💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 13 099
  • 435
  •   184
Отговори
# 285
  • София
Само на мен ли ми се стори, че след като Жани се върна от битка и си легнаха държането за ръце и особено влажния поглед на Алекс ми говорят за друга близост. Те от къде се познават?
Тренираха заедно.
И с други може би? Такива които (все) още се са в едно племе с тях? Thinking

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 14:09 от dido2k

# 286
Пак да попитам Simple Smile Каква е драмата с Михаела и продуцентите ?

# 287
Скрит текст:
Само на мен ли ми се стори, че след като Жани се върна от битка и си легнаха държането за ръце и особено влажния поглед на Алекс ми говорят за друга близост. Те от къде се познават?
Тренираха заедно.
И с други може би? Такива които (все) още се са в едно племе с тях? Thinking
Да, с близнаците. Иван си го каза още в първия епизод. Заедно са били и при Раро, и при Данчо.

# 288
  • София
Да, с близнаците. Иван си го каза още в първия епизод. Заедно са били и при Раро, и при Данчо.
Аз си мислех за някой от блатото, но може и да се бъркам.

# 289
С близнаците, да. Затова Александра ги брани като майка-орлица. Нали още първата вечер Жани и един от близнаците си говореха, че се познават и той искаше да спят в 1 стая.

# 290
Близнаците са близки с Жаси от сините. Имат клипчета в ИГ.

Аз имам въпрос...Жани и тая Александра не тренираха ли и при Михаела? Сякаш съм ги виждала заедно с нея!?

# 291
Виждам , че много си задават въпроса ,защо никоя от зелените жени не изяви желание да нареди пъзела . Защото лекарите по съдебна медицина в моргата , после трудно ще сглобят пъзела от чарковете им.
Симона рязко ми олекна , а ми беше абсолютния фаворит. Първо се хвърляше без да има нужната сила накрая при влаченето на варела. От тези жени дето , аз сама всичко мога и всичко знам най-добре. И да нарича паетньора си глупак по време на носенето , беше много грозно. Боян хвърли варела на скарата по същия начин , по който го правеха и другите племена. Пълна тъпотия да пратиш смесена двойка при най -големите варели . Представям си Близнака и Йоана да бяха пратили. Жалко ,жалко наистина много си харесвах Симонка , а рядко бъркам.
ПЕПЕлянко ,е такъв хитър зависчия. Знае си ,че на силовите ще издиша и рано рано пусна отровичката , а на Джасито толкова и трябва.
Прочетох че приличал на Калинката...единственото общо с калинки е ,че ни има за такива

# 292
Да, и аз се разочаровах от Симона...
И не разбирам защо всички харесват и се подмазват на Пепи. Той се прави на много велик.

# 293
Не понасям Крис,след него Велизар. Първия като го чуя да говори изчезвам в кухнята,че мъжО също гледа игрите. Нищо не ми е направил човека обаче изпитвам нещо непоносимост към него. До снощи не харесвах зелените,но евала за битката снощи. По точно на мъжете, раздадоха се на макс, браво!!!

# 294
===
ПЕПЕлянко ,е такъв хитър зависчия. Знае си ,че на силовите ще издиша и рано рано пусна отровичката , а на Джасито толкова и трябва.
Прочетох че приличал на Калинката...единственото общо с калинки е ,че ни има за такива
И аз мисля, че няма нищо общо с Калинката. Не успявам да открия къде се крие неговата привлекателност, която очевидно доста хора виждат.

# 295
Аз на този етап не съм съгласна с обвиненията към Тома, че не бил джентълмен. Възможно е и да е така, но на силова битка за територия, за участници, които идват от плажа, а и форматът е, че всички са силни /мъже и жени и се борят за първо място/, джентълменството на близнаците, налитащи на бой ми се стори преиграно.
Рано е още да се слагат етикети.

# 296
Ами манипулативен е. Интересен за младите акцент , цинично саркастичен , за хора не сблъсквали се с такъв типаж е интересно и "звучи умно". Не мисля , че е глупав . Съвсем хитро подхожда към Чичо Емо , като му прави все забележчици , поправя го един вид му дискрадитера авторитета. Не че на някой му пука за доматИТО , но е адски противно някой да те гледа в ръцете и да ти намира кусури. Чичо Емо си е от старата генерация и за него уважението към възрастните е норма. Още повече , че не говорим за някакъв дядко от пейките ,а за човек обучил шампиони ,чиято работа и стаж цял живот е да изгражда млади таланти. Пепко не зная дали е тренирал някого ,но дано не е в утринна физзарядка  . Joy

Последна редакция: вт, 08 сеп 2026, 17:51 от AuroraBB

# 297
Йоанна се справи много добре през шурикените. Не знам какво очакваше от нея Тома с варелите, че ѝ се развика. Явно не прецени колко по-слаба е тя. И Йоанна схвана идеята на пъзела преди близнаците. Не мисля обаче, че някой от тях би ѝ преостъпил мястото си в реденето, както и че другия близнак ще я слуша. Физически са много силни зелените, но не мога да харесам основното им ядро - близнаците и Тома.

Сините са много различни и уви, нямат нито много силни, нито много умни играчи. Все още очаквам да видя Исус какво може. Пепи прекали с мрънкането как се връзват домати.

Радвам се, че Вулканите спечелиха. Не че много ги харесвам, но към момента най-малко ме дразнят. Тяхното трио Велизар - Краси - Мира ме дразни по-малко от това на Зелените.

# 298
И да нарича паетньора си глупак по време на носенето , беше много грозно. Боян хвърли варела на скарата по същия начин , по който го правеха и другите племена. Пълна тъпотия да пратиш смесена двойка при най -големите варели . Представям си Близнака и Йоана да бяха пратили. Жалко ,жалко наистина много си харесвах Симонка , а рядко бъркам.
  Боби може да е свикнал да работи с изпаткали женици  ама гадно си беше това с обидите и много странно как му повтаряше да ритене варела "като мъж". При сините стратегията беше почти перфектна а червените тотално я объркаха и пак стигнаха по-бързо. Първият им рунд беше Ива и чичо й вадят полвин час голям варел. За зелените които имат 4те най-големи танка няма какво да кажем.

Пепето не е като калинките. Той е подценен а калинката и чичо му от Тавекс надценени

# 299
Някой беше написал, че при последният епизод се е разочаровал от всички, които е харесвал в някаква степен. Боя се, че и аз така.

Виждам , че много си задават въпроса ,защо никоя от зелените жени не изяви желание да нареди пъзела . Защото лекарите по съдебна медицина в моргата , после трудно ще сглобят пъзела от чарковете им.

Ще се приесъдиня към това мнение. Жените в зеленото племе само на теория имат права. На практика никой няма да ги пусне, а ако сгрешат, горките момичета... И не, не ги харесвам грам (с изключение на Йоана), както и не харесвам да се дават оценки по време на реденето на пъзела, но при зелените е тегаво да се проявява самоинициатива, ако не си в мъжкото ядро.

Симона рязко ми олекна , а ми беше абсолютния фаворит. Първо се хвърляше без да има нужната сила накрая при влаченето на варела. От тези жени дето , аз сама всичко мога и всичко знам най-добре. И да нарича паетньора си глупак по време на носенето , беше много грозно. Боян хвърли варела на скарата по същия начин , по който го правеха и другите племена. Пълна тъпотия да пратиш смесена двойка при най -големите варели . Представям си Близнака и Йоана да бяха пратили. Жалко ,жалко наистина много си харесвах Симонка , а рядко бъркам.

Голямо разочарование ми беше това. Толкова много харесвах Симона! Земна, човешка, с ценности, подготвена. Но...

П.П. Да се сравнява Калинката с някой от този сезон си е грехота. И да, няма хора с харизма и възможности, които да ми влязат в сърцето както някои други персонажи. Но - каквото. То пък аз съм много хубава. Grin

Общи условия

Активация на акаунт