •   3
Отговори
# 540
Вал Явно са има ли досег до такива мъже, иначе не си обяснявам защо винаги си мислят че Мерт е най-големия изневерител и е изневерявал на Афра

Защото искаха и не получиха Мерт
Така и не намират сили да преодолеят това си силно желание все още
Колкото и да отричат и  857574 поста да напишат ,  архивите са живи Grinning
Да не забравяме , че дори в омразата си бягат по тенис кортовете да се разочароват още и още JoyJoy

Оо, пък това не подлежи изобщо на коментар, да отидеш на мач на човек който не харесваш само за да кажеш как си е изгубил харизмата, и да го представяш като твое лично мнение и наблюдение, но когато кажеш нещо че не ти харесва в Афра, например (тоалет) то се превръща в хейт. Трябва ли всичко да харесваме, което тя носи или Мерт, за да докажем че сме им фенове

# 541
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Пс, няма да е зле първо да проверите израза, роклята не е нейната просто 😂😂
Анабел, аз написах че за мен роклята не е нейна, точно с идеята че не й отива, а кой какво си е превел няма да гадая Joy

# 542

Анабел, аз написах че за мен роклята не е нейна, точно с идеята че не й отива, а кой какво си е превел няма да гадая Joy

🤣

# 543
Мале, този човек се представя за журналист,а едно обикновено четене с разбиране не може да направи като хората Joy
Никой не е казвал, че роклята не е на Афра. Ясно, че си е нейна.
Коментира се,че не е нейната, като,че не е за нея. Не й отива на фигурата или нещо такова.
Ох майко, умирам от смях Joy
И това да отидеш на мероприятие, специално за да хулиш после някой и да лъжеш,че си журналист. Е това вече е хейт отвсякъде.
Нашето, където си коментираме си е чисто изказване мнение.
Мале мале Joy
Хайде у лево,че ми писна

# 544
Мале, този човек се представя за журналист,а едно обикновено четене с разбиране не може да направи като хората Joy
Никой не е казвал, че роклята не е на Афра. Ясно, че си е нейна.
Коментира се,че не е нейната, като,че не е за нея. Не й отива на фигурата или нещо такова.
Ох майко, умирам от смях Joy
И това да отидеш на мероприятие, специално за да хулиш после някой и да лъжеш,че си журналист. Е това вече е хейт отвсякъде.
Нашето, където си коментираме си е чисто изказване мнение.
Мале мале Joy
Хайде у лево,че ми писна

Скрит текст:
знам,че ставам досадна като ги коментирам, но много ме кефи как се пенят от всяка наша дума и много ми харесва да ги дразня

# 545
  • Яко в Матрицата...

Aко трябва и от български на български ще се превежда, какво да се прави...

# 546
Трябва да направим видео връзка между нас и съседите:stuck_out_tongue_winking_eye:
Ние пишем,те отговарят
А то нещо като подслушване зад вратата се получава
И после,кой чул,кой недочул,казали.....

# 547
Сега се замислих, че ние се ядосваме на някакви малки неща, но като гледам какви неща се случват в нашата мила родина, се отчайвам супер много, какви хора има, да ние се кахърим за някакви дреболии, но нещата които си случват в България ме натъжават супер много.

# 548
Аз все пак си мисля обаче, че темата ни е за Афра и Мерт. Стига толкова сме я загрознявали със негативна енергия от други места.
Който иска да се пени

# 549
Аз все пак си мисля обаче, че темата ни е за Афра и Мерт. Стига толкова сме я загрознявали със негативна енергия от други места.
Който иска да се пени

Ще се опитам, щом наскоро успях да не коментирам и сега мога 😂

# 550
Сега се замислих, че ние се ядосваме на някакви малки неща, но като гледам какви неща се случват в нашата мила родина, се отчайвам супер много, какви хора има, да ние се кахърим за някакви дреболии, но нещата които си случват в България ме натъжават супер много.

Скрит текст:
Аз също,
толкова години съм на тази земя,в тази страна ...
Не съм чувала,не съм виждала,даже и не съм предполагала до каква степен ще се изроди българският народ
Не мога да повярвам какво се случва с хората,които до вчера си помагаха,общуваха,споделяха и милееха за родното,за България
Все едно съм живяла в балон,който изведнъж се спука
Спука се и потекоха реки от злоба и ненавист.
Това вече не е моят народ,това не е моята страна
Жално ми е за нас,жално ми е за идващите поколения
И разбирам носталгията на по-възрастните хора по старите спокойни и пълни с веселие години
Бог да ни пази

# 551

Скрит текст:
Аз също,
толкова години съм на тази земя,в тази страна ...
Не съм чувала,не съм виждала,даже и не съм предполагала до каква степен ще се изроди българският народ
Не мога да повярвам какво се случва с хората,които до вчера си помагаха,общуваха,споделяха и милееха за родното,за България
Все едно съм живяла в балон,който изведнъж се спука
Спука се и потекоха реки от злоба и ненавист.
Това вече не е моят народ,това не е моята страна
Жално ми е за нас,жално ми е за идващите поколения
И разбирам носталгията на по-възрастните хора по старите спокойни и пълни с веселие години
Бог да ни пази

За съжаление изроди има навсякъде, няма повече да засягам темата и да пиша тъжни неща, все пак тук сме за хубаво, просто ми стана малко тъжно какво се случва в България

# 552
Анабел, извинявай,ако прозвучах грубо. Пиши си каквото душа ти иска Simple Smile
По-скоро имах предвид, че не искам да коментирам лоши хора и да им обръщаме толкова много внимание. Няма нужда да се възгордяват още повече.
Виж, че те са и такива особи, които си търсят заяждане,скандал, негативно. Дай им да ни се подиграват. Умишлено предизвикват.
А на мен почна да ми идва в повече и не ми се занимава. Не искам ние да излезем лоши накрая и недай си боже отговарящите за бг мама да ни накажат.
Ще си пиша каквото искам за Афра и Мерт. На никой не съм длъжна Simple Smile Пък, който иска да ни седи на балкона,да ни коментара,цитира и така нататък.
Та,не е лично към теб, извинявай Simple Smile

# 553
Анабел, извинявай,ако прозвучах грубо. Пиши си каквото душа ти иска Simple Smile
По-скоро имах предвид, че не искам да коментирам лоши хора и да им обръщаме толкова много внимание. Няма нужда да се възгордяват още повече.
Виж, че те са и такива особи, които си търсят заяждане,скандал, негативно. Дай им да ни се подиграват. Умишлено предизвикват.
А на мен почна да ми идва в повече и не ми се занимава. Не искам ние да излезем лоши накрая и недай си боже отговарящите за бг мама да ни накажат.
Ще си пиша каквото искам за Афра и Мерт. На никой не съм длъжна Simple Smile Пък, който иска да ни седи на балкона,да ни коментара,цитира и така нататък

Не си прозвучала груба в никакъв случай, така си е. Просто аз много се впечатлявам от такива неща и се дразня много, няма защо да ми се извиняваш даже аз трябва да се извиня на всички вас, защото ставам досадна и вместо да пиша за Афра и Мерт аз се занимавам с някакви хора 😀

# 554
Недей,не си заслужава. Твоето здраве е преди всичко.
Не им доставяй удоволствие
Heart
Ще си пиша каквото искам за Афра и Мерт. На никой не съм длъжна Simple Smile Пък, който иска да ни седи на балкона,да ни коментара,цитира и така нататък

Не си прозвучала груба в никакъв случай, така си е. Просто аз много се впечатлявам от такива неща и се дразня много, няма защо да ми се извиняваш даже аз трябва да се извиня на всички вас, защото ставам досадна 😀

Общи условия

Активация на акаунт