Ухапвания

• 195
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, бях на почивка и се върнах с много сърбящи и червени петна. Човекът с мен, на който спахме на едно легло няма нито едно ухапване, само аз имам. Чудя се какво е това чудо, никога не ми се е случвало такова нещо.

# 1
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте, бях на почивка и се върнах с много сърбящи и червени петна. Човекът с мен, на който спахме на едно легло няма нито едно ухапване, само аз имам. Чудя се какво е това чудо, никога не ми се е случвало такова нещо.

Дървеници?

# 2
И аз се чудя какво е това чудо. Може ли дървениците да хапят само единият човек, а спахме на едно легло.

# 3
И аз се чудя какво е това чудо. Може ли дървениците да хапят само единият човек, а спахме на едно легло.

Може, мен ми се лепят комари и кърлежи, на моя мъж пък бълхи. Имат си предпочитания гадините. Често ни се случва като ходим някъде заедно единия да е наяден целия, другия нищо му няма.

# 4

Ужасни са тези ухапвания на много места и сърбят, никога не ми се е случвало такова нещо. С какво да мажа се чудя.

# 5
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На пазара има богата гама от лекарства. И мазила, и хапчета. Във всяка аптека ще ви продадат без рецепта.
Дермодрин за мазане + Рупафин за пиене, примерно.

# 6
Така изглеждам като ме нагризат дървеници, да. Питайте в аптеката да ви препоръчат нещо. И изперете всичко от куфара, плюс чаршафи и дрехи, напръскайте и спалнята. Защото има вероятност да сте си донесли от тях и вкъщи.

# 7
Така изглеждам като ме нагризат дървеници, да. Питайте в аптеката да ви препоръчат нещо. И изперете всичко от куфара, плюс чаршафи и дрехи, напръскайте и спалнята. Защото има вероятност да сте си донесли от тях и вкъщи.
Вкъщи не съм спала още, тази сутрин се прибрахме. Иначе всичко ще сложа в пералнята. С какво може да пръскам като препарат?
Иначе се притесних, защото е на много места по тялото, не на един участък или два. Взех мазило от аптеката и противоалергично за пиене.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 13:14 от daisy12

# 8
Аз пръскам с това, продава се в аптеките, но не навсякъде го има. Безопасно е за кучета, котки, птици и изобщо за домашни любимци.

# 9
Прилича на ухапване от дървеници. Всичко в пералня на 90 градуса, ако имате сушилня, може и  през нея да се минат след това.
Огледайте и саковете и всичко из багажа.

Иначе за мазане - дермодрин и някакъв антихистамин за пиене.

Ето това препоръчвам да си напръскате в къщи. И по сайтове се продава.

https://agro-apteka.bg/knockout-bedbug-killer-gotov-sprey-sreshtu-darvenitsi

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 17:30 от NellyN

# 10
Ако това са дървеници уведомете и мястото, където сте спали. Наблюдавайте да не сте ги донесли вкъщи. Освен ухапвания оставят и характерни черни точки. Намират си места не само в дървото, но и по ръбовете на матраците.
Бързо оправяне и дано да не сте ги пренесли.

Общи условия

Активация на акаунт