Среща на новите кучета!!! - 3-та серия

• 10 545
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
Варна Варна ние от ПЛОВДИВА сме същите ЗАСПАЛИ ГАНИ smile3514

# 136
И на мен 18.30 ми е много удобно. И си мисля, че по това време ще има места навсякъде.

# 137
  • Варна
Варна Варна ние от ПЛОВДИВА сме същите ЗАСПАЛИ ГАНИ smile3514
Е пък може ли такова нещо. newsm12

# 138
  • София
Аз няма да успея да се класирам за 18ч30, но за 19 ще съм на линия.
 Peace

# 139
  • София
Привет Wink
Датата и часа са ми ок по принцип, обаче ми турете едно питанче и на мен за всеки случай. Ще потвърдя съвсем скоро! Hug  bouquet Ама пък закъде без корема а и ще има много нови малки сладки пупита на срещата тааааа  Laughing

# 140
Аз съм твърдо ЗА Дон домат
Любимата ми пицария! Сервират бързо, готвят вкусно  Peace
Предполагам, че и аз ще дойда, нищо че няма да се видя изобщо с мъжа си.
В крайна сметка, той си скита нагоре-надолу (нищо че е в командировка), няма аз да се лишавам от тази среща!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 141
  • София
КалиPeace
Ние с мишока сме си "подарили" по една ергенска вечер тази седмица- той в момента е на концерта на Айрън Мейдън, аз в четвъртък ще се видя с вас Hug
важното е разнообразие да има! Peace

# 142
КалиPeace
Ние с мишока сме си "подарили" по една ергенска вечер тази седмица- той в момента е на концерта на Айрън Мейдън, аз в четвъртък ще се видя с вас Hug
важното е разнообразие да има! Peace
По една ергенска вечер е ОК, разбира се, и ние така винаги сме живяли, всеки се вижда с приятели от време на време.
Ама той тая година не се спря. А в същото време Калоян не спря да боледува и същевременно аз да работя откъщи и да го гледам болен...
Сега замина днес, връща се за една вечер и после пак.  #Cussing out
И аз в името на любовта трябва да се лиша от срещата.
Да, ама не  Crossing Arms
Ударих го на излияние на душата  ooooh!

# 143
  • София
Спокойно, миличка, нали затова всички сме тук- за да се подкрепяме, успокояваме и разбиране!
Много ще се радвам да се запозная с теб в четвъртък!
Стискам палци хлапето ти да се оправи!

Момичета, какво мислите за предложените варианти? newsm78

# 144
Хайде бе Варненки и ние да се организираме.Много сте мързеливи. smile3512
Хей, Варненки ако правите среща след 10.06.2007 г. ме бройте и мен...  Laughing Laughing Laughing Дръжте ме в течение, плс  Rolling Eyes

Мацки, малко ме притеснява да се изтъпанчим 15 души някъде без резерве.  newsm78

Последна редакция: пн, 04 юни 2007, 21:53 от Veri4

# 145
Мацки, малко ме притеснява да се изтъпанчим 15 души някъде без резерве.  newsm78
Да, това е проблемът в Дон Домат. Че не правят резервации  newsm78
Но пък обикновено в този, за който е писала Вили, има места.  newsm78
Знам ли и аз...

# 146
  • София
Момичета, аз минавам по Дондуков само с колата и не ми е много удобно да спирам...
 Но мога да се пробвам утре вечерта като се прибирам да отскоча до там и да видя на място как стоят нещата. А през деня ще направя всичко възможно да го прозвъня, за да имам все пак някаква предварителна подготовка.....
Но може ако също  на някой му е удобно- да провери на място
Айде само да ми кажете дали сте навити за там или ще се спрем на някакъв друг вариант? И съответно- колко мацки ще сме?

# 147
Ок!!!

Вили, аз работя до ЦУМ и утре на обяд ще се разходя до Дон Домат за да поразпитам, каква е възможноста за резерве или свободни места за четвъртък вечер. Ако не ми гарантират места ще се разходя и до другите заведения по Дондуков. После ще Ви пиша...

# 148
Аз, като видна представителка на Варна, съм за среща когато и където кажете /само не и през деня/.  Верич, много бих се радвала да се запознаем на живо  Heart Eyes, така че ако момичетата са навити предлагам да съобразим срещичката с твоето присъствие в нашия прекрасен град хихих  Laughing

# 149
Аз, като видна представителка на Варна, съм за среща когато и където кажете /само не и през деня/.  Верич, много бих се радвала да се запознаем на живо  Heart Eyes, така че ако момичетата са навити предлагам да съобразим срещичката с твоето присъствие в нашия прекрасен град хихих  Laughing

Много благодаря... Ще се радвам да се запознаем, а и да ви запозная с дивака в подписа ми.  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт