💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 54 801
  • 1 386
  •   26
Отговори
# 1 365
  • София / Пловдив
Абе някой знае ли къде го има първия сезон на Игрите?
Може и на ЛС
Како новобранец викам да ги пробвам отначало :Д

Май го няма никъде. Аз гледам от сезон 2 и преди време правих опити да намеря първия, но го няма.

# 1 366
Да, мяркам само някакви части тук-там във vbox.
Жалко, ако е изгубен първия

Може и на ЛС
Како новобранец викам да ги пробвам отначало :Д

Май го няма никъде. Аз гледам от сезон 2 и преди време правих опити да намеря първия, но го няма.

# 1 367
След всичкия хейт, който събра, мисля че просто нр е пуснат, не просто изгубен.

# 1 368
Всичките сезони ги има в Нетера.

# 1 369
Здравейте!
Дали някой знае къде мога да гледам отново сезон 7 (иска ми се да си припомня битките на Калин). Никъде не го намирам (освен в Нова плей с абонамент, а на тях пари няма да дам Grinning )

Заповядай
Сезон 7

Всичките сезони ги има в Нетера.

Сигурен ли си, на пръв поглед виждам само 8-ми.
Не ми се ще да си взема план напразно.

# 1 370
Напиши в търсачката и би трябвало да ти излезе това:

Като кликнеш върху него, излизат и сезоните:

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 05:42 от Joy Ness

# 1 371
  • София
А трети дали го има някъде безплатно? Търся една сцена тези дни и не мога да намеря. Пък цял абонамент чак не ща Grinning

# 1 372
  • Bayern
А трети дали го има някъде безплатно? Търся една сцена тези дни и не мога да намеря. Пък цял абонамент чак не ща Grinning
На сайта, който е дал vigoletka  има и С3

https://ok.ru/video/3284778879531

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 10:29 от Roshla2006

# 1 373
Когато внимаваш да запомниш стъпките

🍷🍾

# 1 374
Този "Лабиринт" беше идейно подобен на няколко други елемента в игрите при което трябва да се дават команди на хора които не виждат. Традиционно почти всички са слаби на тези елементи и по всяка вероятност не ги тренират.

И друг път е имало игри с вързани очи и един даващ команди, ама май са били все по-груби - например да търкалят  по терена разни големи топки. Там не е нужна такава "фина моторика" и толкова прецизен тайминг на командите. Докато тук части от секундата решаваха дали топката ще мине или ще избяга. А и командите бяха по-сложни, не само напред, назад, наляво и надясно.

# 1 375
Може и на ЛС
Като новобранец викам да ги пробвам отначало :Д
Също имам мерак да го изгледам, но си мисля, че ще ми изглежда като "Седморката на Блейк " Joy

# 1 376
  • София
Калин с майка си и брат си е изкачил Матерхорн. Simple Smile

# 1 377
Изгледах пропуснатото. Горките сини. Ще си бетстват още доста време, ако не променят нещо.
Дино - голям сладур, но с тази котва с него, ще се озори срещу Светлин и Ваня.
Довечера ще съм за сини. Въпреки невъзможността им.
Червените са токсични. Да вървят на плажа.
Слава Богу, че г-н Изолатор се завърна в играта. Бях се притеснила, че ще пропуснат да набутат цяло племе в жегата и мизерията, гладни и мръсни на тази прекрасна локация.
Садистично удоволствие изпитват от продукцията. Сигурно са много горди със себе си. Браво.

# 1 378
Този Ол Старс като цяло е пълна пародия. Изобщо не е сезон, какъвто очаквахме и беше обещан. Изобщо не ме вълнува кой ще спечели. Най-вероятно някой от бившите победители ще му сложат короната на най-велик. За мен си има топ 3 от всички сезони и това са по ред на участие - Фифо, Момчил и Калин. Двама от тях изобщо и не участват и правят много добре.

# 1 379
Садистично удоволствие изпитват от продукцията. Сигурно са много горди със себе си. Браво.

Някога Хитлер е проумял една максима - много е трудно да накараш хората да те обичат, но много по-лесно е да ги накараш да мразят някого. И този принцип се ползва от всички диктатори.
Продуцентите също са схванали, че е много трудно (и много скъпо) да ни омаят с качествени игри (като например съоръженията на "Американски нинджа") и затова си бутат със стария разнебитен реквизит, а гледаемост си докарват не с любовта, а с омразата на зрителите като затова измислят все нови и нови гадости и нечестности, защото зрителското възмущение носи рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт