аз знам че ако се събуди на 4 часа значи е гладна и бутам директно млякото
Мойта като се будеше през ноща с вода или залъгалка не минаваше номера, тя си се будеше от глад
Е, по-голям кошмар не съм имала! Молех се на сън да вземат моя живот, а не нейния! (И сега даже ми потичат сълзи като се сетих за този сън...)
и ще устиска. А батко му да стои по- далече от него и да оздравява по- бързо.
Цункам ги и двамата!!!
...тази година ще стана 11г. Оженихме се след 8г. любов и я продължаваме сега
.
.
И Мяу е права, но май ще си махна на Миата "козуначените" снимки... 

А като влязох във февруарския албум забелЕзАх, че някой е издал, че срещите ни не били срещи, а цели конгреси. Кой ли ще да е...
пУ залагам на Мяу?! А някой е имал и огроооомно търпение да пренареди и отдели фототата от нашите транс-слатински от общите срещи - евалла, който му се е занимавало...
Ох, да ви се оплача - днес Миата ни изплаши мнооооо сериозно! Почнах да я храня, цокна малко и като се почна едно гърчене и проплакване, аз се изнервих, а явно и нея съм доизнервила. Та като ревна с цяло гърло - сигурно 20-30 минути реве и не можем да я успокоим и двамата с мъжа ми! Ни цица, ни биба, ни носене, ни сешоар, ни нищо - реве та се къса! Ужас!
Чак й дадох панадол накрая, защото бях убедена, че нещо я боли. Е, оказа се, че "дупето било за бой" - пръцкало й се пА не ставало. Та след като изпусна малко въздух, миряса и пусна пак по някоя усмивка. Ама направо не знам до кога ще е така - с толкова нерви и хленчене да се осъществяват тия отпадъчните дейности... 
Препоръчани теми