(Био)зеленчукова градина – нашето райско кътче, есен 2026(Тема 64)

• 5 909
  • 168
  •   1
Отговори
# 165
Биб, много се радвам, че писа отново! 🤗 Градината е прекрасна, чудни зеленчуци си отгледала, браво! Браво и за нидерландския!

# 166
  • София
Прекрасна градина ,Биб.Не мога за повярвам че всичко това в събрано в 70 квадрата.Ще ми бъде интересно да видя снимки в цялост на подобна организация в малко пространство Аз тепърва се уча и събирам полезни съвети и взаимствал опит за догодина.Тази година импеовизирах.с няколко семена ,купени спонтанно от Лидл и засяти в средата на юли.Тъкмо започнах да виждам някои пораснали зеленчуци от корените и..всичко свърши.Днес ходих до къщата ,че се оказах с почивен ден.Всичко е попарено и почерняло.Тъжна гледка...А си чаках няколко тиквички и краставички да пораснат.Утре ще изкореня всичко.Чудя се в този палет ,в който експеримвнтирах досега дали мога да сложа спанак?Купила съм семена,а и зная че не е капризен
Насадих тревна смеска.Преди това се правих на малко багерче  или поне фреза,и обърнах терена преди засяването.Като за начало започнах с едни 50-ина квадрата.Появи се съседът до нас и се запознахме.Прекарах зареждащ ден на въздух.Кучето и то доволно.Утре-пак

# 167
  • София
sssani, не се натъжавай! Лятото свърши, догодина с нови сили Simple Smile
От мен една импровизирана есенна украса на входа на къщата.

# 168
Много хубава украса, sofyia!

Днес изчистих градината, имаше малко пипер, чушки, недорасли патладжани. Боб  Сакса го изхвърлих, зърната бяха пожълтели, реших, че няма да уври, ако пробвам да го сваря като зрял боб. ММ фрезова, отряза две туи, че много боклук правеха и пречеха на камерите. Закарах ябълки и моркови в цех в съседното село да направят сок. Изморихме се.
В градината останаха само магданоза и един ред моркови. Ето снимка на изчистената зеленчукова градина (10м/15м е цялата)
Скрит текст:

Тази година лимонът има плодове

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт