🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹 сезон 2, Тема #2

• 35 072
  • 611
  •   5
Отговори
„Ергенът: Любов в рая“ (Bachelor in Paradise) е част от световно успешния франчайз The Bachelor и предлага на зрителите различно телевизионно преживяване – изпълнено с горещи емоции, флиртове, сложни взаимоотношения и истински изненади.

В живописна и екзотична локация, далеч от ежедневието, участниците получават шанс да открият любовта. Сред райска атмосфера и спиращи дъха гледки те преживяват емоционални възходи и падения, създават нови връзки, взимат трудни решения и следват сърцето си. Всеки от тях внася своята индивидуалност, чар и темперамент, превръщайки формата в динамична и завладяваща история, която зрителите следят с интерес.

Любовта няма граници. А райският плаж е само началото.

Източник: www.btv.bg

Райна Караянева

Скрит текст:
Деси Маринова Zodiac Capricorn
40, учителка
@joannasing_official
Йордан Йорданов Zodiac Cancer
28, програмист
@yordanstt

Илиана Велинова Zodiac Leo
41, експерт психология на храненето
@ilianavelinova
Ива Иванова Zodiac Libra
26, инфлуенсър
@ivkabeibe

Александър Поповски
24, студент
@alexander_popovski
Иво Людмилов Zodiac Cancer
25, татуист
@ivoludmilov

Радослав Ангелов Zodiac Taurus
22, студент по право
@radoslav_angelovv
Мартин Памуков Zodiac Scorpius
22, брокер
@marto_bbb

Станислава Андреева Zodiac Aquarius
34, бизнес дама
@s.andreeva333
Цвета Велковска Zodiac Cancer
37, ясновидка

Дани Пенелова Zodiac Cancer
34, певица
@dani.penelova
Ашкар Хами Zodiac Leo
27, строителен предприемач
@theaschkar

Силви Русева Zodiac Capricorn
33, юрист
@silvi.ruseva
Габриела Петрова Zodiac Virgo
32, собственик на зоомагазин
@gaby__rs

Павел Иванов Zodiac Libra
22, земеделски производител
@pavelgeorgiev1973
Владислав Борисов Zodiac Capricorn
26, фармацевт
@vladislavborisovv

Салех Аббас Zodiac Taurus
26, модел
@saleh_abbas
Ралица Генчева Zodiac Capricorn
30, козметик
@rally.g.g

Иван Райчев Zodiac Aries
26, корабен навигатор
@ivan.raichev

#1, Анкета: Как приемате основната линия „по-зрели жени – по-млади мъже“?

Последна редакция: пн, 07 сеп 2026, 23:11 от Alcarin

# 1
Благодаря за новата тема!
Всички до тук са за популярност, може би малко изключение е Силви, която търси популярност да си намери мъж TrollfaceTrollface

# 2
Благодаря за темата 🌺
Тъкмо разбрах, че красивите, лазурно сини очи на подкастър, който гледам, са лещи.
Ралица на едни очи разчита, да не са фалшиви ?
Познава ли я някоя мама, стари снимки, нещо...

# 3
За утрешния епизод -спойлер
Скрит текст:
Салех се чувства притиснат от Цвета и вече не я иска.Тя наистина навсякъде му се навира.Той си е любовчия и си чака новите млади госпожици.Цвета е ядосана.Ивка бейбе се чуди дали да не пробва Бум,бум-рум с  Влади,май е влюбена.Простотиите на Данчо също са налице ,сваля се със Станислава.Силви ,привиква Павел ,който си чете книжка сам на масата.Почва някакви свалячески трикове да му прави,но той не я иска и се пръждосва от дивана и  Smiley Деси накрая с Тушев имат много силен разговор.Разказва за живота си ,как все на женени е попадала ,на 40 години е ,а иска дете,много трогателна история.Няма церемония.А в промото за сряда-влизат 3 нови млади дами и нашите момчета веднага наостриха очи Stuck Out Tongue

# 4
  • 2860 км северно от Екватора
На въпроса кои са вътре за популярност има ограничение на гласовете. Исках да тикна всички, не ми даде.

Благодаря за темата, ще гледам.

# 5
  • София
На въпроса за известността ми беше трудно да подбера само петима.. май всичките са си затова там.
Към момента ще му дам още малко шанс на това предаване да видим как ще се развият отношения и дали ще предизвика интерес.

Не съм убедена във възможностите на Цвета. Вместо този Митко на коктейла, можеше да откаже на продукцията да прави подобни неща или да си беше намислила нещо друго.

# 6
На въпроса за известността ми беше трудно да подбера само петима.. май всичките са си затова там.
Към момента ще му дам още малко шанс на това предаване да видим как ще се развият отношения и дали ще предизвика интерес.

Не съм убедена във възможностите на Цвета. Вместо този Митко на коктейла, можеше да откаже на продукцията да прави подобни неща или да си беше намислила нещо друго.
Имам чувството, че е там за да си рекламира "способностите".

# 7
Цвета е или пълна шарлатанка, или ку-ку. Способности друг път. И е доста семпла интелектуално.

# 8
  • София

Имам чувството, че е там за да си рекламира "способностите".
Е при този бранш все си мисля, че е от уста на уста тип една жена каза. Аз ни мисля, че с това изпълнение, ще успее да привлече клиентела, ама знам ли пък дали съм критерий.

Цвета е или пълна шарлатанка, или ку-ку. Способности друг път. И е доста семпла интелектуално.
Има ли някъде интервюта с нея от преди влизането ѝ? Той Тушев, че умее да ги изрязва и наглася - умее, ама пък и те дават материал, за да се случи това.

# 9
  • Варна
Благодаря за темата.
Гласувах чинно и да кажа, че някакси вярвам на Цвета, но може и да съм заблудена.

# 10
@Alcarin, огромни благодарности за новата тема. Гласувах си и аз…  Засега сезонът ми харесва. За пред камерите играят Деси, Данчо, Габи, Станислава… а в способностите на Цвети грам не вярвам.

# 11
Внимавайте с отговорите на последния въпрос,че Цвета ще ви изкара етера,  или ще ви закачи по един Митко Weary

# 12
Цвета е 100 процентова шарлатанка. Много ясно си пролича паниката, че не ѝ мина номера с Митко. Цялата драма след това беше точно защото не ѝ се получи и се чудеше как да се измъкне без да се издаде, че няма никакъв Митко.
Въпреки това, не мисля, че тя го осъзнава така трезво. Не я виждам като зъл гений, който се опитва да излъже наивните хора, а просто по-семпла женичка, която иска да е специална по някакъв начин.

# 13
Според мен Цвета си вярва. Не е тип “шарлатанка”, която иска да вземе парите на вярващите в извънземни сили, хора. Точно, че иска да е специална по различен начин, че е “целуната от Бог”. Много хора си вярват в някакви неща - че са топ, че са красиви, че са известни, че са вървежни, че са умни. Обикновено такива ги “дават по телевизията” и ние им се подиграваме. Като Станислава - мисли се за 20 г, за топ красавица, че сама си гледа детето и се справя с живота. Така и Цвета си вярва, че има някакви способности да вижда и лекува.

# 14
Благодаря за темата Simple Smile
Честно казано, на мен лично ми е все тая дали някой си вярва, докато прави тези щуротии или не. Взема ли пари от объркани и отчаяни хора - за мен думата, която трябва да се използва е съвсем друга и мерките, които трябва да се вземат са кристално ясни... много по-ясни от това, откъде се появи Митко. Но, както и да е. По никакъв начин не вярвам в духове, камо ли пък че остават на Земята и разни хора си говорят с тях. За магии и проклятия пък съвсем. Най-лошото от всичко е, че уж религиозни хора "практикуват" и уж религиозни ходят. Аз даже съм крайно нерелигиозна и пак не понасям тези неща. Вторите ги разбирам донякъде, защото всеки, ако е на ръба и в не особено щастлив период и добро състояние, може да тръгне да търси решение къде ли не. Първите...
Имаше в YouTube един документален филм на Broadly май беше за румънските "вещици"... Направо едвам ме свърташе от гняв, докато го гледах, а онези се обясняваха какви ги вършат, колко пари взимат и как нямало начин да не си плати клиентът, защото знаел, че може да се използват "силите" и срещу него.
Иначе Цвета изглежда незлоблива и сигурно наистина и се иска да е по-специална, но трябва да осъзнае, че си е специална, както и всеки един човек, и без тези т.нар дарби.

Общи условия

Активация на акаунт